• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۳۲۹۸۰
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۴
قزوین » اجتماعی

اطلس تصادفات شهر قزوین تدوین شد

سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قزوین از تهیه و تدوین اطلس تصادفات این شهر طی تحلیل و همکاری مشترک میان شهرداری و پلیس خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، شیما زرآبادی‌پور، سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قزوین در جلسه اطلس تصادفات شهر قزوین تدوین شدکمیته پایش تصادفات گفت: اطلاعات مربوط به تصادفات شهر قزوین از سال ۹۴ تا ۹۸ در قالب اطلس تصادفات طی تحلیل و همکاری مشترک با پلیس راهور تهیه و تحلیل شده است.

او افزود: در بخشی از این اطلس تقاطع‌های حادثه‌خیز شهر بر مبنای فراوانی و شدت به تعداد ۱۹ مورد مشخص شده که تقاطع ولیعصر (عج)، نسیم شمال بلوار تاکستان، تقاطع دادگستری، میدان مینودر تقاطع نسیم شمال بلوار میرزا کوچک خان، میدان خلیج فارس، میدان تهران قدیم از جمله آنهاست.

سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قزوین ادامه داد: بیشترین عامل انسانی موثر در تصادفات مربوط به عجله و شتاب بی‌مورد است که با افزایش سرعت منجر به شدت تصادف می‌شود.

زرآبادی‌پور تصریح کرد: برنامه خود را بر مبنای استراتژی کاهش تصادفات در نظر گرفته‌ایم که کاهش سالانه ۱۰ درصد از آمار تصادفات در دوره پنج ساله بخشی از اهداف ما است.

او با تاکید بر اینکه اعمال قانون در ساعات اوج ترافیک منجر به کاهش وقوع تصادفات می‌شود، خاطرنشان کرد: بازه‌های سنی ۲۰ تا ۳۰ سال و همچنین ۳۰ تا ۴۰ سال بیشترین حادثه‌دیدگان تصادفات در شهر قزوین هستند و پراید و موتورسیکلت بیشترین وسیله نقلیه در تصادفات بوده است.

این مسئول اضافه کرد: شهرداری قزوین ۹۰ دستگاه دوربین نظارت تصویری نصب کرده و تعداد دوربین‌های ثبت تخلف سرعت ۳۰ دستگاه است.

زرآبادی‌پور بیان کرد: ۳۶ تقاطع هوشمند مرکزی در سطح شهر وجود دارد که تا پایان سال به ۴۰ دستگاه می‌رسد؛ ضمن اینکه ۶ دستگاه دوربین ثبت عبور از چراغ قرمز در سطح شهر نصب شده است.

او ادامه داد: راه‌اندازی صفحه اینستاگرامی به نشانی @trafficqazvin با هدف انتشار مطالب، فیلم و عکس‌های آموزشی و هشداردهنده مرتبط با حوزه حمل‌ونقل و ترافیک و همچنین تهیه و انتشار جزوه‌های آموزشی از جمله اقدامات آموزشی، اطلاع‌رسانی و فرهنگی این معاونت است.

سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قزوین؛ ارائه آمار فوتی‌های تصادفات ۹۸ و ۹۹ از سوی پزشکی قانونی، ارائه داده‌ها و مشارکت مالی بیمه‌ها در کاهش تصادفات شهر قزوین در نقاط دارای اولویت توسط بیمه‌ها و افزایش روشنایی معابر در نقاط حادثه‌خیز توسط شرکت برق را از جمله نیازمندی‌ها برای رفع نقاط حادثه‌خیز دانست.

زرآبادی‌پور بیان کرد: برخی اقدامات از سوی پلیس و دستگاه قضا همچون پلمب کاربری‌های جاذب سفر و حادثه‌ساز همچون نمایشگاه‌های خودرو به واسطه پذیرش خارج از ظرفیت در نمایشگاه‌ها بخش دیگری از این نیازمندی‌ها را تشکیل می‌دهد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ناپایداری جوی و دریایی در هرمزگان از بعدازظهر امروز ۱۱ اردیبهشت
پیش بینی بارش‌های رگباری در مناطقی از کشور
برتری ناتینگام و اسپورتینگ مقابل حریفان
پایداری دو ماهه مردم بهارستان؛ طنین نام خلیج فارس در اجتماع شبانه نسیم‌شهر
صحنه‌هایی از تجلی نجوا‌های عاشقانه زائران ایرانی در مدینه النبی
طنین عهد و استقامت در فیروزکوه؛ اجتماع باشکوه مردم در سوگ امام شهید
ثبت ملی تثبیت روایتِ شکست راهبردی دشمن در دشت مهیار
نابغه مازندرانی کشتی ایران درگذشت
مثل کبوتران حرم باش و پر بگیر ...
همراهی با خیران را وظیفه دینی و رسانه‌ای خود می‌دانیم
۱۱۵ رأس دام قاچاق در نایین توقیف شد
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، جمعه ۱۱ اردیبهشت
جایگزینی رادار‌ها و موشک‌های آمریکا دشوار و زمان بر است
انتقاد نخست‌وزیر اسلواکی از عملکرد سازمان ملل در قبال حمله آمریکا به ایران
راه اندازی میز خدمت تا ایستگاه مشاوره
موج مجازی با نام «خلیج همیشه فارس» در سایه بیانات رهبری
هیچ شناور متخاصمی وارد خلیج فارس نخواهد شد
امنیت مراودات با دنیا را در خلیج فارس ایجاد می‌کنیم
سازمان ملل: هزینه جنگ علیه ایران برابر با کمک به حدود ۹۰ میلیون نفر است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
بازگشت به جنگ آثار مخربی بر غیرنظامیان خواهد داشت
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
دبستان شجره‌ طیبه، نماد مظلومیت و عزت ملت ایران
فراخوان مسابقه عکس خط مقدم مرهم
مثل کبوتران حرم باش و پر بگیر ...
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پزشکیان: ادامه محاصره دریایی غیرقابل تحمل است
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)