• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۵۷۹۷۹
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۱
اجتماعی » جامعه و شهری
عبدالملکی در رادیو گفتگو

سه راهبرد اصلی توسعه اشتغال در کمیته امداد

معاون اشتغال کمیته امداد از پرداخت تسهیلات ویژه به فعالان کسب و کار در صورت استخدام مددجویان کمیته امداد خبر داد.

سه راهبرد اصلی توسعه اشتغال در کمیته امدادبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ برنامه «بدون خط خوردگی» رادیو گفتگو در بخش ویژه «باسخنگویان» با حجت الله عبدالملکی معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) به صورت تلفنی گفتگو کرد.
حجت الله عبدالملکی با بیان اینکه مهم‌ترین برنامه کمیته امداد امام خمینی (ره) برای رفع فقر در کشور توسعه اشتغال است، گفت: عمده مخاطبان و افراد تحت پوشش را کسانی تشکیل می‌دهند که مستعد اشتغال هستند، اما اشتغالی که باید با شرایط اقتصادی و خانوادگی آن‌ها هم خوانی داشته باشد.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) اظهار کرد: در سال ۹۹ برنامه‌ای برای توسعه همکاری فعالان کسب و کار برای رفع بیکاری محرومان داریم و این مهم یکی از سه راهبرد اصلی اشتغال کمیته است.
وی افزود: در کشور صد‌ها هزار و شاید چند میلیون نفر فعال در حوزه کسب و کار داریم که می‌توانند در چارچوب فعالیت اقتصادی خودشان کمیته را برای ایجاد زمینه اشتغال محرومان کمک کنند. یک گروه از این افراد کارفرما‌ها هستند یعنی کسانی که صاحب یک کسب و کار هستند و امکان این را دارند با استخدام مددجویان کمیته امداد، فرصت‌های شعلی را برای این افراد و خانواده هایشان فراهم آورند.
عبدالملکی درباره دلیل رجوع کمیته به فعالان کسب و کار برای اشتغال مددجویان بیان کرد: به جز دلیل معنوی، در این راستا سه بسته تشویقی برای کارفرمایان در نظر گرفته ایم. بسته نخست وام قرض الحسنه است یعنی به ازای هر یک نفر مددجویی که موسسات و شرکت‌ها و همچنین کارفرمایان استخدام کنند، ۵۰ میلیون تومان تسهیلات قرض الحسنه با سود ۴ درصد و بازگشت پنج و هفت ساله پرداخت می‌کنیم.
وی در تشریح این طرح اظهار کرد: سقف این وام ۱۰ نفر است و در واقع هر فعال کسب و کار می‌تواند تا ۱۰ نفر از مددجویان کمیته امداد را استخدام کند و به این شکل ۵۰۰ میلیون تومان تسهیلات قرض الحسنه با سود چهار درصد دریافت می‌کند. این طرح ابلاغ شده و در حال اجرا است. در همین راستا سال گذشته برای ۱۶ هزار و ۸۰۰ نفر از مددجویان و خانواده هایشان در قالب همین برنامه شغل ایجاد کردیم و با پرداخت بیمه کامل در حال فعالیت هستند.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) از برنامه‌ریزی برای اشتغال ۳۰ هزار نفر از مددجویان کمیته امداد در قالب این طرح گفت و افزود: دومین بسته تشویقی کارفرمایان در این طرح، حق بیمه سهم کارفرما است که در مناطق عادی تا دو سال پرداخت می‌شود و در مناطق محروم با ضریب محرومیت ۶ و ۷ تا سه سال پرداخت صورت می‌گیرد و در مناطق محروم با ضریب محرومیت ۸ و ۹ تا چهار سال حق بیمه سهم کارفرما توسط کمیته به صورت یارانه پرداخت می‌شود.
وی افزود: در دو حالت دو بسته تشویقی یعنی پرداخت تسهیلات و حق بیمه توسط کمیته امداد همزمان صورت می‌گیرد؛ حالت اول فعالیت در مناطق محروم با ضریب محرومیت ۶ تا ۹ است. حالت دوم نیز مربوط به شرکت‌های دانش بنیان است که اگر از اعضای کمیته امداد استخدام و در فعالیت‌های علمی و فنی از آن‌ها استفاده کنند، در هر نقطه از کشور باشند، دو بسته تشویقی را همزمان پرداخت می‌کنیم.
حجت الله عبدالملکی درباره سهم کشاورزی در اشتغال مددجویان اظهار کرد: بیش از ۵۰ درصد از طرح اشتغال مددجویان در روستا‌ها اجرایی می‌شود و مخاطب کمیته خانواده‌های روستایی و کشاورزی و دام پروری هستند. پدران خیلی از این افراد سابقه دام داری داشته و یا خودشان زمین‌های کوچکی دارند که می‌توانیم به آن‌ها در حوزه کشاورزی کمک کنیم.
