• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۴۹۱۳۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۸:۲۶
سیاسی » دولت
آقای روحانی در دیدار سفیر جدید پاکستان

تاکید بر ضرورت بازگشایی مرز‌ها با پاکستان

رئیس جمهور روابط ایران و پاکستان را صمیمانه و برادرانه خواند و گفت: دو کشور همواره در لحظات سخت و تاریخی حامی یکدیگر بوده اند.

تاکید بر ضرورت بازگشایی مرز‌ها با پاکستانبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، آقای روحانی روز چهارشنبه هنگام دریافت استوارنامه آقای "رحیم حیات قریشی" سفیر جدید پاکستان در ایران، بر توسعه و تعمیق مناسبات دو جانبه و روابط با پاکستان در همه زمینه‌ها تاکید کرد و گفت: امیدوارم همکاری دو کشور در تأمین امنیت مرز‌های مشترک تداوم و گسترش یابد.


آقای روحانی با اشاره به محدودیت‌های ایجاد شده در مبادلات مرزی ایران و پاکستان بر اثر شیوع ویروس کرونا، اظهار داشت: با گذشت چند ماه از شیوع این بیماری و با بازگشایی بخشی از مرز‌ها با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، امیدوارم مرز‌های دو کشور به روال پیش از کرونا بازگشایی شده و با گسترش فعالیت‌های بازارچه‌های مرزی مبادلات تجاری شهروندان دو کشور فعال‌تر شود.


رئیس جمهور همچنین با اشاره به دیدار‌ها و تماس‌های خود با رئیس جمهور و نخست وزیر پاکستان بر ضرورت اجرایی و عملیاتی شدن توافقات دو کشور تاکید کرد و گفت: اجرایی شدن توافقات می‌تواند توسعه بیش از پیش روابط اقتصادی و تجاری تهران – اسلام آباد را به همراه داشته باشد.


سفیر جدید پاکستان در تهران نیز ضمن تقدیم استوارنامه خود به رئیس جمهور کشورمان، از ایران به عنوان کشور بسیار مهم و تاثیرگذار منطقه یاد کرد و گفت: روابط با ایران برای پاکستان از اهمیت بالایی برخوردار است و همه مقام‌های کشور بر توسعه این روابط تاکید دارند.
آقای "رحیم حیات قریشی" افزود: پاکستان با حمایت خود از ایران در مجامع بین المللی ادامه خواهد داد و امنیت ایران را امنیت خود می‌دانیم.


سفیر جدید پاکستان در تهران توسعه روابط تجاری و اقتصادی با ایران را از جمله اولویت‌های خود عنوان کرد و افزود: وضعیت مرز‌های تجاری دو کشور به زودی به شرایط پیش از کرونا بازخواهد گشت.

دیدار سفیر جدید مجارستان با رئیس جمهور

رئیس جمهور بر توسعه روابط با مجارستان در زمینه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی و تجاری و فرهنگی تاکید کرد و گفت: ما برای تعمیق روابط دو جانبه در همه زمینه‌ها آمادگی کامل داریم.
آقای روحانی روز چهارشنبه هنگام دریافت استوارنامه " زولتان وارگا هاسونیتس" سفیر جدید مجارستان در تهران، از مجارستان به عنوان کشور دوست ایران در قاره اروپا نام برد و افزود: روابط دو کشور همواره خوب و صمیمانه بوده است و امیدواریم در دوران مأموریت شما شاهد گسترش بیشتر روابط باشیم.


آقای روحانی با بیان اینکه ما برای توسعه روابط با مجارستان آماده ایم، اظهار داشت: باید شرکت‌های تجاری و اقتصادی دو کشور را برای توسعه روابط اقتصادی تشویق کنیم.
سفیر جدید مجارستان در تهران نیز ضمن تقدیم استوارنامه خود به رئیس جمهوری اسلامی ایران، توسعه و تعمیق روابط دو جانبه در زمینه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی را اولویت اصلی خود در طول دوران ماموریتش در ایران عنوان کرد و افزود: برای تحقق این هدف تمام تلاش خود را انجام خواهم داد.

ایران مصمم به توسعه روابط با نیکاراگوئه است

رئیس جمهور گفت: جمهوری اسلامی ایران مصمم به توسعه و گسترش همه جانبه روابط و همکاری‌ها با کشور‌های آمریکای لاتین و از جمله نیکاراگوئه بویژه در زمینه‌های اقتصادی، فرهنگی و سیاسی است.
آقای روحانی امروز چهارشنبه به هنگام دریافت استوارنامه «ایساک لنین براووجین» سفیر جدید نیکاراگوئه با بیان اینکه روابط دو کشور همواره دوستانه و صمیمی بوده بر ضرورت تلاش در راستای ارتقاء همه جانبه مناسبات و همکاری‌های فی‌مابین تأکید کرد.


رئیس جمهور اظهار داشت: ایران با نیکاراگوئه به عنوان کشوری پیشرو در منطقه آمریکای لاتین مواضع و اشتراکات فراوانی دارد.
«ایساک لنین براووجین» سفیر جدید نیکاراگوئه ضمن تقدیم استوارنامه خود به رئیس جمهور کشورمان، گفت: ایران همواره کشوری دوست و برادر برای نیکاراگوئه بوده و تمام تلاش خود را برای گسترش مناسبات و همکاری‌های همه جانبه دو کشور بکار خواهم گرفت.
سفیر جدید نیکاراگوئه افزود: جمهوری اسلامی ایران برای مردم نیکاراگوئه الگوی شجاعت و مقاومت در برابر زورگویی امپریالیسم آمریکا است.

