• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۸۰۱۷۴
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۸
سیاسی » سیاست خارجی
هادی سید افقهی

ترامپ دنبال یک ماجراجویی خطرناک است

کارشناس ارشد مسائل غرب آسیا، حرکت هواپیمای مسافربری ماهان را در کریدور پرواز‌های کشوری ممنوع خواند و گفت: حضور هواپیما‌های جنگنده در این کریدور ممنوع است؛ ترامپ به دنبال یک ماجراجویی خطرناک است.

ترامپ دنبال یک ماجراجویی خطرناک استسید هادی افقهی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، در خصوص تهدید هواپیمای مسافربری ماهان از سوی جنگنده‌های آمریکایی، افزود: هواپیمای مسافربری ماهان در منطقه اشغال شده التنف سوریه مورد تعرض قرار گرفت که مثلث مرزی بین عراق، سوریه و اردن است و آمریکایی‌ها نیز پس از اشغال، حدود ۵۰ کیلومتر از اطراف این منطقه را حریم شخصی خود تعریف کرده اند.
وی ادامه داد: حرکت هواپیمای مسافربری ماهان در کریدور مدنی پرواز‌های کشوری بوده که از طریق سازمان جهانی هوانوردی ایکائو به رسمیت شناخته شده است، اما حضور هواپیما‌های جنگنده در این کریدور ممنوع است.
افقهی گفت: ادعای آمریکایی‌ها مبنی بر شناسایی بصری هواپیمای مسافربری ایرانی، ادعایی سخیف است چراکه با امکاناتی که آمریکایی‌ها در اختیار دارند از فاصله ۱۰۰ کیلومتری هم قادر به شناسایی این هواپیما بودند و نیازی به مشاهده عینی نبوده است.
کارشناس ارشد مسائل غرب آسیا با طرح این سوال که «واقعا آمریکایی‌ها دنبال چه بودند؟» افزود: یک تحلیل این است که امریکایی‌ها به دنبال مانور در اطراف هواپیمای مسافربری ایرانی و به اشتباه انداختن پدافند سوریه بودند تا هواپیمای ایرانی را هدف قرار دهد، همین عملیات را صهیونیست‌ها حدود یک سال پیش با هواپیمایی روسی انجام دادند که موجب سرنگونی این هواپیما شد.
وی ادامه داد: اگر هوشمندی پدافند هوایی سوریه نبود یک فاجعه انسانی رخ می‌داد لذا سقوط آزاد خلبان ایرانی، فرار از کمین جنگنده آمریکایی و به دنبال آن عکس‌العمل احتمالی پدافند سوریه بود.
کارشناس ارشد مسائل غرب آسیا با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در دیدار با نخست وزیر عراق گفت: شاید آمریکایی‌ها با این اقدام می‌خواستند بگویند که اگر شما بزنید، ما هم راه‌های انتقام بلدیم و هواپیمای شما را می‌زنیم.
وی افزود: در کل منطقه وضعیت فوق العاده وجود دارد؛ دو ناو هواپیمابر آمریکا وارد دریای مدیترانه شده و رژیم صهیونیستی نیز در شمال فلسطین اشغالی به حالت آماده‌باش صددرصدی در آمده است لذا احساس می‌شود که ترامپ به دنبال یک ماجراجویی خطرناک است تا از این وضعیتی که در داخل آمریکا برای او ایجاد شده راه تنفسی پیدا کند.
سید افقهی گفت: کرونا در آمریکا بیداد می‌کند و همچنین مشکلات اقتصادی و تظاهرات‌های ضد نژادپرستی ادامه داد که منجر به کاهش محبوبیت ترامپ در نظرسنجی‌های انتخاباتی شده است بنابراین او می‌خواهد دست به ماجراجویی جدیدی بزند تا به عنوان یک قهرمان ملی در داخل آمریکا بتواند محبوبیت خود را افزایش دهد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دلجویی نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثاگران کشور از خانواده شهدا در چهارمحال و بختیاری
روند اجرایی طرح مسکن ملی در پارس آباد
اختصاص ۶۰۰ میلیارد بودجه به طرح های آبخیزداری دماوند
عطرافشانی گلزار شهدای جنگ تحمیلی سوم در نقده
سپاه: مقتدرانه از حقوق ملت ایران در خلیج فارس دفاع می‌کنیم
دستگیری فروشنده سکه و اسکناس جعلی در کلاردشت
برگزاری اینوتکس ۱۴۰۵ در شهریور امسال
توجه ویژه آیت الله سیستانی به وضعیت خانواده‌های شهدای جنگ تحمیلی ایران
تجلیل از پاسداران طبیعت در منطقه خانگرمز تویسرکان
حفظ ذخایر خلیج فارس با بهره برداری مسئولانه
محسن سیفی کفشگری سرپرست بانک ملی ایران شد
احیای کارخانه نساجی شماره یک قائم‌شهر
خلیج فارس، امانت نسل های آینده
دشت شقایق‌ کدکن؛ انعکاس بهشت خدا بر زمین
اجتماع جان فدایان ایران امام رضایی
تایلند به‌دنبال ایجاد پل زمینی در پی محدودیت در تنگه هرمز
سرمایه انسانی؛ محور عبور صنعت مس از شرایط ناپایدار اقتصادی
توزیع جهیزیه به زوج های چرامی به میمنت میلاد امام رضا(ع)
فعالیت گروه خادمیاران رضوی در نیشابور
پیش بینی افزایش دما و وقوع گردوخاک محلی در خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ وگنده‌گویی وزیرخزانه‌داری آمریکا
پیکر عبدالحمید نقره کار پیشکسوت معماری ایرانی- اسلامی به خاک سپرده شد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)