• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۱۶۳۸۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۲
صفحه نخست » کل اخبار
فضیلت یک سوره قرآن

آثار و برکات خواندن سوره آل عمران

یکی از سوره‌های مبارکه قرآن کریم که خواندن آن ثواب بسیاری را برای فرد به همراه دارد، سوره " آل عمران " است .

آثار و برکات خواندن سوره آل عمرانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، هر یک از سوره‌های قرآن کریم از فضیلت مربوط به خود برخوردارند از این رو قرائت آن‌ها باعث کسب فضیلت برای فرد قاری می‌شود. یکی از سوره‌های مبارکه قرآن کریم که خواندن آن ثواب بسیاری را برای فرد به همراه دارد، سوره " آل عمران " است که در ادامه به فضائل این سوره مبارکه می‌پردازیم.

سوره‌ی آل عمران در سال سوم هجرت پس از جنگ احد در «مدینه» نازل شده و دارای ۲۰۰ آیه است‏ و محتوی آن را میتوان به چندین بخش تقسیم کرد:

۱- بخش مهمی از این سوره از توحید و صفات خداوند و معاد و معارف اسلامی بحث می‏کند.

۲- بخش دیگری پیرامون جهاد و دستورات مهم آن و حیات جاویدان شهیدان راه خدا همچنین درس‌های عبرتی که در دو غزوه بدر و احد بود سخن می‏گوید.

۳- در قسمتی از این سوره، به یک سلسله احکام اسلامی در زمینه لزوم وحدت صفوف مسلمین و خانه کعبه و فریضه حج و امر بمعروف و نهی از منکر و تولی و تبری و مسأله امانت، و انفاق در راه خدا، ترک دروغ و مقاومت و پایمردی در مقابل دشمن و صبر و شکیبایی در مقابل مشکلات و آزمایش‌های مختلف الهی و ذکر خداوند در هر حال، اشارات پرمعنایی شده است.

۴- برای تکمیل این بحثها، بخشی از تاریخ انبیاء از جمله آدم و نوح و ابراهیم و موسی و عیسی و سایر انبیاء علیهم السّلام و داستان مریم و مقامات این زن بزرگ نیز ذکر شده است.


سوره‌ای برای برآورده شدن حاجت‌های دنیا و آخرت

در مورد فضیلت این سوره در حدیثی از پیامبر اکرم صلّی اللّه علیه و آله می‏خوانیم: من قرء سورة آل عمران اعطی بکلّ آیة منها امانا علی جسر جهنّم: «هر کس سوره آل عمران را بخواند به تعداد آیات آن، امانی بر پل دوزخ به او می‏دهند».


امام صادق علیه السلام فرمودند: «هر کس سوره‌های بقره و آل عمران را قرائت نماید، در روز قیامت در حالی می‌آید که این دو سوره مانند دو تکه ابر بر سر او سایه افکنده اند.»

آثار و برکات سوره آل عمران

رفع تنگدستی

از امام صادق علیه السلام روایت شده است که: ... اگر فرد تنگدست آن را همراه داشته باشد خداوند امرش را آسان کرده و روزی اش می‌دهد.

شفاجویی

هر کس سه بار بعد از «بسم الله الرحمن الرحیم» آیه ۸ این سوره را برای درد معده قرائت کند دردش برطرف می‌شود. «ربنا لا تزغ قلوبنا ...»


گرفتن جواب مثبت هنگام خواستگاری

هر گاه کسی آیه شریفه ۷۴-۷۳ این سوره را بر کاغذی بنویسد و بر بازوی راست خود بندد هر جا که برای خواستگاری رود به او جواب مثبت می‌دهند.


رفع ترس

امام صادق علیه السلام فرموده است:

اگر در سفر بودی یا در بیابانی می‌رفتی و از آزار جنیان یا آدمی ترسیدی دست راستت را برا فرق سرت بگذار و با صدای بلند بخوان آیه ۸۳ سوره آل عمران را.


برآورده شدن حاجت.

چون کسی از خانه خارج شود آیات آخر سوره آل عمران و قدر و حمد و آیة الکرسی را بخواند که موجب بر آمدن حاجت‌های دنیا و آخرت است.

امام رضا علیه السلام از جد بزرگوارش امام علی علیه السلام روایت کرده است: برای طلب حاجت، صبح زود روز پنج شنبه، هنگام خروج از منزل آیه آخر (۲۰۰) این سوره و آیة الکرسی و سوره‌های قدر و حمد را بخوانید. زیرا این عمل سبب برآورده شدن حاجت دنیا و آخرت خواهد بود.

کسانی که خواهان شادابی اند

هر کس آیه ۱۲۶ سوره آل عمران را در ۲۷ ماه رمضان بر قطعه کاغذی بنویسد وآن را در نگین انگشتری بگذارد و همراه خود نگه دارد همیشه شاداب و شادان خواهد بود و دائما خوشدل است و بر دشمنانش پیروز می‌گردد.
زیبایی و طراوت را به خانه‌تان بیاورید
کسب وکارت به بن بست رسیده ودنبال راه حلی؟


گشایش کار‌ها

برای گشایش کار‌ها باید هر روز ۳۵۰ بار آیه ۷۳ «قُلْ إِنَّ الْفَضْلَ بِیَدِ اللّهِ یُؤْتِیهِ مَن یَشَاء وَاللّهُ وَاسِعٌ عَلِیمٌ»؛ بگو: فضیلت به دست خداست، به هر کس خواهد آن را عطا می‌کند، که او بخشاینده و دانا است.

