• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۰۱۰۰۱
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۴
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی
در نشست ستاد کرونای بویراحمد:

شهریور مرگبار در انتظار مردم بویراحمد

فرماندار بویراحمد: به دلیل رعایت نکردن دستورالعمل‌های بهداشتی احتمالا شاهد شهریور مرگباری در شهرستان بویراحمد هستیم.

شهریور مرگبار در انتظار مردم بویراحمدبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، فرماندار بویراحمد در نشست ستاد کرونای شهرستان بویراحمد با تسلیت ایام سوگواری ماه محرم و تبریک روز پزشک، هشدار‌های جدی را به مسئولان و مردم در خصوص شیوع کرونا داد و گفت: اگر چه کرونا در بویراحمد شیوع بیشتری پیدا کرده است ولی مرگ و میر‌ها در این شهرستان خیلی پایین‌تر از بسیاری از مناطق کشور است.
شاهرخ کناری از شهریور مرگبار در شهرستان بویراحمد خبر داد و افزود: بر اساس آنچه که مسئولان بهداشت و درمان می‌گویند، شاید شهریور مرگباری در شهرستان بویراحمد داشته باشیم.
وی گفت: در ابتدای شیوع کرونا همه مسئولان و مردم پای کار بودند و استان هم شرایط خوبی بود، اما متأسفانه به دلیل رعایت نکردن دستورالعمل های بهداشتی اکنون شرایط سختی داریم.

فرماندار بویراحمد اضافه کرد: یک شب ۷۲ عروسی در شهرستان بویراحمد برگزار شد؛ در واقع این‌ها جشن عروسی نیستند بلکه جشن مرگ باید نامیده شوند.
شاهرخ کناری در ادامه با گلایه شدید از رعایت نکردن پروتکل‌های بهداشتی و طرح فاصله گذاری اجتماعی از سوی مردم، اضافه کرد: در نیمه دوم مرداد ماه تعداد بیماران بستری در بیمارستان کرونایی شهید جلیل یاسوج به ۲۱۰ نفر رسید که این در ۱۲ روز اتفاق افتاد.

فرماندار بویراحمد بیان کرد: کرونا چهره خشن خود را به نمایش گذاشته و اکنون افراد زیر ۱۸ سال هم به این بیماری گرفتار شده‌اند.
کناری در ادامه برای مدیران شهرستان بویراحمد خط و نشان هم کشید و گفت: اگر صنف زیر مجموعه دستگاه دولتی دستورالعمل ها را رعایت نکند و بر خلاف سیاست‌های ستاد ملی کرونا عمل کند، با مدیران مربوطه برخورد قانونی می‌شود.

کناری با نام بردن از صنوف مختلف، ادامه داد: صنوف پرریسک به مدت یک هفته تعطیل می‌شوندو این صنوف شامل؛ قهوه خانه، گیم نت‌ها، اماکن ورزشی، رستوران، کافی شاپ ها، بستنی فروشی‌ها، قیلان سراها، موبایل فروشی، باغ‌های تفریحی و گردشگری هستند.
فرماندار بویراحمد گفت: در صورت همکاری و برگشتن شرایط عادی این صنوف دوباره به فعالیت خود ادامه می‌دهند؛ زمان فعالیت پاساژ‌ها نیز تا ساعت ۱۸ عصر است و جمعه بازار یاسوج نیز باید تا ساعت ۱۸ فعالیت کند و اگر پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نکردند، تعطیل می‌شود.

وی بر افزایش گشت‌های بهداشت و تعزیرات تاکید کرد و افزود: گشت مشترک بهداشت و تعزیرات حکومتی از سه نوبت به پنج نوبت برسد و هر صنفی که دستور العمل‌های بهداشتی را رعایت نکند، جزء صنوف پرخطر شناسایی و به جد با آن صنف برخورد می‌شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انتقاد نخست‌وزیر اسلواکی از عملکرد سازمان ملل در قبال حمله آمریکا به ایران
راه اندازی میز خدمت تا ایستگاه مشاوره
موج مجازی با نام «خلیج همیشه فارس» در سایه بیانات رهبری
هیچ شناور متخاصمی وارد خلیج فارس نخواهد شد
امنیت مراودات با دنیا را در خلیج فارس ایجاد می‌کنیم
سازمان ملل: هزینه جنگ علیه ایران برابر با کمک به حدود ۹۰ میلیون نفر است
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
مدیرکل صمت زنجان: اجازه توقف چرخ تولید حتی یک واحد را نخواهیم داد
تاکید اسپانیا بر لغو فوری توافق همکاری اتحادیه اروپا با رژیم صهیونیستی
افزایش خطر تب کریمه‌کنگو با آغاز فصل گرما
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
سنندج میزبان جشنواره امتنان از کارگران نمونه
اوقات شرعی اهواز، ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
سفارتخانه‌های ایران با هشتگ «پرشین گلف» از تاریخ خلیج فارس نوشتند
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
روشن ماندن چراغ آموزش در روستای خرمتا با همت معلم سقزی
دعوت هیئت دولت از مردم برای شرکت در مراسم چهلم شهید لاریجانی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
قدردانی از وزارت جهاد کشاورزی برای مدیریت خوب بازار در شرایط جنگ
دستگیری سارق حرفه ای در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
بازگشت به جنگ آثار مخربی بر غیرنظامیان خواهد داشت
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
دبستان شجره‌ طیبه، نماد مظلومیت و عزت ملت ایران
فراخوان مسابقه عکس خط مقدم مرهم
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پزشکیان: ادامه محاصره دریایی غیرقابل تحمل است
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
امارات برای گذران زندگی طلا‌های خود را حراج کرد
پیکر عبدالحمید نقره کار پیشکسوت معماری ایرانی- اسلامی به خاک سپرده شد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)