• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۸۳۹۹۲
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۵
سیاسی » مجلس
آقای امیرآبادی فراهانی:

قرارگاهی برای ساماندهی بازار ارز تشکیل می‌شود

عضو هیات رئیسه مجلس گفت: در جلسه امروز رئیس مجلس با تیم اقتصادی دولت قرارشد با هماهنگی بین سه قوه قرارگاه تاکتیکی برای سروسامان دادن به بازار ارز و بازگشت ارز ناشی از صادرات تشکیل شود.

قرارگاهی برای ساماندهی به بازار ارز تشکیل می‌شودبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای احمد امیرآبادی فراهانی در گفتگو با شبکه خبر سیما با تبیین نتایج جلسه صبح امروز رئیس مجلس با تیم اقتصادی دولت، گفت: در این جلسه موضوعات مختلفی به ویژه در خصوص بازگشت ارز‌های صادراتی مطرح و بررسی شد و معاون ارزی بانک مرکزی گزارشی در این باره ارائه کرد.
وی افزود: بنابر این گزارش، از هفته گذشته تاکنون با ابتکار عمل بانک مرکزی و اقدامات قوه قضائیه، مبالغ خیلی خوبی از ارز‌های صادراتی بازگشت داده شده است و بنابر برنامه‌ای که برای بازگرداندن ارز‌های صادراتی باقیمانده ترسیم کردند، اوضاع در این زمینه رو به بهبود است.
آقای امیرآبادی فراهانی گفت: در این جلسه همچنین وزیر نفت گزارشی از حوزه مسئولیتش ارائه کرد که طبق این گزارش وضع کشور در حوزه نفت به ویژه در مقایسه با ماه گذشته امیدبخش است و آقای زنگنه وضع خوبی را برای ماه‌های آینده پیش بینی کرد.
عضو هیئت رئیسه مجلس افزود: در جلسه امروز که روسای کمیسیون‌های اقتصادی و برنامه و بودجه مجلس نیز حضور داشتند به دستور آقای قالیباف کمیته مشترکی برای ساماندهی بازار ارز با حضور نمایندگان دولت و مجلس تشکیل و مقرر شد برای هماهنگی میان قوای سه گانه در این خصوص با رئیس قوه قضائیه نیز هماهنگ شود.
وی اضافه کرد: در چارچوب دستور کار این کمیته با هماهنگی قوای سه گانه در سطح کارشناسی و نیز مسئولان کمیسیون‌های مجلس و معاونان وزارتخانه‌های نفت و صمت و بانک مرکزی، قرارگاهی تاکتیکی ایجاد و با ساماندهی بازار ارز برای بازگشت ارز‌های صادراتی بیش از پیش تلاش شود.
آقای امیرآبادی فراهانی گفت: در این جلسه همچنین معرفی نمایندگان مجلس که در عرصه اقتصادی، تجربه و تحصیلات دارند پرسش‌هایی را مطرح کردند که مسئولان ذیربط دولتی پاسخ دادند.
عضو هیئت رئیس مجلس در پاسخ به این پرسش که آیا برای بازگرداندن ارز‌های صادراتی طرحی از جانب مجلس ارائه خواهد شد یا از ابزار‌های نظارتی قوه مقننه استفاده می‌شود، اظهار داشت: با توجه به نتایج خوب جلسه مشترک هفته گذشته با دولتی‌ها و بازگشت مبالغ قابل توجهی ارز صادراتی، مقرر شد این روال ادامه یابد.
وی افزود: مقرر شد با تعامل قوای مقننه و مجریه و پشتیبانی از دولت، چندین میلیارد دلار از ارز‌های صادراتی که برخی هنوز تحویل نداده اند، بازگردانده شود.
آقای امیرآبادی فراهانی همچنین اقدامات دستگاه قضایی را در برخورد با افرادی که کارت بازرگانی اجاره‌ای داشتند یا کسانی که نباید کارت بازرگانی دریافت می‌کردند و سبب بازگشت بخش قابل توجهی از ارز صادراتی شد، قابل تکریم دانست.
عضو هیئت رئیس مجلس گفت: در جلسه امروز این نتیجه حاصل شد که ضرورتی به ورود مجلس برای ارائه طرح و تصویب قانون در این زمینه وجود ندارد.
وی افزود: جلسه امروز دومین نشست مشترک دولت و مجلس برای بررسی مسائل اقتصادی و ارزی بود که به ریاست رئیس قوه مقننه برگزار و مقرر شد آقای قالیباف گزارشی درباره محتوای این جلسات به نمایندگان ارائه کند.
آقای امیرآبادی فراهانی در پایان گفت: جلسات مشترک دولت و مجلس برای هماهنگی به منظور ساماندهی و ایجاد ثبات در بازار ارز ادامه خواهد یافت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعلام جزئیات ثبت نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس شورای اسلامی
تقابل تیم‌های ملوان و فجر سپاسی در بندرانزلی
نشست اضطراری وزیر راه در پی هشدار قرمز بارش‌های سنگین در چهار استان
پیشرفت ۸۵ درصدی محور بجنورد - جنگل گلستان 
رئیس جدید اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان بم معرفی شد
جدال مدعیان پوشیدن پیراهن تیم ملی کاراته
مدیریت ناترازی انرژی یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است
سرپرست اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان ریگان معرفی شد
­معرفی برترین‌ها و دعوت شدگان به مرحله بعد انتخابی تیم ملی کاراته
ابتکار تهران برای همگرایی
آماده باش ستاد بحران منوجان در پی هشدار هواشناسی
نجات محکوم به قصاص در بجنورد با گذشت اولیا دم
زنجانی ها مراقب یخ زدگی کنتورهای آب باشند
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
فعالیت متناوب سامانه بارشی در چهارمحال و بختیاری
جشن آغاز زندگی مشترک ۲۰۰ زوج دانشجو در دانشگاه زنجان
تشییع پیکر پدر شهید در روستای مار
نمایشگاه‌های هنر‌های تجسمی و صنایع‌دستی در دومین هفته فرهنگی شازند
خبر‌هایی از تقویت تیم های مددکاری اورژانس اجتماعی در گرمسار
اتصال جاده جاجرم– میامی به سمنان اولویت اصلی حوزه راه استان است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
هشدار درباره ورود سامانه بارشی جدید از سه شنبه به خوزستان
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق
پرواز ناموفق تهران به بغداد
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
تنش آبی نیازمند ساختار صحیح مدیریتی و اجرایی است
روایتی از ۲۲ آذر سالروز واگذاری سلطنت به رضاخان
تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی در دوره سرد سال
رئیس مجلس اتیوپی وارد تهران شد
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
اعلام وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)