• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۲۰۷۱۷
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۰
سیاسی » امنیتی و دفاعی

تجهیزات کاملا بومی رزمایش مشترک ذوالفقار ۹۹ ارتش

سخنگوی رزمایش ذوالفقار ۹۹ ارتش: تجهیزات استفاده شده در این رزمایش کاملا بومی و ساخت دستان توانمند جوانان کشور بوده است.

تجهیزات رزمایش مشترک ذوالفقار ۹۹ ارتش کاملا بومی استبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ امیردریادار دوم شهرام ایرانی در ارتباط تصویری با برنامه صبح بخیر ایران شبکه یک سیما افزود: این رزمایش در سواحل جنوب شرقی کشور و سواحل مکران در وسعت دو میلیون کیلومتر مربعی برنامه ریزی شده است و هم اکنون در بندر جاسک هستیم.
وی گفت: در روز نخست رزمایش عملیات پیچیده آب خاکی با محوریت نیروی دریایی و پشتیبانی هوایی نیروی هوایی و عناصری از نیروی زمینی فعالیت کردند و به لحاظ تامین امنیت فضای محدوده رزمایش نیز نیروی پدافند هوایی نقش قابل توجهی داشت.
سخنگوی رزمایش مشترک ذوالفقار ۹۹ ارتش جمهوری اسلامی افزود: در روز نخست همه تمهیدات و برنامه‌های پیش بینی شده و اهداف تخریب شده با وجود پیچیدگی خاص محقق شد و در آنجا برخی از تجهیزات را به روز کردیم و نقطه قوت ما در این رزمایش، حضور نیروی انسانی جوان، آموزش دیده و کار آزموده بود که اهداف عملیات به نحو احسن محقق شد.
دریادار ایرانی گفت: در این رزمایش از شناور‌های دو زیست نیروی زمینی و تکاوران این نیرو و تفنگداران نیروی دریای استفاده کردیم و نیرو‌های رزمنده با نفوذ از زیر سطح، هوا و هجوم از سطح به آن اهداف دستیابی پیدا کردند.
وی افزود: در ادامه سه یگان پروازی نیرو‌های آمریکایی سعی داشتند به منطقه رزمایش نزدیک شوند و در محدوده مراقبت پدافند هوایی کشور قرار گرفتند که یک فروند پهپاد کرار با اقتدار پرواز کرد و به منطقه رفت و ضمن اخطار، هر سه فروند سریعا، منطقه را ترک کردند و هیچ گونه حضوری را در این سه روز نداشتند.
سخنگوی رزمایش مشترک ذوالفقار ۹۹ ارتش جمهوری اسلامی گفت: تجهیزاتی در این رزمایش برای نخستین بار به کار گرفته شد و در حوزه نیروی دریایی تمام بومی فاتح بود و پهپاد سیمرغ هم پرواز دورپرداز و رزمی حضور داشت و در حوزه نیروی هوایی نیز پهپاد رزمی کمان بود که به دست توانمند عزیزانمان در نیروی هوایی ارتش ساخته شده است.
دریادار ایرانی افزود: با پرتاب‌های موشکی شناوری، سامانه‌های موشکی دریا به دریا و ساحل به دریا، موشک نصر را داشتیم و موشک قادر با برد بیش از ۲۰۰ کیلومتر اهدافشان را منهدم کردند.
وی گفت: پهپاد سیمرغ هم با برد هزار کیلومتری هدفی را که در عمق دریا برایش پیش بینی شده بود با سامانه بمب هوشمند مورد اصابت قرار داد و آن شناور هم منهدم شد.
سخنگوی رزمایش مشترک ذوالفقار ۹۹ ارتش افزود: پهپاد کمان با اشراف اطلاعاتی ماموریت رزمی اش را به نحو احسن انجام داد و به پایگاه مربوطه مراجعت کرد و در ادامه رزمایش تمرینات زیادی در حال اجراست و امروز مرحله نهایی و مرحله نمایش قدرت است که در انتها با رژه دریایی یگان‌های شرکت کننده خاتمه خواهد یافت.
دریادار ایرانی گفت: همه مراحل رزمایش با راهبرد نظامی جمهوری اسلامی تطبیق داده شد و حضور و نظارت مستقیم فرمانده کل ارتش در کنار یگان‌های عمل کننده نقطه قوتی برای رزمندگان و عمل کنندگان حاضر در میدان بود.
وی افزود: مهم‌ترین هدف ما ارزیابی از نیروی انسانی جوان با تنوع تخصص‌ها بود و در کنار آن تنوع و حجم تجهیزاتی بود که به کار گرفته شد و ما با قدرت و افتخار و سربلندی اعلام می‌کنیم که همه تجهیزات کاملا بومی و ساخت دستان توانمند جوانان کشورمان بود و صنایع مختلف در حوزه وزارت دفاع، و پشتیبانی نیرو‌های مسلح و مراکز علمی و صنعتی کشور نقش پررنگ و موثری داشتند.
سخنگوی رزمایش مشترک ذوالفقار ۹۹ ارتش جمهوری اسلامی گفت: همه تجهیزات به روز بود و عملکردشان متناسب با تهدیداتی که پیش بینی کرده بودیم داشت و از قدرت انهدام بالایی برخوردار بودند.
دریادار ایرانی افزود: پیام این رزمایش به کشور‌های متخاصم این است که اجازه تعرض به کشور‌ها را نخواهیم داد و تلاشمان این است امنیت پایداری که وجود دارد تقویت شود.
وی گفت:همه این تجهزات در شرایط تحریم ساخته شد و پیام این رزمایش به منطقه هم این است که برقراری امنیت پایدار در منطقه قطعا به دست مردم منطقه و کشور‌های منطقه به خوبی قابل دستیابی است و هیچ محدودیتی وجود ندارد و امیدواریم با همگرایی در آینده رزمایش‌های مرکبی را با کشور‌های منطقه و برادر در منطقه برگزار کنیم تا از این طریق فرهنگ مقاومت در منطقه گسترش پیدا کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیروزی استقلال بجنورد در والیبال دسته اول کشور
ورزشی‌های شانزدهم آبان ماه در استان سمنان
بررسی قضایی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
آسمان صاف تا قسمتی ابری در چهارمحال و بختیاری
سقوط پاراگلایدر در منطقه جنگلی سوردار نور
بابل فاتح جایزه بزرگ والیبال دودانگه
نمایشگاه رنگارنگ پاییزه با دست پُر به مهران آمد
پیروزی خانگی شوکاشور آمل 
آغاز ثبت‌نام رویداد سرمایه‌گذاری پویانمایی کوتاه
شکار حیوانات با دوربین تله‌ای در متراکم‌ترین جنگل مازندران
جشنواره مجسمه‌های شنی در ساحل خلیج فارس
خبر‌هایی از برگزاری جلسه هماهنگی اعزام دانش آموزان دامغانی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
برگزاری مسابقه خانوادگی پدل بورد گرامیداشت روز کیش
مهدی رحمتی: به هیچ تیمی باج نمی‌دهیم
معابر زرنه ایوان، نونوار شد
اجرای ۲۵ طرح آبرسانی در تربت حیدریه
برداشت سیب‌زمینی
اجرای نخستین قفس تمام‌فلزی پرورش ماهی در دریا
آسفالت معابر ۳ روستای دهلران
ساخت حسینیه ای مردمی در خوشاب به همت گروه های جهادی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
برپایی کاروان سلامت در مایان 
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با دبیر کل سازمان ملل
ساعت ۲۰ امشب افتتاح دوره ششم
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)