وی از ورود کمیته امداد به اشتغال بخش کشاورزی مجددیان از طریق حوزه شرکت‌های دانش بنیان خبر داد و اظهار کرد: یک شکل جدید گلخانه‌هایی با بازدهی بالا و دانش بنیان با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به صورت پایلوت در حال اجراست که هزینه آن بسیار کم است. در واقع با کمتر از ۵۰ میلیون تومان می‌توان یک واحد گلخانه مدرن و کوچک و با بازدهی مناسب راه‌اندازی کرد که می‌توان مورد استفاده قرار داد.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) خاطرنشان کرد: هفته قبل با حضور دکتر ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری نخستین طرح پرورش ماهی‌های فوق متراکم را در سیستان و بلوچستان افتتاح کردیم. این طرح در فضای بسیار محدود و تقریباً در ۳۰ الی ۴۰ متر مربع و با یک استخر پیش ساخته کوچک به اجرا در آمد. در این استخر حجم زیادی ماهی پرورش داده می‌شود و از نظر اقتصادی بسیار به صرفه است.
وی همچنین به طرح پرورش گیاهان و ماهی به صورت همزمان اشاره کرد و گفت: در این روش مقداری آب در مدارس بسته بین استخر ماهی و گیاهان شامل سیفیجات و گل‌های آپارتمانی حرکت می‌کند و یک هم افزایی عالی بین گیاه و ماهی اتفاق می‌افتد یعنی ماهی آب گیاه را تغذیه می‌کند و گیاهان آبی که ماهی تعذیه می‌کند را استفاده می‌کند و در نتیجه مصرف آب بسیار کاهش پیدا کرده و بازدهی را نیز دو چندان می‌کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کرمان رتبه نخست جذب سرمایه‌گذاری خارجی در کشور
اجرای برنامه‌های مختلف در هفته منابع طبیعی
ارتقای زیرساخت‌ها و بهبود فضا‌های عمومی در اولویت برنامه‌های عمرانی
اجرای طرح «انصار سربازی» برای مشمولان غایب در زنجان
آمادگی ۹۳ واحد نیروگاهی برای شرایط اضطراری
پیش بینی بارندگی برای مناطقی از شمال غرب کشور
میزبانی کیش از پنجمین نمایشگاه گل و گیاه و صنایع‌دستی سوغات استان‌ها
پایش زیست‌محیطی واحد‌های تولید شن و ماسه چایپاره
فیلم‌های امروز تلویزیون برای مخاطبان
آخرین خبر‌ها از اجرای مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی
تامین حداکثری منافع ملی، راهبرد ایران در مذاکرات است
پژوهشگر زنجانی از کاربرد پورفیرین‌ها در تصفیه آلاینده‌های آلی خبر داد
فعال‌سازی ۲۶۰ معدن غیرفعال زنجان با ایجاد ۴ هزار فرصت شغلی
تساوی بازی ۲ تیم بانوان هندبالیست نفت و گاز گچساران و بافق یزد
تعامل با جوامع محلی؛ محور توسعه پایدار در صنعت مس
آغاز پایش و مبارزه با آفت شپشک سیاه زیتون در باغات طارم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۸ اسفند ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۸ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
آموزش و پرورش حیاتی‌ترین حوزه کشور
رعایت ایمنی در محیط زندگی تدبیری برای حفظ سلامت مردان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
وقفه در مذاکرات ژنو؛ ادامه گفت‌و‌گو‌ها از ساعاتی دیگر
عمان: مذاکره‌کنندگان به راه‌حل‌های نوآورانه نزدیک شدند
پایان دور سوم گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا در ژنو
فراخوان سومین رویداد ملی فناورانه میکروالکترونیک
کاهش دما در استان یزد
برپایی محفل انس با قرآن کریم در شهر بهمن
دعای هر روز و روز هشتم ماه مبارک رمضان
نمایندگان ایران طلایی شدند
بقایی: دو هیئت‌ نیاز داشتند با پایتخت‌ها مشورت کنند
میلیون‌ها ربات در خدمت عملیات رسانه‌ای غرب
منافع و آرمان‌های ملی، خط قرمز مشترک همه ما است
آغاز بکار اتوبوس ویژه بانوان
عراقچی: مذاکرات پیشرفت خوبی داشت
کشف و توقیف ۵۰ هزار لیتر روغن خوراکی قاچاق در استان قم
هشدار نارنجی هواشناسی برای مناطق شمال غرب کشور
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است  (۸ نظر)
ثریا آقایی به کشور بازگشت  (۱ نظر)
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ  (۱ نظر)
ثبت درخواست‌های مردم مازندران از رئیس‌جمهور از طریق سامانه سامد  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)
ونس: رئیس جمهور آمریکا خواهان حل دیپلماتیک برنامه هسته‌ای ایران است  (۱ نظر)
مهلت ۵ روزه برای ترخیص کالا‌های اساسی ابلاغ شد  (۱ نظر)
برخورد پلیس با خودرو‌های دارای چراغ زنون  (۱ نظر)