• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۶۴۶۷۸
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۰
اجتماعی » جامعه و شهری
قبادی دانا در انتهای الوند

نظارت ۸۰ میلیون ایرانی بر سامانه صدور مجوز

رئیس سازمان بهزیستی از راه اندازی سامانه صدور مجوز و افزایش سرمایه اجتماعی با نظارت ۸۰ میلیون ایرانی بر عملکرد سازمان بهزیستی خبر داد.

راه اندازی سامانه صدور مجوز سازمان بهزیستی و نظارت ۸۰ میلیون ایرانیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، دکتر وحید قبادی دانا با حضور در برنامه زنده تلویزیونی «در انتهای الوند» با اشاره به اهداف اصلی سازمان بهزیستی بر اساس نظر وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، گفت: سازمان بهزیستی سه هدف عمده «شفافیت، مبارزه با فساد و جوانگرایی» را دنبال می‌کند و با توجه به شعار امسال هفته بهزیستی که «شفافیت، تحول خدمت و ارتقای سلامت اجتماعی در خانواده» هست، سیاست ما تلاش در جهش و تحول ارتقای سلامت اجتماعی در درون خانواده است.
رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: برای تحقق موضوع شفافیت سامانه‌ای با نام شفافیت در سازمان بهزیستی راه اندازی شده است که تمامی ۲۸۰۰ ملک متعلق به سازمان بهزیستی با مشخصات و خصوصیات کامل و نوع کاربری و... روی این سامانه بار گذاری شده است و در دسترس عموم قرار دارد.
وی افزود: همچنین ۲۲ هزار قرار داد و موافقتنامه سازمان بهزیستی با نهاد‌های مختلف روی این سامانه قرار گرفته است و تمامی مددجویان سازمان بهزیستی نیز می‌توانند با مراجعه به این سامانه از مبالغ پرداختی سازمان بهزیستی که از سال ۹۱ به بعد برای آن‌ها واریز شده است، مطلع شوند.
دکتر قبادی دانا با اشاره به قرار گرفتن صورت حساب مالی بهزیستی در معرض دید عموم نیز گفت: روز گذشته و در آغاز چهلمین سالگرد سازمان بهزیستی، برای نخستین بار صورت حساب مالی سال ۹۸ بر روی این سامانه قرار گرفته است و میزان بودجه بهزیستی و هزینه کرد آن در سال ۹۸ به اطلاع عموم مردم رسانده شده است تا در کار خود از نظارت ۸۰ میلیون ایرانی بهره‌مند شویم و این کار موجب می‌شود که میزان سرمایه اجتماعی بالاتر برود.
رئیس سازمان بهزیستی کشور، همچنین از پرداخت الکترونیکی و متمرکز مبالغ بر روی کارت بانکی افراد و با شماره ملی مشخص خبر داد و افزود: اقدام دیگری که در راستای شفافیت و مبارزه با فساد صورت گرفته است نیز پرداخت الکترونیکی و متمرکز مبالغ بوده و در حال حاضر اطلاعات ۸۲ درصد از بودجه سازمان بهزیستی به مبلغ ۴ هزار و ۸۵۰ میلیارد تومان و در ۱۶ ردیف مشخص با میزان سرانه و اینکه به چه منظوری و بر اساس چه قانونی به حساب افراد واریز شده است نیز بر روی سامانه شفافیت بهزیستی قرار گرفته است.
وی در ادامه مردم را مالکان اصلی انقلاب و سازمان بهزیستی خواند و گفت: در حال حاضر تصدی ۹۳ درصد از مراکز بهزیستی به مردم، مراکز خیریه و سازمان‌های مردم نهاد واگذار شده است و از ابتدای تأسیس سازمان بهزیستی تا به حال، بیش از ۹ هزار مجوز به N.G.O‌ها داده شده است و با توجه به سختی قوانین و زمان بر مراحل مختلف واگذاری مجوز، سامانه‌ای به نام «صدور مجوز تأسیس مراکز بهزیستی» راه اندازی شده است که بر اساس ماده ۲۶ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت و همچنین ماده ۵۷ احکام دائمی توسعه کشور، در ۱۳ عنوان، از سوی سازمان بهزیستی به افراد متقاضی مجوز داده می‌شود.
آقای قبادی دانا افزود: تمامی مهد‌های کودک، مراکز مشاوره، مراکز بازتوانی و درمان معتادان، مراکز توانبخشی و ... در قالب ۱۲ بند اول قانون از بهزیستی مجوز می‌گیرند و در بند ۱۳ نیز مراکز خیریه قرار دارند.
وی همچنین به افتتاح مراکز خدمات بهزیستی با عنوان مثبت زندگی در ماه‌های آینده اشاره کرد و افزود: بر اساس بند ۴ قانون مذکور، مراکز مثبت زندگی به منظور تسهیل در دسترسی تمامی اقشار جامعه به خدمات سازمان بهزیستی و در ۲۵۰۰ منطقه در محلات سراسر کشور طی ماه‌های آینده افتتاح خواهد شد و اطلاعات ۱۱هزار و ۷۰ متقاضی دریافت مجوز برای راه اندازی این مراکز نیز با شرایط یکسان و بر اساس رشته تحصیلی در سامانه ثبت شده است تا نسبت به صدور مجوز برای آنان اقدام شود.
 