تلاش برای گسترش روابط اقتصادی ایران و بلغارستان حائز اهمیت است

رئیس جمهور با اشاره به روابط خوب و دیدار‌ها و رایزنی‌های مثبت مسئولان ایران و بلغارستان در عرصه‌های مختلف، گفت: اراده جمهوری اسلامی ایران بر توسعه همه جانبه روابط و همکاری‌ها با بلغارستان است.
آقای روحانی امروز چهارشنبه به هنگام دریافت استوارنامه خانم «نیکولینا کنوا» سفیر جدید بلغارستان با اشاره به تسلط سفیر جدید بلغارستان در کشورمان به زبان فارسی، افزود: مطمئناً با توجه به علاقمندی شما به فرهنگ و ادبیات فارسی می‌توانیم در آینده شاهد تحول مثبتی در روابط تهران – صوفیه باشیم.

رئیس جمهور توسعه روابط اقتصادی و همکاری‌های دو کشور بویژه در زمینه توسعه حمل و نقل و جابجایی کالا را حائز اهمیت دانست و خاطر نشان کرد: ایران و بلغارستان باید در این شرایط که شیوع بیماری کرونا سختی‌ها و محدودیت‌هایی را بوجود آورده نیز روابط اقتصادی فیمابین را با رعایت کامل دستورالعمل‌های بهداشتی دنبال کرده و ادامه دهند.

«نیکولینا کنوا» سفیر جدید بلغارستان نیز در این دیدار ضمن تقدیم استوارنامه خود به رئیس جمهور کشورمان توسعه روابط و همکاری‌های دو کشور را در زمینه‌های گوناگون از جمله فرهنگی، اقتصادی و گردشگری ضروری دانست و گفت: امروز در شرایطی که شیوع کرونا وضعیت سختی را در جهان بوجود آورده گسترش روابط دو کشور بسیار حائز اهمیت است.
 
توسعه روابط ایران و جمهوری دمکراتیک خلق کره به نفع دو ملت و منطقه است

رئیس جمهور تاکید کرد: مطمئنا توسعه روابط صمیمانه ایران و جمهوری دمکراتیک خلق کره به نفع دو ملت و منطقه خواهد بود.
آقای روحانی روز چهارشنبه به هنگام دریافت استوارنامه «هان سونگ او» سفیر جدید جمهوری دمکراتیک خلق کره، با اشاره به روابط دوستانه دو کشور از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون اظهار امیدواری کرد با تلاش مسئولان دو کشور شاهد ارتقاء سطح همکاری‌ها و مناسبات فیمابین باشیم.

رئیس جمهور، آمریکا را دشمن مشترک دو کشور دانست و افزود: دولتمردان آمریکا همواره علیه دولت‌ها و ملت‌هایی مانند ایران و جمهوری دمکراتیک خلق کره ظلم و تحریم روا داشته اند که باید مستحکم‌تر از گذشته در برابر زیاده خواهی و زورگویی آنان ایستادگی کنیم.

«هان سونگ او» سفیر جدید جمهوری دمکراتیک خلق کره نیز در این دیدار ضمن تقدیم استوارنامه خود به رئیس جمهور کشورمان با اشاره به ضرورت تلاش در راستای توسعه روابط دو کشور، گفت: مقابله با زیاده‌خواهی و سلطه‌گری آمریکا، نقطه اشتراک مناسبات دو کشور است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
مواد مخدر كورونا سریع روسیه به نام افيفا فير . او به سرعت درمان می شود.
نظر شما
آخرین اخبار
حذف نقطه حادثه‌خیز و اصلاح طرح هندسی محور ورودی شهرستان فرخشهر
اجلاس جهانی تغییر اقلیم در برزیل
ذوب‌آهن در خانه گل‌گهر سیرجان پیروز شد
نجات جان ۳۰ نفر در حادثه آتش‌سوزی یک مجتمع مسکونی زنجان
گرامیداشت یاد شهدای پایگاه بسیج و مسجد امام حسن عسکری (ع) علی‌آباد کتول
کشف ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در لارستان
تشییع پیکر مادر شهید کاظمی در تبریز
سمنان؛ پیشتاز در اهدای مستمر خون در کشور
برپایی اردوی جهادی پزشکی در پیشوا
دیدار وزیر علوم با دانشجویان سیستان و بلوچستان
تجلیل از برترین‌های جشنواره فانوس در تبریز
بررسی راهکار‌های قضایی برای تسریعِ ترخیص وسایل نقلیه رسوبی در گیلان
اختتامیه مرحله استانی نخستین جشنواره ملی هنری «نسل امید» در مشهد
راه‌آهن اردبیل امسال به بهره‌برداری می‌رسد
اجرای ۱۵۰ طرح مطالعات آبخیزداری در آذربایجان‌غربی
توافق نامه ساخت مدرسه ۱۵ کلاسه در ورامین امضاء شد
اختصاص ۲ هزار میلیارد ریال یارانه برای مطبوعات کشور
از مرمت حسینیه امینی‌ها تا راهیابی آثار هنرمند قزوینی به جشنواره آوای صلح و فیلم شهر
برگزاری مسابقات سراسری قرآن و عترت در ایزدخواست
 نسل امروز، ادامه‌دهنده راه ایستادگی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)