• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۵۲۶۱۸
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۶
قزوین » اجتماعی

معارفه مدیر کل جدید پزشکی قانونی استان قزوین

مصطفی جعفرزاده به عنوان مدیر کل جدید پزشکی قانونی استان قزوین منصوب شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، حجت الاسلام قدرتی، رئیس کل دادگستری استان قزوین در مراسم تکریم و معارفه معارفه مدیر کلی پزشکی قانونی استان قزوینمدیرکل پزشکی قانونی استان گفت: پزشکی قانونی در کشف حقیقت، کمک کار دستگاه قضاست و بدون بررسی‌های این سازمان، قاضی نمی‌تواند رأی صادر کند.

رئیس کل دادگستری استان قزوین، خاطرنشان کرد: بررسی‌ها و تحقیقات این سازمان مرتبط با جریان دادرسی است و اگر این تحقیقات و نظریات پزشکی قانونی نباشد قاضی نمی‌تواند رای صادر کند و کشف حقیقت دشوار می‌شود.

وی افزود: این سازمان همواره خدمات خود را به تعداد زیادی از مردم ارائه می‌کند و سال گذشته ۳۵ تا ۴۰ هزار نفر مراجعه کننده داشته است.

حجت الاسلام قدرتی تصریح کرد: پزشکی قانونی از مجموعه‌های مهم و اثرگذار در خدمت رسانی به مردم، احقاق حق و تحقق عدالت است و جایگاه رفیعی دارد، اما شناخته شده نیست.

پزشکی قانونی قدرتمند، گره گشای معضلات اجتماعی

مدیر کل جدید پزشکی قانونی استان قزوین گفت: پزشکی قانونی قدرتمند که مبتنی بر شواهد و مستندات باشد گره گشا بسیاری از مشکلات و معضلات اجتماعی خواهد بود.

مصطفی جعفرزاده افزود: تلاش برای تحقق کلید واژه پزشکی قانونی قدرتمند را در دستور کار قرار داده ایم که نیازمند همراهی و تعامل با دستگاه‌های دیگر است.

مدیر کل جدید پزشکی قانونی استان قزوین خاطرنشان کرد: پزشکی قانونی قدرتمند موجب می‌شود که محاکم به نظریه پزشکی قانونی اعتماد داشته باشند و مردم برای احقاق حق خود به آن مراجعه کنند و دانشگاه علوم پزشکی با اطمینان کامل از آن حمایت نماید.

جعفرزاده گفت: پزشکی قانونی قدرتمند حواشی احتمالی را در حوادث مختلف از بین خواهد برد و از تضییع حقوق افراد، بیت المال و بیمه جلوگیری می‌کند.

کمبود نیروی انسانی و اعتبارات در کار پزشکی قانونی خلل ایجاد می‌کند

مدیر کل سابق پزشکی قانونی استان قزوین نیزگفت: کمبود نیروی انسانی، کمبود فضای فیزیکی و اعتبارات عمرانی موجب می‌شود تا در روند کار سازمان مشکلاتی پیش آید.

ولی زاده با بیان اینکه هدف این سازمان ارایه خدمت به مردم است، افزود: سالانه بیش از ۳۵ هزار ارباب رجوع داشتیم و تلاش کردیم خدمات بهینه به آن‌ها ارائه شود.

وی افزود: شناسایی چالش‌ها و مشکلات و رفع آن‌ها را در دستور کار قرار دادیم که یکی از آن‌ها تاخیر در بررسی سموم اجساد و به روزرسانی تجهیزات کالبدگشایی بود که اقدام لازم در این زمینه صورت گرفت.

ولی زاده گفت: میانگین بررسی معاینات پزشکی در استان ۴۵ روز بوده که نسبت به استاندارد کشوری با میانگین ۶۷ روز، پایین‌تر است.

وی افزود: تشکیل تیم‌های بهبود فرایندی و بررسی نواقص موجود و بومی سازی فرایند‌های ارایه خدمت موجب شد میزان ایستایی ارباب رجوع‌ها در سازمان به نصف کاهش یابد.

ولی زاده تصریح کرد: سامانه تخصصی سازمان در سال جاری راه اندازی شد که مرکز استان و ادارات شهرستان با آن کار می‌کنند و در صورت اتصال به دادگستری بسیاری از فرایند‌های زاید پزشکی قانونی حذف می‌شوند.

در پایان این مراسم از زحمات و تلاش‌های، ولی زاده در سمت مدیر کلی پزشکی قانونی استان قزوین قدردانی و جعفرزاده به این سمت معرفی شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعطای بیش از ۵۰ میلیارد تومان تسهیلات دامپروری در نیشابور
از هنرمند توان‌خواه مهریزی برگزیده جشنواره تئاتر مریوان تجلیل شد
فعالیت سامانه بارشی جدید در مازندران از امروز بعدازظهر
امدادگران هلال‌احمر مرد ۵۴ ساله را در ارتفاعات چخماخلو نجات دادند
عرضه محصولات دانش بنیان در دو نمایشگاه فناورانه
آغاز ثبت سفارش تک‌جلدی کتاب‌های درسی
مسکن و سختی کار پرستاران در اولویت برنامه‌های دولت است
‍ ۳۶۰ دانش آموز در «طرح نوخوانها» عضو کتابخانه پستی نیشابور
اعزام حاجیان عمره با ۹ کاروان
روند بررسی طرح‌ها یا لوایحی که بیش از ۶ جلسه زمان می‌برند
سراب شهرک و بابارشانی سردترین نقطه کردستان
تامین زمین هزارو ۴۸۵ کلاس درس در اردبیل
معامله ۳۰۶ میلیون کیلووات ساعت برق در بورس انرژی
استکبار ستیزی نماد مقاومت ایرانیها مقابل دشمنان
رقابت بیش از ۷۷۰۰ نامزد انتخاباتی برای کرسی‌های مجلس عراق
تکمیل طرح‌های راه‌سازی شمال سیستان و بلوچستان نیازمند اعتبارات
تشکیل نخستین شورای مشورتی کتاب کشور در کاشمر
برنامه‌های امروز رادیو فرهنگ برای شنوندگان
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
دستگیری پنج اراذل و اوباش متواری و تحت تعقیب در زنجان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
بی‌ثباتی قیمت برنج
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
دیدار لاریجانی با خانواده‌ شهید حاج رمضان
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
انتشار فراخوان برای پیشنهاد شعار مشترک فاطمیه ۱۴۰۴  (۱ نظر)