 ارتقای سلامت اجتماعی در بنیان خانواده 
رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به سیاست سازمان بهزیستی مبنی بر حضور و حمایت از افراد در درون بستر خانواده، گفت: مطلوب ما این است که افراد دارای نیاز‌های خاص که اعضای جامعه هدف بهزیستی به شمار می‌روند در بستر خانواده حضور داشته باشند و بتوانند مشارکت فعال اجتماعی را در جامعه داشته باشند و به همین منظور با افزایش کمک هزینه‌های پرداختی به این افراد زمینه حضور آنان در کنار خانواده را فراهم کرده ایم. 
وی افزود: با توجه به وجود۲۷ هزار معلول ضایعه نخاعی در کشور که اکثر آن‌ها نیز در دهک‌های پایین درآمدی قرار گرفته اند، حق پرستاری این افراد را از ۲۰۰هزار تومان به ۵۵۴ هزار تومان افزایش داده ایم و همچنین کمک هزینه اقلام بهداشتی این افراد نیز از ۱۰۰ هزار تومان به ۲۰۰ هزار تومان افزایش یافته است و هر چند که مبلغ زیادی نیست، اما کمک هزینه به این افراد در شرایط سخت زندگی امروز در جامعه می‌تواند قسمتی از مشکلات این افراد را بر طرف کند.
وی با اشاره به سیاست‌های دنیای امروز اشاره کرد و افزود: امروزه داشتن آسایشگاه‌های بزرگ در کشورها، افتخاری محسوب نمی‌شود و همه سعی می‌کنند که یا در بستر خانواده و یا در مراکز کوچک با عنوان خانه‌های کوچک از افراد دارای معلولیت نگهداری کنند به گونه‌ای که شان اجتماعی این افراد نیز حفظ شود.
رئیس سازمان بهزیستی کشور همچنین به تحت پوشش بهزیستی بودن ۲۶ هزار فرزند بی سرپرست و یا دارای سرپرست غیر موثر در سراسر کشور اشاره کرد و افزود: از این تعداد ۱۶هزار فرزند در خانواده‌های جایگزین (مادربزرگ، عمو، همه و...) نگهداری می‌شوند که دولت از طریق سازمان بهزیستی کمک هزینه‌ای با عنوان امداد و روی کارت بانکی این کودکان پرداخت می‌کند که سال گذشته این مبلغ افزایش یافت و از ۳۷۰ هزار تومان به ۶۵۰هزار تومان به ازای هر کودک رسید.
وی گفت: همچنین ۱۰ هزار کودک نیز در مراکز شبه خانواده و در قالب خانوار‌های ۱۰ تا ۲۰ نفره و با سرپرستی یک مددکار به عنوان مادر زندگی می‌کنند که دولت به این مراکز نیز یارانه پرداخت می‌کند.
وی افزود: یارانه کودکان در این مراکز نیز برای بچه‌های بالاتر از ۱۲سال مبلغ ۷۵۰هزار تومان و اگر کودک دارای معلولیت باشد مبلغ ۹۲۴هزار تومان است.
قبادی دانا در پایان خاطر نشان کرد که تلاش ما بر نگهداری این فرزندان در بستر خانواده و افزایش هرچه بیشتر فرزندخواندگی در کشور است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۳ آبان
بازگشت پروازهای لوفت‌ هانزا به ایران
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برگزاری همایش بصیرتی یوم الله ۱۳ آبان در خرم آباد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در تبریز
جلسه سرنوشت ساز روانخواه و تاج
برپایی مراسم عزاداری دانش آموزی در ایام فاطمیه
سرمربی الشرطه: ۳ امتیاز را نگرفتیم، اما بازی عالی بود
کاهش ۸ درجه ای دمای هوا در سمنان
برگزاری نشست نخبگانی بسیج دانش آموزی در لرستان
رکوردشکنی سامانه املاک و اسکان با ثبت ۲۲ میلیون اقامتگاه اصلی
پیروزی حسین وفایی در اسنوکر قهرمانی بین‌المللی
بیرانوند: گل نخوردن به تیم شخصیت می‌دهد
شناسایی و دستگیری راننده متخلف سانحه تصادف در کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان؛ سه شنبه ۱۳ آبان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)