• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۸۴۲۲۸
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۸:۴۹
سیاسی » مجلس
امروز

برگزاری نشست مشترک اقتصادی مجلس و دولت

نشست مشترک مسئولان اقتصادی با رئیس مجلس و روسای کمیسیون‌های اقتصادی برگزار شد.

برگزاری نشست مشترک اقتصادی مجلس و دولتبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از خانه ملت، در این نشست که در محل تالار آئینه مجلس شورای اسلامی برگزار شد، علاوه بر رئیس مجلس شورای اسلامی و روسای کمیسیون‌های اقتصادی مجلس؛ آقایان همتی رئیس کل بانک مرکزی، زنگنه وزیر نفت، مدرس خیابانی؛ سرپرست وزارت صمت، میراشرفی؛ رئیس کل گمرک و شافعی؛ رئیس اتاق بازرگانی ایران حضور داشتند.
آقای قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در این نشست که سومین جلسه مشترک مجلس و دولت در موضوع بازگشت ارز صادراتی است، بر ضرروت هم افزایی دولت و مجلس در موضوع مدیریت عرصه تجارت خارجی، بازگشت ارز صادراتی و تامین کالا‌های اساسی تاکید کرد و افزود: در حوزه اقتصادی، کشور نیاز به یک عزم و اراده ملی و کار جهادی شبانه روزی دارد.
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به تعامل بخش‌های مختلف دستگاه‌های اجرایی و مجلس در موضوع اطلاعات و سامانه‌های حوزه تجارت خارجی و بویژه بازگشت ارز، تصریح کرد: اگر شناسایی و اطلاعات دقیقی وجود نداشته باشد، نمی‌توان تصمیم درستی گرفت. باید اطلاعات به روز و جامع باشد و در اختیار دست اندرکاران امر قرار گیرد.
وی همچنین در موضوع سوء استفاده از کارت‌های بازرگانی گفت: باید بین صادرکننده خوش حساب و کسانی که بصورت اجاره‌ای از کارت بازرگانی دیگران سوء استفاده می‌کنند و یا از هویت افراد دیگر برای صادرات از طریق دریافت کارت بازرگانی اقدام می‌کنند، تفکیک قائل شد.
آقای قالیباف، اعلام آمادگی کرد که در موارد لازم مجلس شورای اسلامی برای اصلاح قوانین و مقررات مربوط به صدور کارت بازرگانی اقدام کند.
در ادامه رئیس مجلس بر اقداماتی همچون تنوع بخشیدن به روش‌های ورود ارز و کالا به کشور، ضرورت انجام مذاکره و ایجاد تفاهم با صادرکنندگان عمده و خوش حساب، درنظر گرفتن اعتبار مالیاتی اشخاص در موضوع پروانه صادراتی و رصد زنجیره توزیع کالا از گمرک تا مصرف کننده نهایی تاکید کرد.
همچنین در این جلسه رئیس کل بانک مرکزی و معاون ارزی این بانک گزارشی از میزان ارز بازگردانده شده به کشور ارائه کردند و وضعیت فعلی را رو به بهبود دانستند که باعث می‌شود تا سیاستگذاری‌های بانک مرکزی ثبات پیدا کند.
آقای همتی سامانه نیما را مرجع اصلی خرید و فروش ارز برای واردات و صادارت عنوان کرد و هرگونه توافق خارج از آن را خلاف دانست. همچنین آقای مدرس خیابانی، سرپرست وزارت صمت نیز در این دیدار به تشکیل کمیته اقدام ارزی در ۳۱ استان اشاره کرد که با همکاری نمایندگان اتاق‌های بازرگانی و تعاون به تفاهم با صادرکننده‌ها می‌پردازد.
وی همچنین درخصوص تعهدات صادرکنندگان گفت: ۲۵۰۰ کارت بازرگانی را تعلیق کردیم که هیچ ارزی را برنگرداندند و تولیدی هم نبودند. تا ۱۵ شهریور نیز به کسانی که زیر ۳۰ درصد ارز برگرداندند و تولیدی نیستند، مهلت دادیم که ارز را برگردانند.
آقای شافعی، رئیس اتاق بازرگانی نیز در این جلسه درخواست کرد که نگاه به صادرکننده، واقعی باشد و خشک و‌تر با هم سوزانده نشود.
وی تاکید کرد که حتما ممکن است عده‌ای تخلف کنند، اما قاطبه صادرکنندگان، آبرو و حیثیتی که به سختی جمع آوری کردند را حراج نمی‌کنند. وی گفت ما از سال گذشته به آقای رییس جمهور پیشنهاد دادیم که برای کارت‌های بازرگانی، درجات مختلفی درنظر بگیرید. اما به پیشنهاد ما توجهی نشد.
