• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۵۵۳۲۲
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۵
قزوین » اجتماعی

اخبار حوادث استان قزوین

خبر‌هایی از کشف ۶۵۰ تن گندم احتکار شده تا وقوع ۲۵ فقره سرقت سیم برق در قزوین را در بسته اخبار حوادث استان قزوین می‌خوانید.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، فرمانده انتظامی استان قزوین از کشف ۶۵۰ تن گندم احتکار شده به ارزش تقریبی اخبار حوادث استان قزوین۳۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال در محدوده شهرستان آبیک خبر داد.

سردار علی ابراهیمی اظهار داشت: ماموران انتظامی شهرستان آبیک با همکاری کارشناسان اداره جهاد کشاورزی در تداوم اجرای طرح مبارزه با احتکار و گران فروشی اقلام اساسی از دپوی حجم زیادی گندم احتکاری واقع در محدوده شهرستان آّبیک مطلع شدند.

وی افزود: ماموران پس از کسب اطلاعات لازم طی هماهنگی با مقام قضائی به همراه کارشناسان اداره جهاد کشاورزی در بازدید از ۲ دامداری مقدار ۶۵۰ تن گندم دپو شده کشف کردند.

فرمانده انتظامی استان قزوین با بیان اینکه انبار مذکور در سامانه انبار‌های اداره صنعت، معدن و تجارت ثبت نشده بوده و موجودی آن نیز در این سیستم ثبت نبود، از محرز بودن احتکار این کالا‌ها خبر داد و گفت: برابر اعلام کارشناسان مربوطه ارزش تقریبی کالا‌های مکشوفه در این عملیات ۳۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال است.

این مقام ارشد انتظامی از دستگیری فرد متخلف در این رابطه خبر داد و گفت: فرد متخلف پس از تشکیل پرونده به مراجع ذیصلاح معرفی و پس از بررسی پرونده فرد متخلف متعهد شد نسبت به تحویل گندم به اداره غله اقدام و گزارش آن را تحویل اداره جهاد کشاورزی نماید.

سردار ابراهیمی احتکار اقلام اساسی و مورد نیاز و مایحتاج عمومی به قصد منفعت طلبی را ظلمی بزرگ در حق مردم و جامعه عنوان کرد و گفت: پلیس قاطعانه با این گونه فرصت طلبان و سودجویان مقابله کرده و از عموم مردم نیز می‌خواهیم که هرگونه اخبار و اطلاعات خود از احتکار کالا‌ها توسط افراد فرصت طلب را از طریق تماس با شماره تلفن ۱۱۰ به کارشناسان پلیس اطلاع دهند.

صحت عمل و رد رشوه ماموران وظیفه شناس پلیس در قزوین

رئیس بازرسی فرماندهی انتظامی استان از صحت عمل و رد رشوه ۳۳ میلیون ریالی ماموران وظیفه شناس پلیس در شهرستان قزوین خبر داد.

سرهنگ حمزه شایان مهر با اعلام این خبر، گفت: عوامل گشت انتظامی شهرستان قزوین حین گشت زنی در محدوده "شهرک ولایت" به یک دستگاه خودرو ۲۰۶ مشکوک و دستور توقف آن را صادر کردند.

وی تصریح کرد: راننده بدون توجه به دستور پلیس قصد متواری شدن داشت که با سرعت عمل ماموران متوقف و در بازرسی از خودرو و دو نفر سرنشینان آن مقادیری مواد مخدر ویک قبضه سلاح سرد کشف شد.

رئیس بازرسی فرماندهی انتظامی استان اظهار داشت:یکی از متهمان در حین انتقال به کلانتری برای رهایی از مجازات قانونی پیشنهاد رشوه ۳۳ میلیون ریالی می‌دهد.

سرهنگ شایانمهر خاطر نشان کرد: با صحت عمل ماموران وظیفه شناس پلیس و دست رد به سینه متهم، مراتب صورتجلسه و دو نفر متهم به همراه مواد مکشوفه به مرجع قضائی معرفی شدند.

رئیس بازرسی استان با اشاره به اینکه پلیس همواره با مجرمان و هنجارشکنان برابر قانون رفتار خواهد کرد، افزود: پلیس مقتدر و مکتبی در تراز انقلاب، پاکدست و در اجرای قانون و برخورد با مجرمان و تبهکاران جدی است.