بچه دار شدن

حضرت امام صادق (ع) فرمودند: اگر سوره آل عمران را با زعفران بنویسد و به گردن کسی که می‌خواهد بچه دار شود آویزان کند به اجازه خدای متعال بچه دار می‌شود و اگر حامله شد، ولی با سختی فرزند او متولد می‌شود، این کار موجب آسانی زایمان او می‌شود.


جهت ناسازگاری زن

هر کس با ایمان آیه را یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ اصْبِرُواْ وَصَابِرُواْ وَرَابِطُواْ وَاتَّقُواْ اللّهَ لَعَلَّکُمْ تُفْلِحُونَ ﴿۲۰۰﴾ به نان جو یا گندم با نیت خالص و توجه به خدا و معنی آن بنویسد و به زن ناسازگار دهد ناسازگاری زن زایل شود.


رفع وسواس و افکار فاسد:

الَّذِینَ یَقُولُونَ رَبَّنَا إِنَّنَا آمَنَّا فَاغْفِرْ لَنَا ذُنُوبَنَا وَقِنَا عَذَابَ النَّارِ ﴿۱۶﴾

الصَّابِرِینَ وَالصَّادِقِینَ وَالْقَانِتِینَ وَالْمُنفِقِینَ وَالْمُسْتَغْفِرِینَ بِالأَسْحَارِ ﴿۱۷﴾

شَهِدَ اللّهُ أَنَّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ وَالْمَلاَئِکَةُ وَأُوْلُواْ الْعِلْمِ قَآئِمَا بِالْقِسْطِ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْعَزِیزُ الْحَکِیمُ ﴿۱۸﴾


هر کس با ایمان این آیات را بر شکر سفید با نیت خالص و توجه به خدا و معنی آن بخواند و آن را به شبنم که بر برگ درخت افتاده باشد حل کند و چهار روز متوالی، هر روز از ان یک مثقال بخورد و در وقت غذا خوردن انجیر سفید بخورد وسواس و فکر‌های فاسد از او زایل می‌شود و همه سختی‌ها بر او آسان می‌گردد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
سلام من معجزه این سوره فرانی را در زندگیم دیدم
نظر شما
آخرین اخبار
ادای احترام امام‌جمعه زنجان به مزار شهید گمنام
ایران بیش از یک میلیون گنج پنهان دارد
برگزاری مرحله نهایی نخستین مسابقات بین‌المللی قرائت قرآن کریم در پاکستان
طرح رویش و تامین مالی ارزی از مسیر بازار سرمایه
سکته چشمی و نارسایی‌های کلیوی از عوارض عدم کنترل قندخون
استاندار کرمانشاه :
بازشناسی هویت ایرانی با رویداد «وطن پارسی»
آغاز کنگره بین‌المللی علامه نائینی در نجف اشرف
هزار کارگاه ضایعاتی بدون مجوز در کرمان
لاریجانی: ایران هیچ‌وقت مذاکرات واقعی را نفی نکرده است
کشف ۹۳ کیلوگرم تریاک از باک کامیونی در نی ریز
ظرفیت سیستان و بلوچستان برای کاهش قیمت کالا‌های اساسی
بهره برداری طرح‌های عمرانی و محرومیت‌زدایی در هرمزگان
انتقاد مجارستان از روند پذیرش کشور‌های جدید در اتحادیه اروپا
هشدار معاون وظیفه عمومی استان همدان درباره بکارگیری مشمولان غایب توسط کارفرمایان
خراسان جنوبی، ایستگاه اعزام دانش آموزان و دانشجویان به حج عمره
مروری بر دو برنامه از قاب تلویزیون
دروغ پردازی به سبک صهیونیست‌ها
گلباران مزار شهدای مهاباد به مناسبت سالگرد تشکیل بسیج
اصلاح و تکمیل آیین نامه جدید مالکیت و بهره‌برداری در حوزه حمل و نقل هوایی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام نحوه فعالیت بانک‌ها در روز‌های پنجشنبه در مشهد و خراسان رضوی
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
مهلت افتتاح حساب وکالتی برای ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی تا ۱۰ آذر
جزئیات قانون جدید سهمیه‌بندی بنزین/ هر فرد تنها یک کارت سوخت
آغاز ثبت نام قطعی در کاروان‌های حج تمتع ۱۴۰۵ از روز ۱۵ آذر ماه ۱۴۰۴
ایجاد ۱۰ هزار فرصت شغلی در استان اردبیل
قیمت گذاری مجدد مرغ، افزایش هزینه یا تخلف در توزیع نهاده‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۹/۰۵
حاشیه‌هایی از جنس متن در بهارستان
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
تساوی خانگی استقلال مقابل الوصل؛ صعود آبی ها به هفته پایانی کشید
قاچاق با کارت سوخت شخصی
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)