• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۱۸۱۹۳
تاریخ انتشار: ۱۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۶
اجتماعی » جامعه و شهری

آماده سازی طرح اصلاح کمیسیون ماده ۱۰۰

رئیس شورای عالی استان‌ها: باید با امضای تفاهم نامه‌های متعدد با دستگاه‌ها و نهاد‌های مختلف مشکلات مردم را از مسیر ساده تری رفع کنیم.

آماده سازی طرح اصلاح کمیسیون ماده ۱۰۰به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ علیرضا احمدی در جمع خبرنگاران در سی و پنجمین اجلاس عمومی این شورا که امروز در ساختمان قدیم مجلس شورای اسلامی برگزار شد، درباره کمیسیون‌های ماده صد هم گفت: به تازگی طرح جامع مدیریت یکپارچه را به مجلس ارائه کردیم که فکر می‌کنم اعلام وصول شده است که اگر آن لایحه تصویب شود حتما ماده صد هم اصلاح خواهد شد.
احمدی افزود: البته یک طرح دو فوریتی هم داریم که اگر لایحه مدیریت یکپارچه به نتیجه نرسید، بلافاصله این طرح را ارائه و موضوع ماده صد را اصلاح کنیم.

وزیر راه حضور نیافت

وی افزود: امروز قرار بود وزیر راه و شهرسازی مهمان جلسه باشند، ولی به علت طول کشیدن جلسه هیات دولت ایشان نتوانست در جلسه حضور داشته باشد و عذرشان موجه است.
وی گفت: در این جلسه معاون معماری و شهرسازی وزیر راه حضور داشت و اعضای شورای عالی استان‌ها مشکلات استان‌های محل فعالیت خود در این حوزه را مطرح کردند.
رییس شورای عالی استان‌ها ادامه داد: مقرر شد بین شورای عالی استان‌ها و وزارت راه و شهرسازی کمیته‌ای تشکیل شود تا این مشکلات پیگیری شود.

تفاهم نامه با دانشگاه پیام نور و صندوق کار آفرینی امید

احمدی بیان کرد: در جلسه امروز تفاهم‌نامه با دانشگاه پیام نور را خواهیم داشت و در جلسه فردا (پنج شنبه) نیز تفاهم‌نامه‌ای با صندوق کار آفرینی امید منعقد خواهیم کرد.
وی افزود: تمام تلاش ما بر این است که در شورای عالی استان‌ها به عنوان عصاره شورا‌های اسلامی سراسر کشور طبق اوامر مقام معظم رهبری بتوانیم از مشکلات مردم گره گشایی کنیم.
رییس شورای عالی استان‌ها افزود: در صدد هستیم در راستای پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و رفع مشکلات معیشتی مردم از ظرفیت انعقاد تفاهم‌نامه و دعوت از مقامات کشوری استفاده می‌کنیم.

تصویب چند طرح و ایجاد مرکز پژوهش‌ها

وی ادامه داد: موضوع تصویب طرح‌هایی هم در جلسه امروز در دست اقدام قرار داشت مثل تشکیل مرکز پژوهش ها. اعتقادمان این است که دستگاهی مانند شورای عالی استان‌ها که می‌تواند طرح به مجلس ببرد باید مرکز پژوهش‌هایی داشته باشد.
علیرضا احمدی گفت: باید طرح‌ها پخته و کار آمد باشد و امروز اساسنامه این مرکز تصویب شد و یک سری طرح دیگر هم داریم که به دولت و مجلس خواهد رفت.
وی درخصوص ماجرای مالیات بر ارزش افزوده و اصلاح کمیسیون‌های ماده صد گفت: بار‌ها خدمت مسئولان عالی رتبه نظام گفته ام که شورای عالی استان‌ها جز حاکمیت بوده و از متن قانون اساسی به وجود آمده است و باید با همراهی نهاد‌های دیگر همسو و همراه مشکلات مردم را حل کنیم.
رئیس شورای عالی استان‌ها تصریح کرد: نباید بگوییم این موضوع وظیفه هست یا نه؛ بلکه باید با امضای تفاهم نامه‌های متعدد تلاش کنیم که گره از کار مردم باز شود.

ساماندهی مالیات بر ارزش افزوده و لایحه درآمد‌های پایدار

وی ادامه داد: در خصوص مالیات بر ارزش افزوده هم که قسمتی از درآمد‌های شهرداری از آن طریق حاصل می‌شود متاسفانه شاهد این بودیم که علیرغم تصویب لایحه در مجلس با نامه‌ای از سوی دولت به شورای نگهبان نسبت به برخی مواد ایراداتی گرفته شد.
وی افزود: دو موضوع مالیات بر ارزش افزوده و لایحه درآمد‌های پایدار هر دو معطل مانده است و امیدواریم که با توجه به اینکه قسمت عمده درآمد‌های شهرداری از این مسیر است هر چه زودتر این دو لایحه به تصویب برسد.
احمدی گفت: تمام شهرداری‌ها و دهیاری‌ها خادم ملت هستند و تلاش شان مرتفع شدن مشکلات مردم است و وظیفه همه ما خدمت به مردم است و باید از کار مردم گره گشایی کنیم.
رئیس شورای عالی استان‌ها تصریح کرد: شورای عالی استان‌ها در این چند ماه تلاش کرده است میانجیگر باشد تا مشکلات مردم را مرتفع کنیم و نکته جالب توجه این است که همه هم موافق اختصاص درآمد‌های پایدار شهرداری هستند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، شنبه ۱۲ اردیبهشت
آتش سنگین مقاومت اسلامی لبنان به مواضع صهیونیست ها
استفاده ایران از حق خود در تنگه هرمز
آغاز فصل نوین مدیریت خلیج فارس
هشدار شرکت‌های بزرگ نفتی آمریکا: به پرتگاه نزدیک می‌شویم
صدور دستور کاهش نظامیان آمریکایی در آلمان
رهبر دموکرات های سنا: ترامپ مزخرف می گوید
روند اجرایی مگاپروژه سرمایه‌گذاری میدان امام (ره) تسریع یابد
قربانپور: سامانه بارشی جدید از دوشنبه وارد آذربایجان غربی می شود
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
شنیده شدن صدای چندین انفجار در اربیل عراق
سه فقره تصادف در آذربایجان غربی ۱۲ مصدوم برجای گذاشت
تداوم حماسه شب های اقتدار ملی در ارومیه در موج شصت و دو
حدود ۴۰ شهید و زخمی در حمله صهیونیست‌ها به لبنان
آسمانی شدن مادر شهیدان توکلی
گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و فرانسه
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
تظاهرات بحرینی‌ها علیه آل خلیفه
ورود بیش از ۶۵۰۰ زائر ایرانی به شهر پیامبر
نقش کلیدی زنجان در پایداری اقتصاد کشور با تولید ۱۴ میلیون تن مواد معدنی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه منطقه
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
صدور دستور کاهش نظامیان آمریکایی در آلمان
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
معیشت مردم نباید دست محتکران بیفتد
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
خلیج فارس؛ ایستگاه پایانی استعمارگران
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)