• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۱۲۹۲۳
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۲
اردبیل » اجتماعی

خطبه های نماز جمعه شهرهای اردبیل

نماز عبادی سیاسی جمعه این هفته نیز با رعایت پروتکل‌های بهداشتی به جز ۴ شهر استان اردبیل در بقیه شهر‌ها اقامه شد.

خطبه های نماز جمعه شهرهای اردبیلبه گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز اردبیل؛ نماز جمعه این هفته در شهرهای اردبیل، مشگین شهر، لاهرود و رضی به دلیل وضعیت قرمز کرونایی اقامه نشد و در دیگر شهرها و مناطق استان با رعایت دستورالعمل های بهداشتی نمازجمعه برپا شد.

امام جمعه گرمی از مردم و مسئولان که مراسم عزاداری امام حسین (ع) را با رعایت پروتکل بهداشتی برگزار کردند، تشکر کرد.
حجت الاسلام صفری با اشاره به وضعیت اقتصادی پیش آمده افزود: دولت برای حل مشکل معیشت و اشتغال مردم به طور جدی وارد میدان شود.


امام جمعه کوثر با اشاره به بازگشایی مدارس از فردا و توصیه بر رعایت موازین بهداشتی در قطع زنجیره کرونا و جلوگیری از گسترش آن گفت: طبق تأکیدات مقام معظم رهبری، باید پرورش و تربیت همزمان با آموزش در مدارس صورت گیرد.
حجت الاسلام بیگی افزود: در راستای عمل به منویات مقام معظم رهبری کمک های مومنانه و حمایت از همدیگر در جامعه ایرانی- اسلامی نباید لحظه ای متوقف گردد که این شرایط گذراست.


امام جمعه پارس آباد ضمن تشکر از آحاد مردم و به خصوص هئیت های عزاداری به خاطر رعایت پروتکل های بهداشتی در عزاداری محرم گفت: امسال بخاطر شرایط حاکم در جامعه عزاداری متفاوتی را شاهد بودیم، و این ملت با رعایت پروتکل های بهداشتی عزاداری آقا اباعبداله الحسین(ع) را تعطیل نکردند.
حجت الاسلام بنابی درباره فعالیت مدارس در شرایط کرونایی گفت: چاره کار تعطیلی مدارس نیست و باید فکری شود.


امام جمعه خلخال از عزاداران امام حسین(ع) در خلخال، نیروهای سپاهی و انتظامی و دانشکده علوم پزشکی و تمام کسانیکه در برپایی عزاداری با محتوا و باشکوه محرم امسال نقشی داشتند و همچنین از عزاداران و خیرین به خاطر تبدیل کردن نذری و احسانشان به کمکهای مومنانه در شهرستان تقدیر و تشکر کرد.
حجت الاسلام اسدی از مسئولان استانی و شهرستانی خواست جهت رسیدگی به امور معیشت مردم و فراهم نمودن زمینه اشتغال جوانان این شهرستان اقدامات جدی انجام دهند.


امام جمعه عنبران با بیان اینکه دفاع از مظلوم در برابر ظالم جزو پسندیده ترین امور در تعالیم دین مبین اسلام است گفت: پوشاندن عیوب مسلمانان جزو سفارشات بزرگان دینی است که همواره بر آن تاکید شده که باعث ایجاد الفت قلب و آرامش در زندگی فردی و اجتماعی می شود.
حجت الاسلام سید یاور مرادی ضمن درخواست از مسئولان جهت رسیدگی به مشکلات بخش عنبران به خصوص در زمینه آب آشامیدنی و نان، از مردم شهر عنبران به خاطر شرکت در نماز جمعه قدردانی کرد.


امام جمعه نمین گفت: تعلیم و تربیت اسلامی اولویت اول آموزش و پرورش باشد.
حجت الاسلام یوسف زاده با اشاره به فصل بازگشایی مدارس و اهمیت توجه و تمرکز بیشتر روی مهدهای کودک و تربیت نسل در طراز انقلاب اسلامی ایران گفت: ریشه کنی آثار سند ۲۰۳۰ در نظام تعلیم و تربیت و توجه به اصول تعالیم اسلامی و انقلابی در مدارس باید در راس برنامه های وزارت آموزش و پرورش باشد.
وی در ادامه با بیان اینکه کشور ما از لحاظ پیری جمعیتی در موقعیت خطرناک قرار گرفته است افزود: دولت و مجلس سیاستهای افزایش جمعیت و تشویق جوانان به ازدواج را مورد توجه قرار دهند.


امام جمعه بیله سوار گفت: شهرستان بیله‌سوار در حوزه بهداشت و درمان نیازمند توجه ویژه مسئولان است که این امر می‌تواند عقب ماندگی حوزه سلامت را در این منطقه جبران کند و همواره سلامت مردم باید مورد توجه و در اولویت مسئولین ذی ربط قرار گیرد.
حجت الاسلام عزیزی در رابطه با بدهی‌های ادارات شهرستان به شهرداری بیله‌سوار گفت: جهت توسعه عمرانی و زیباسازی شهر بیله‌سوار لازم است تا ادارات بدهی‌های خود را به شهرداری تسویه کنند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، شنبه ۱۲ اردیبهشت
آتش سنگین مقاومت اسلامی لبنان به مواضع صهیونیست ها
استفاده ایران از حق خود در تنگه هرمز
آغاز فصل نوین مدیریت خلیج فارس
هشدار شرکت‌های بزرگ نفتی آمریکا: به پرتگاه نزدیک می‌شویم
صدور دستور کاهش نظامیان آمریکایی در آلمان
رهبر دموکرات های سنا: ترامپ مزخرف می گوید
روند اجرایی مگاپروژه سرمایه‌گذاری میدان امام (ره) تسریع یابد
قربانپور: سامانه بارشی جدید از دوشنبه وارد آذربایجان غربی می شود
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
شنیده شدن صدای چندین انفجار در اربیل عراق
سه فقره تصادف در آذربایجان غربی ۱۲ مصدوم برجای گذاشت
تداوم حماسه شب های اقتدار ملی در ارومیه در موج شصت و دو
حدود ۴۰ شهید و زخمی در حمله صهیونیست‌ها به لبنان
آسمانی شدن مادر شهیدان توکلی
گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و فرانسه
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
تظاهرات بحرینی‌ها علیه آل خلیفه
ورود بیش از ۶۵۰۰ زائر ایرانی به شهر پیامبر
نقش کلیدی زنجان در پایداری اقتصاد کشور با تولید ۱۴ میلیون تن مواد معدنی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه منطقه
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
صدور دستور کاهش نظامیان آمریکایی در آلمان
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
معیشت مردم نباید دست محتکران بیفتد
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
خلیج فارس؛ ایستگاه پایانی استعمارگران
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)