• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۱۷۳۸۹
تاریخ انتشار: ۱۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۴:۱۰
بین الملل » آمریکا

ترامپ: ما بايد پيروز انتخابات باشيم

دونالد ترامپ: با وجود رسانه های جعلی، ما مجبور به صرف هزینه های زیادی هستیم.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما به نقل از شبکه تلويزيوني سي.ان.ان؛ دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا گفت اگر لازم باشد از پول شخصی خود برای پیروزی در انتخابات استفاده خواهم کرد.

ترامپ در پاسخ به پرسش خبرنگار از وی درباره این که آیا شما قصد دارید پول بیشتری در کارزار انتخاباتی خود هزینه کنید؟ افزود بله اگر مجبور باشم، می‌خواهم این کار را انجام دهم. اما ما خیلی خوب کار می‌کنیم ما به دلیل همه گیری و اظهارات دموکرات‌ها که باز هم اطلاعات نادرستی در اختیار همگان قرار می‌دهند، باید پول بیشتری را در حرکت به جلو هزینه کنیم. ما در رابطه با ویروس چینی کار بسیار خوبی انجام دادیم. یک کار عالی انجام داده ایم. این که آیا موضوع دستگاه تهویه مصنوعی باشد یا واکسن که خیلی زود شاهد آن خواهید بود یا در بخش درمانی، ما کار بسیار خوبی انجام دادیم.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود

رئیس جمهور آمریکا گفت، اما با وجود رسانه‌های جعلی، ما مجبور به صرف هزینه‌های زیادی هستیم. اما در حال حاضر نه، در صورت نیاز و اگر نیاز داشتیم این کار را انجام می‌دهیم، اما حالا نیازی به این موضوع نداریم، زیرا پول ما در بیشترین میزان خود در دو ماه گذشته است. فکر می‌کنم دو و سه برابر است. اما اگر به مقدار بیشتری مثل دفعه قبل در انتخابات مقدماتی نیاز داشته باشیم، شخصاً آن را تامین کردم. در انتخابات مقدماتی سال ۲۰۱۶، من هزینه زیادی صرف کردم. اگر مجبور باشم، این کار را هم اینجا انجام می‌دهم. اما مجبور نیستیم، زیرا ما هم اکنون دو یا شاید حتی سه برابر از آنچه که در ۴ سال اخیر داشتیم در دسترس داریم.
خبرنگار از وی پرسید آقای رئیس جمهور، شما ۶۰ میلیون دلار در آن دور هزینه کردید. شما اکنون برای حضور در انتخابات کنونی خود درباره چه مبلغی صحبت می‌کنید؟
ترامپ در جواب گفت هرچه قدر باشد. ما باید برنده شویم. این مهمترین انتخابات در تاریخ کشور ما است. ما یک گروه چپ رادیکال داریم که در این اطراف می‌چرخند. در این افراد مشکلی وجود دارد. واقعاً وجود دارد. مشکلی در آن‌ها وجود دارد و جو بایدن قدرت لازم را ندارد. او توانایی ذهنی کنترل این افراد را ندارد.
وی افزود اگر شما نگاهی به آنچه اتفاق می‌افتد و من به پیتزبورگ نگاه کردم، به راچستر نگاه کردم، دیشب به لس آنجلس نگاه کردم. من به این شهر‌های تحت کنترل دموکرات‌ها نگاه کردم. شما هر شب به پورتلند نگاه می‌کنید. آن‌ها قدرت ندارند. آن‌ها این قدرت‌ها را ندارند. من فکر نمی‌کنم دموکرات‌ها شهامت کنترل این افراد را داشته باشند. آن‌ها حتی نمی‌توانند درباره قانون و نظم صحبت کنند. آن‌ها نمی‌توانند کلمات قانون و نظم را بر زبان آورند. آنچه ما می‌خواهیم قانون و نظم است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، شنبه ۱۲ اردیبهشت
آتش سنگین مقاومت اسلامی لبنان به مواضع صهیونیست ها
استفاده ایران از حق خود در تنگه هرمز
آغاز فصل نوین مدیریت خلیج فارس
هشدار شرکت‌های بزرگ نفتی آمریکا: به پرتگاه نزدیک می‌شویم
صدور دستور کاهش نظامیان آمریکایی در آلمان
رهبر دموکرات های سنا: ترامپ مزخرف می گوید
روند اجرایی مگاپروژه سرمایه‌گذاری میدان امام (ره) تسریع یابد
قربانپور: سامانه بارشی جدید از دوشنبه وارد آذربایجان غربی می شود
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
شنیده شدن صدای چندین انفجار در اربیل عراق
سه فقره تصادف در آذربایجان غربی ۱۲ مصدوم برجای گذاشت
تداوم حماسه شب های اقتدار ملی در ارومیه در موج شصت و دو
حدود ۴۰ شهید و زخمی در حمله صهیونیست‌ها به لبنان
آسمانی شدن مادر شهیدان توکلی
گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و فرانسه
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
تظاهرات بحرینی‌ها علیه آل خلیفه
ورود بیش از ۶۵۰۰ زائر ایرانی به شهر پیامبر
نقش کلیدی زنجان در پایداری اقتصاد کشور با تولید ۱۴ میلیون تن مواد معدنی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه منطقه
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
صدور دستور کاهش نظامیان آمریکایی در آلمان
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
معیشت مردم نباید دست محتکران بیفتد
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
خلیج فارس؛ ایستگاه پایانی استعمارگران
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)