• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۷۲۷۴۰
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۸:۴۶
بین الملل » مقاومت
با تاکيد آیت الله شیخ عیسی قاسم؛

مقاومت در برابر رژیم آل خليفه ادامه دارد

رهبر نهضت اسلامی بحرین، در بیانیه‌ای ضمن متجاوز خواندن کسانی که حق اعتراض را از مردم سلب می‌کنند، تأکید کرد که مقاومت در برابر رژیم بحرین ادامه دارد.

مقاومت در برابر رژیم آل خليفه ادامه داردبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اینترنتی مرآه البحرین؛ آیت‌الله شیخ «عیسی قاسم» رهبر نهضت اسلامی بحرین، شامگاه سه‌شنبه در بیانیه‌ای تحت عنوان «مشکل بحرین از کجاست؟» تاکید کرد که مخالفان رژیم بحرین تا اصلاح وضعیت در صحنه خواهند ماند.
شیخ عیسی قاسم گفت: «هیچکس نمی‌تواند ادعا کند که ملت بحرین از حقوق سیاسی خود برخوردار است، و چنانچه این حق از مردم بحرین گرفته شده، وظیفه صحیح و واجب جریان‌های معارضه بحرین (مخالفان رژیم بحرین) این است که تا اصلاح وضعیت کنونی کار خود را ادامه دهند. دین، انسانیت، منافع ملی و حتی قانون اساسی کشور این را می‌گویند که این روند در صورت ضرورت و نیاز همواره باید ادامه داشته باشد».
وی افزود: اکنون در بحرین نه انقلاب و نه اقدامات تحریک آمیزی از سوی مردم علیه حکومت وجود دارد و نه عملیات خرابکارانه‌ای صورت میگیرد، فعالیت‌های سیاسی مخالفان حکومت نیز با آرام‌ترین روش ممکن انجام می‌شوند و کسانی که مردم را برای انجام این حق مجازات می‌کنند تجاوزگران آشکار هستند.
در این بیانیه آمده است: زندان‌های بحرین امروز مملو از مخالفان سیاسی و صاحب نظران مخالف ظلم و ستم می‌باشد و دادگاه‌ها همواره حکم‌های ظالمانه حبس ابد یا حبس‌های مختلف دیگرصادر می‌کند. حکم‌های اعدام نیز به گفته سازمان‌های حقوقی با استناد بر اعتراف زیر انواع شکنجه‌هایی صادر می‌شود که هیچ بشری نمی‌تواند آن‌ها را تحمل کند.
آیت الله شیخ عیسی قاسم افزود: تجاوزگری‌های رسمی حکومت بحرین، از جمله تجاوزات فرهنگی، دینی، اجتماعی، اقتصادی و قانونی علیه مردم همواره و همچنان با روند ثابت قدیمی خود ادامه دارد.
وی تاکید کرد: با دو موضع روبرو هستیم: موضع ملت در مقابل حکومت و موضع حکومت در مقابل ملت، باید دین و وجدان انسانی و جریان‌های معتدل بین‌المللی و قوانین عادلانه را قاضی کنیم، و یک همه‌پرسی انجام دهیم تا بدانیم کدامیک از این دو موضع باعث اخلال در روابط بین ملت و حکومت بحرین شده‌است؟ کدامیک ظالمانه است و اقدامات کدام طرف باعث بحرانی و ملتهب‌تر شدن اوضاع و فقدان امنیت و ثبات و ضربه به منافع کشور شده و می‌شود؟
شیخ عیسی قاسم افزود: رابطه میان ملت و حکومت بحرین رابطه‌ای راست و مستحکم نیست و دلیل آن موضع حکومت است. ایجاد راه‌حل‌های مناسب برای برقراری صلح در کشور و تامین منافع آن و ایجاد روحیه برادری در آن یک ضرورت است.
وی تاکید کرد: باید رابطه سیاسی عادلانه‌ای بین حکومت و ملت ایجاد شود و همه حقوق ملت بطور قانونی و عملی به رسمیت شناخته شود. راه حل در لغو حکم‌های اعدام و توقف صدور حکم‌های جدید و خالی کردن زندان‌ها از زندانیانی است، زندانی‌هایی که دلیل محکومیت آن‌ها مشارکت در رخداد‌های سیاسی برای ایفای نقش طبیعی شهروندی و بهره مندی از حق مشروع خود می‌باشد، که هریک از شهروندان باید از آن‌ها در راستای ارزش‌های دینی، قانون عدالتمند و شریعت از آن حق بهره‌مند باشند.
در پایان این بیانیه آمده است: این امر محال نیست. این مساله‌ای است که برای حق‌مداران، عدالتمداران، و کسانی که منافع کشور برایشان مهم است و برای انسانیت احترام قائلند و از ضعف آن در نتیجه وحی شیطانی و حب دنیا و شهوت که در تضاد با دین و حقند گریزانند، دشوار نیست.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تامین کالاهای اساسی و تشدید نظارت بر قیمت در بازار سمنان
ولایتی: خلیج فارس قرن‌ها پیش از پیدایش آمریکا با همین عنوان ثبت شده است
عاشقان حسین ، میدان دار دفاع از اقتدار ایران
قلعه نویی: انگیزه بازیکنان بالاست،۲۲ اردیبهشت راهی ترکیه می‌شویم
کمک ۳۸۶ میلیارد تومانی به پویش «جبهه مردمی ایران ما»
مراسم بزرگداشت روز خلیج فارس
همایش جان فدایان ایران امام رضایی در سپیدان
۲ کشته و مصدوم در حادثه رانندگی استان قزوین
حمایت از انقلاب و میهن به روایت حضور زیر بیرق امام رضا
مدودف: مدرکی برای اثبات اتهامات هسته‌ای علیه ایران وجود ندارد
ردپای معلمانی که سر مشق بصیرت می دهند
تمرکز برنامه‌ ریزی های آبی در خراسان رضوی بر عبور بدون تنش از تابستان
سند ۱۳۴ ساله در تبریز نام خلیج فارس در نقشه تاریخی ایران
برگزاری زیارت دوره برای زائران ایرانی در مدینه
توسعه مسیر‌های صعود به غار حرا برای تسهیل تردد حجاج
همدلی و اخوت، مهمترین سرمایه برای وحدت امت اسلامی
برپایی برنامه‌های متنوع مذهبی در دهه کرامت در آباده
اقلید در مسیر توسعه انرژی‌های پاک
میمند شهر ملی شیشه گری ایران
میدان داری مردم فارس تا پیروزی ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
امارات برای گذران زندگی طلا‌های خود را حراج کرد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)