• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۲۴۷۳۳
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۱
سیاسی » دولت

معرفی وزیر پیشنهادی صمت؛ احتمالا هفته آینده

رئیس دفتر رئیس جمهور گفت: برای تصدی وزارت صمت ۱۵ تا ۱۶ گزینه داشتیم و بعد از بررسی به سه گزینه رسیده ایم و انشاءالله از بین این سه نفر بتوانیم یک نفر را هفته آینده به مجلس معرفی کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما اقای محمود واعظی در حاشیه نشست دولت در جمع خبرنگاران افزود: وزارت صمت در گذشته شامل چهار وزارتخانه بود که یکی شد و از ابتدا نظرمان این بود که جنس وزارت بازرگانی جنس دیگری است.
وی گفت: دولت معتقد است که برای اقتصاد مردم و کالا و بازار؛ وزیری می‌خواهیم که بتواند به این امور رسیدگی کند و هر کس که وزیر صمت می‌شود آنقدر گرفتاری در صنعت و معدن دارد که کمتر به بخش بازرگانی می‌پردازد به خصوص در سال جهش تولید که تمرکز وزیر صمت باید بر تحقق مطالبه رهبر معظم انقلاب در این زمینه باشد.
اقای واعظی با بیان اینکه دولت تفکیک وزارت بازرگانی را به مجلس قبل ارائه داد که تصویب شد و اصل آن هم در شورای نگهبان تایید و فقط یک تبصره آن برای تایید به مجلس ارجاع شد تصریح کرد: ما از ابتدای مجلس جدید منتظر بودیم که این تبصره نیز اصلاح شود که نشد به همین خاطر ما آقای مدرس خیابانی را برای تصدی وزارت صمت به مجلس معرفی کردیم که به رغم همه لیاقت‌ها و شایستگی‌ها رای نیاورد.

جهانگیری مامور ساماندهی مساله گرانی و توزیع کالا شد

رئیس دفتر رئیس جمهور گفت: با دستور رئیس جمهور معاون اول وی، ماموریت یافت تا مساله گرانی و توزیع را ساماندهی کند.
آقای محمود واعظی در حاشیه نشست امروز هیئت دولت و در جمع خبرنگاران، در خصوص گمانه زنی‌ها مبنی بر حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی از کالا‌های اساسی، تصریح کرد: اکنون هیچ بحثی مبنی بر حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی در دولت مطرح نیست، امروز رئیس جمهور نیز در نشست هیئت دولت انتقاد کرد که وقتی با همه محدودیت‌ها با افزایش قیمت ارز در بازار دولت ارز ۴۲۰۰ تومانی را برای رسیدن کالای ارزان به دست مردم نگه داشته است، قیمت‌ها بالاست.
وی شبکه توزیع و واردکنندگان را عامل افزایش قیمت کالا در بازار خواند و افزود: شبکه توزیع و کسانی که کالا وارد می‌کنند دست به دست هم می‌دهند و با دلال بازی واسطه گری کالایی که با ارز ۴۲۰۰ تومانی یا ارز مصوب ستاد تنظیم بازار تامین می‌شود، در بازار با قیمت بالاتری عرضه می‌کنند.
رئیس دفتر رئیس جمهور همچنین گفت: هم اکنون براساس دستور رئیس جمهور، آقای جهانگیری با وزیر جهاد کشاورزی و سرپرست وزارت صمت و معاونانشان و همچنین مسئولان ذیربط در دولت جلسه‌ای دارند و معاون اول رئیس جمهور مامور شد تا مساله گرانی و توزیع را ساماندهی کند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

