• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۷۴۴۷۳
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۹
صفحه نخست » عمومی

راهی برای مقابله با دلالان نداریم!

حضور پر رنگ دلالان در شهر‌های جدید تهران از جمله پرند و پردیس اجازه نفس کشیدن به متقاضیان را نمی‌دهد و همواره در این شهر‌ها شاهد دیوار‌ه ای از دلالان هستیم.

به گزارش گروه وب گردی خبرگزاری صدا و سیما؛ موضوع مسکن مهر و حضور دلالان این روز‌ها در بسیاری از شهر‌های جدید از جمله پردیس، پرند و هشتگرد بسیار داغ شده به طوری که دلالان اجازه نمی‌دهند که خریداران و فروشندگان مسکن مهر نفس راحتی بکشند این در حالی است که همواره اعلام می‌شود که سعی داریم با استفاده از اقدامات لازم بتوانیم بساط این دلالان را بر چینیم، اما به نظر می‌رسد که دلالان در این روز‌ها بسیار قوی‌تر از مسئولان و دستگاه‌ها شده اند و حاضر نیستند که به راحتی از این شغل پر درآمد پا پس بکشد.
سلیم عبدی مدیر طرح فاز ۱۱ پردیس با اشاره به اینکه دلالی مدت زمان بسیاری است که در شهر پردیس مرسوم شده و البته مزاحمت‌های بسیار زیادی را ایجاد کرده است، می‌گوید: بسیاری از دلالان خودسرانه وارد این بخش شده و باعث ایجاد مزاحمت‌های بسیار زیادی برای متقاضیان از جمله خریداران و فروشندگان مسکن مهر شده و سعی می‌کنند این واحد‌ها را از چنگ آن‌ها در بیاورند.

عبدی با اشاره به اینکه هر هفته جمعه بازدید‌هایی برای متقاضیان جهت مشاهده آخرین وضعیت واحد‌های مسکن مهر برگزار می‌کنیم، گفته: این دلالان از این فرصت استفاده کرده و همراه متقاضیان برای بازدید به این روز‌ها مراجعه می‌کنند در نتیجه در همان طول زمان بازدید سعی دارند با گفتن حرف‌های نا امیدکننده از جمله که "این واحد‌ها تا چند سال آینده به اتمام نمی‌رسد" و یا اینکه "قیمت ساخت آن‌ها بسیار افزایش می‌یابد" سعی می‌کنند متقاضیان را برای فروش واحد‌های خود ترغیب کنند.

او تصریح کرد: هم اکنون شرکت عمران ۱۲۰ تا ۲۰۰ میلیون تومان جهت آماده سازی واحد مسکونی یارانه دولتی پرداخت می‌کند این در حالی است که آورده متقاضیان تنها ۳۸ میلیون تومان است و با تسهیلات ۴۰ میلیون تومانی می‌توانند واحد‌های خود را دریافت کنند.

مجری طرح فاز ۱۱ پردیس تاکید کرد: ساخت هر واحد برای ما بسیار گران تمام می‌شود و تنها هدف ما آن است که این واحد‌ها به دست متقاضیان واقعی برسد، اما متاسفانه دلالان و سوداگران از این فرصت‌ها استفاده کرده و با ایجاد مزاحمت‌های بسیار زیاد سعی می‌کنند واحد‌ها را از آن خود کنند.

راهی برای مقابله با دلالان نداریم!
عبدی با اشاره به اینکه ما هیچ ابزاری برای جلوگیری از حضور دلالان نداریم، ادامه داد: هر هفته با برگزاری بازدید سعی می‌کنیم متقاضیان از آخرین وضعیت پیشرفت امکانات خود آگاه کنیم، اما متاسفانه این دلالان با حرف‌های ناامیدکننده متقاضیان را مجبور به فروش می‌کنند.

او با بیان اینکه بیش از ۳۴۰ دستگاه ماشین آلات سنگین در سایت ها فعال هستند و دو هزار نفر هم نیرو در این حوزه فعال دارند، گفت:  فاز ۱۱ پردیس پیشرفت بسیار خوبی دارد و تا پایان سال بخش عمده‌ای از این واحدها به متقاضیان تحویل داده می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، شنبه ۱۲ اردیبهشت
آتش سنگین مقاومت اسلامی لبنان به مواضع صهیونیست ها
استفاده ایران از حق خود در تنگه هرمز
آغاز فصل نوین مدیریت خلیج فارس
هشدار شرکت‌های بزرگ نفتی آمریکا: به پرتگاه نزدیک می‌شویم
صدور دستور کاهش نظامیان آمریکایی در آلمان
رهبر دموکرات های سنا: ترامپ مزخرف می گوید
روند اجرایی مگاپروژه سرمایه‌گذاری میدان امام (ره) تسریع یابد
قربانپور: سامانه بارشی جدید از دوشنبه وارد آذربایجان غربی می شود
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
شنیده شدن صدای چندین انفجار در اربیل عراق
سه فقره تصادف در آذربایجان غربی ۱۲ مصدوم برجای گذاشت
تداوم حماسه شب های اقتدار ملی در ارومیه در موج شصت و دو
حدود ۴۰ شهید و زخمی در حمله صهیونیست‌ها به لبنان
آسمانی شدن مادر شهیدان توکلی
گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و فرانسه
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
تظاهرات بحرینی‌ها علیه آل خلیفه
ورود بیش از ۶۵۰۰ زائر ایرانی به شهر پیامبر
نقش کلیدی زنجان در پایداری اقتصاد کشور با تولید ۱۴ میلیون تن مواد معدنی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه منطقه
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
صدور دستور کاهش نظامیان آمریکایی در آلمان
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
معیشت مردم نباید دست محتکران بیفتد
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
خلیج فارس؛ ایستگاه پایانی استعمارگران
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)