در این جلسه، آقای میراشرفی، رئیس کل گمرک نیز به آماری از واردات کالا‌های اساسی و ترخیص شده از گمرک اشاره کرد.
در این جلسه همچنین روسای کمیسیون‌های اقتصادی، برنامه و بودجه، صنایع و معادن، کشاورزی و برخی نمایندگان متخصص حوزه اقتصادی حضور داشتند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
واگذاری زمین در سیرجان وبردسیر
فجر سپاسی مقابل صدرنشین لیگ برتر فوتبال، متوقف شد
امدادرسانی به مصدوم حادثه برخورد رخ‌به‌رخ دو خودروی سواری در محور بروجن–بلداجی
برپایی نمایشگاه دانش آموزی معرفی دستاورد‌های انقلاب در گرمسار
اصفهان در ۶ منطقه برمدار قرمز آلودگی هوا
آغاز مرحله اجرایی شبکه سازی ملی محصولات صنایع دستی
پیش‌بینی افزایش هفت درصدی سفر‌های جاده‌ای در نوروز ۱۴۰۵
­ظرفیت منصوبه برق کشور در آستانه ۱۰۰ هزار مگاوات
حذف احمدلو از مسابقات بین‌المللی بدمینتون جوانان هلند
پیش بینی بارش برف و باران در برخی مناطق کشور
پایش مستمر واحد‌های شن و ماسه شوط برای کنترل آلایندگی
دعوت جبهه مستقلین و اعتدالگرایان ایران از داوطلبان انتخابات شوراها
بختیاری‌زاده: خوشحالم که با انگیزه بازی کردیم
دستور استاندار برای تعیین تکلیف بازارچه روژه پس از یک دهه توقف
جهش دانش‌بنیان‌ها در پوشش‌های صنعتی
قربانی: سرتر از استقلال بودیم
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۹ اسفند
مذاکره ادامه دارد بدون عقب‌نشینی از حقوق هسته‌ای
کلنگ‌زنی نخستین مدرسه ۱۲ کلاسه ویژه اتیسم استان البرز
وزش باد و بارش‌پراکنده در لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گزینه‌های ترامپ درباره ایران در حال محدود شدن است
ادعای ترامپ: می‌خواهم با ایران توافق کنم
هشدار سازمان همکاری اسلامی درباره تشدید تنش‌ها علیه ایران
هشدار زرد بارش باران و تندباد‌های لحظه‌ای در خوزستان
مسیر جاده‌ای شیراز به جنوب کشور ، ۶۰ کیلومتر کوتاهتر می‌شود
تخریب دیوار «زندان رجایی‌شهر» کمتر از ۴۸ ساعت
گزارش عراقچی از دور سوم گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا
رویترز: ادعای ترامپ با ارزیابی نهاد‌های اطلاعاتی مغایر است
معدوم‌سازی ۲۷۷ کیلوگرم فرآورده دامی فاسد در زنجان
عبدی به نشان برنز رسید
گزارش جدید آژانس انرژی اتمی در خصوص ایران منتشر شد
تامین حداکثری منافع ملی، راهبرد ایران در مذاکرات است
عراقچی افغانستان و پاکستان را به گفت‌و‌گو دعوت کرد
اطلاعیه تأمین اجتماعی درباره واریز حقوق و زمان پرداخت عیدی بازنشستگان
هدف قانون جوانی جمعیت؛ رسیدن نرخ باروری به بیش از ۲.۱
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است  (۱۱ نظر)
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا  (۱ نظر)
گزینه‌های ترامپ درباره ایران در حال محدود شدن است  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
توزیع یک میلیون و ۸۰۰ هزار اصله نهال در آذربایجان شرقی  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
تقویت چشمگیر ایمنی تردد شبانه در محورهای خوزستان با اتمام پروژه‌های روشنایی  (۱ نظر)
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ  (۱ نظر)
ثبت درخواست‌های مردم مازندران از رئیس‌جمهور از طریق سامانه سامد  (۱ نظر)
هدف قانون جوانی جمعیت؛ رسیدن نرخ باروری به بیش از ۲.۱  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)
ونس: رئیس جمهور آمریکا خواهان حل دیپلماتیک برنامه هسته‌ای ایران است  (۱ نظر)
پایش و شناسه کردن واحد‌های بهره برداری کشاورزی  (۱ نظر)
مهلت ۵ روزه برای ترخیص کالا‌های اساسی ابلاغ شد  (۱ نظر)