مخالفت جامعه جهانی با اعمال مکانیسم ماشه علیه ایران

رئیس دفتر رئیس جمهور تاکید کرد: جامعه جهانی و اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد با خواست غیر قانونی آمریکا برای اعمال مکانسیم ماشه علیه کشورمان مخالفند.
آقای محمود واعظی پس از جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران، افزود: از ۲۵ روز گذشته که موضوع مکانیسم ماشه مطرح شده است، وزارت امور خارجه، سفرای ما و شخص رئیس جمهور مدام این موضوع را پیگیری می‌کنند، زیرا موضوع بسیار مهمی برای کشورمان است و البته پیروزی بزرگی نیز تلقی می‌شود.
وی همچنین گفت: این موضوع، تیر آخری است که ترامپ می‌خواهد شلیک کند، زیرا عملاً در گذشته هیچ یک از اقداماتش به ثمر نرسیده است، زیرا او به موضوعی متوسل شد که از نظر حقوقی هیچ پایه و اساسی ندارد.
رئیس دفتر رئیس جمهور افزود: همه دنیا به آمریکایی‌ها گفتند که آنان عضو برجام نیستند و از ساز و کار آن نمی‌توانند استفاده کنند، حتی دوستانشان در شورای امنیت همین موضع را دارند و این کشور در میان دیگر اعضای شورای امنیت تنها مانده و هیچ کشوری با آنان همراهی نکرده است.
آقای واعظی تاکید کرد: اخیراً وزرای خارجه سه کشور اروپایی و هماهنگ کننده اتحادیه اروپا نیز بسیار روشن مصاحبه کردند و بیانیه دادند که آمریکا به هیچ وجه نمی‌تواند از مکانیسم ماشه استفاده کند به همین علت دبیر خانه شورای امنیت هیچ اقدامی نکرد و تشکیل جلسه نداد.
وی در ادامه گفت: آمریکایی‌ها می‌گویند یک ماه مهلت برای اعمال مکانیسم ماشه به اتمام برسد در این باره اقدام می‌کنند، اما هیچ کشوری در دنیا با آنان همکاری نمی‌کند، زیرا خواست آمریکا مبنای حقوقی و سیاسی ندارد.
رئیس دفتر رئیس جمهور افزود: به همین علت آمریکایی‌ها می‌خواهند متوسل به زور شوند که آن هم موفق نمی‌شوند، زیرا عملاً در دو سال و نیم گذشته هر چه زور داشتند استفاده کردند و آخر به اینجا رسیدند.
آقای واعظی تاکید کرد: باید همانطور که آمریکا از تمدید تحریم‌های تسلیحاتی کشورمان ناکام ماند و این مسئله پیروزی برای ما بود، شنبه، منتظر باشیم که پیروزی بزرگ دیگری رقم بزنیم.
وی همچنین گفت: البته ممکن است ترامپ مصاحبه کند و حرف‌هایی بزند یا ممکن از رژیم صهیونیستی در منطقه با آنان همراهی کند و یا دو کشور کوچک منطقه که دیروز به آمریکا رفتند و توافقنامه ننگین را با سران رژیم صهیونیستی امضا کردند حرف‌هایی بزنند، اما بدانید که جامعه جهانی و اعضای شورای امنیت با آمریکا مخالفند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تلفات نظامیان صهیونیست در حملات پهپادی حزب الله لبنان
برگزاری همایش نقاشی رنگین کمان تاریخ در تبریز
سیل خروشان غیرت و مقاومت در آذربایجان غربی
تأکید بر اصالت تاریخی و ابدی نام خلیج فارس در فضای مجازی
پیام قدردانی نماینده ولی فقیه در لرستان از حضور حماسی مردم در رزمایش «جانفدا برای ایران امام رضایی»
شهادت ۱۴ شهروند لبنانی در حملات رژیم صهیونیستی
افتتاح چمن مصنوعی در هادیشهر
ایران محاصره‌پذیر نیست
شصت ویکمین میعاد مقاومت مردم ارومیه ‌
دبستان شجره‌ طیبه، نماد مظلومیت و عزت ملت ایران
محکومیت حمله به کاروان «صمود» و اسارت فعالان حامی مردم غزه
اجرای حکم قلع و قمع ۳۵ مورد تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی در اهر
تاکید شهرداری تهران بر پرداخت هزینه‌های اسکان آسیب دیدگان جنگ
تداوم بارش پراکنده در سمنان
تجلیل از اعضای شورای اسلامی شهر بناب
واکسیناسیون مؤثرترین راه پیشگیری از بیماری‌ها
میدان داری بانوان روستای کامل آباد مراغه
تجدیدمیثاق مردم خوی با آرمان‌های رهبر شهید
تمرین تیم ملی فوتبال ایران
نقش کلیدی جامعه کارگری در حفظ انسجام ملی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
بازگشت به جنگ آثار مخربی بر غیرنظامیان خواهد داشت
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
دبستان شجره‌ طیبه، نماد مظلومیت و عزت ملت ایران
فراخوان مسابقه عکس خط مقدم مرهم
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پزشکیان: ادامه محاصره دریایی غیرقابل تحمل است
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
امارات برای گذران زندگی طلا‌های خود را حراج کرد
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ وگنده‌گویی وزیرخزانه‌داری آمریکا
پیکر عبدالحمید نقره کار پیشکسوت معماری ایرانی- اسلامی به خاک سپرده شد
مهلت ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان آزمون مشاوره خانواده ۱۴۰۴ اعلام شد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)