۲۵ فقره سرقت سیم برق در قزوین

جانشین فرمانده انتظامی استان از دستگیری سارق سیم‌های برق با کشف ۲۵ فقره سرقت دراین شهرستان قزوین خبر داد.

سرهنگ داود عبدالمالکی با بیان این خبر اظهار داشت: در پی گزارش متعدد در خصوص سرقت سیم‌های کابل برق، رسیدگی به موضوع در دستور کار ماموران پاسگاه چوبیندر قرار گرفت.

وی افزود: ماموران پاسگاه چوبیندر در این رابطه تحقیقات خود را آغاز و با اقدامات فنی و تخصصی و گشت‌های نامحسوس پلیسی سارق را حین سرقت سیم برق به همراه آلات و ادوات سرقت دستگیر کردند.

جانشین فرمانده انتظامی استان قزوین تصریح کرد: متهم پس از انتقال به مقر پلیس در تحقیقات پلیس به ۲۵ فقره سرقت سیم برق در حوزه شهرستان قزوین اعتراف کرد.

سرهنگ عبدالمالکی با بیان اینکه متهم دستگیر شده دارای سابقه سرقت نیز بوده به همراه پرونده متشکله تحویل مراجع قضائی شد عنوان کرد: همکاری شهروندان با پلیس زمینه ساز کاهش جرایم مختلف می‌شوند، که در همین راستا شهروندان در صورت مشاهده موارد مشکوک مراتب را به پلیس ۱۱۰ اطلاع دهند.

غرق شدگی جوان ۲۵ ساله در تاکستان

فرمانده انتظامی شهرستان تاکستان از غرق شدن جوانی ۲۵ ساله هنگام شنا در استخر ذخیره آب در یک دامداری در روستای "اک" خبر داد.

سرهنگ کوروش عزیزی گفت: روز گذشته در پی اعلام مرکز ۱۱۰ مبنی بر یک مورد غرق شدگی در استخر داخل دامداری در روستای "اک"، بلافاصله تیمی از عوامل امدادی و نیرو‌های امدادی به محل اعزام شدند.

وی تصریح کرد: در بررسی‌های به عمل آمده مشخص شد جوانی ۲۵ ساله هنگام شنا در یک استخر ذخیره آب به عمق ۵ متر دچار غرق شدگی شده و جان باخته است.

فرمانده انتظامی شهرستان تاکستان با ابراز تاسف از این حادثه دلخراش به شهروندان توصیه کرد: رودخانه‌ها و کانال‌های آب و استخر‌های کشاورزی حریم امنی برای شنا و تفریح نیست و جوانان می‌بایست به منظور حفظ جان خود و اطرافیان از مکان‌های ایمن و استخر‌ها برای شنا استفاده کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری مراسم بزرگداشت شهدای مدافع حرم در تبریز
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
تاسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
تجلیل نماینده مردم بروجرد از فرزندان وخانواده های شهدای جنگ ۱۲ روزه
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
روز حماسه‌ساز سیزده آبان نقطه اوج استکبارستیزی
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
ممیزی و ارزیابی زیرساخت‌ها و عملیات فرودگاه بین‌المللی کیش
اطلاعیه قطعی گاز در روستای کبیر ۳
نمایش قدرت پتروشیمی ایران در جزیره کیش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
آغاز عملیات برگردان از کابل مسی به فیبر ملی بازار بزرگ تبریز
زنجان؛ روایت یک تیم فناور در حوزه هوش مصنوعی
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هدف اصلی امریکا، تجاوز به کشورها با هدف چپاول و غارت
لیوا: تیم والیبال ایران واقعا قدرتمند است
وحدت فرماندهی و تصمیم‌گیری پایه پدافند غیرعامل
سوزارا: آینده والیبال زنان ایران روشن است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
آخرین وضع مصدومان سپاهان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
قانون کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در انتظار اجرا
پزشکیان: اراده ایران بر گسترش صنعت هسته‌ای است
لاریجانی: «خواسته‌های دشمن ته ندارد»
سردار وحیدی: پدافندهوایی مقتدرانه پای دفاع از آسمان ایران ایستاد
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
تشییع پیکر مطهر آیت الله موسوی از علمای بزرگ خوزستان
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)