• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۶۸۷۳۶
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۶
گیلان » اجتماعی

لزوم آمادگی در مقابل تحریم‌های ستمگرانه دشمنان

نماینده مردم آستارا در خانه ملت : با وجود مشکلات، چرخ اقتصاد کشور می چرخد و این نشان دهنده فائق آمدن بر تحریم‌ها است.

لزوم آمادگی در مقابل تحریم‌های ستمگرانه دشمنانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان ؛ نماینده مردم آستارا در مجلس شورای اسلامی در گفتگوی خبری ساعت 20 شبکه باران با اشاره به تحریم اخیر ۱۸ بانک ایرانی از سوی آمریکا گفت: جمهوری اسلامی ایران از بدو شکل گیری انقلاب اسلامی مورد تحریم و تهدید های آمریکا قرار دارد .
 
غلامرضا مرحبا با اشاره به اینکه تحریم‌ها در حوزه هسته‌ای علیه کشورمان به اوج خود رسیده است افزود : تحریم ۱۸ بانک ایرانی اقدامی تبلیغاتی است.
 
 
  • وی گفت : برای مقابله با تحریم های دشمنان باید به توانمندی های داخلی بیشتر توجه شود اما متاسفانه از پتانسیل و ظرفیت جوانان تحصیل کرده استفاده نمی شود  و قطعاً آن چیزی که شکست خواهد خورد توطئه های دشمنان در برابر ملت ایران است.
    عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در خصوص اختصاص ۴ میلیون تن قیر رایگان در 2 سال گذشته برای عمران شهرهای کشور گفت : این طرح هنوز به قانون تبدیل نشده و در کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات در حال بررسی و نهایی شدن است.
 
غلامرضا مرحبا با تاکید بر لزوم مقابله با ایجاد رانت اختصاص قیر رایگان افزود : راه‌های مواصلاتی در روستاهای کشور به شدت در حوزه تامین قیر مشکل دارند و بسیاری از راه های روستایی در ۱۳ سال گذشته آسفالت نشده است و مجلس با مشخص کردن منابع تامین قیر و موارد مصرف آن نگرانی‌ها را در خصوص ایجاد رانت از بین برده است.
 
  • وی در ادامه با بیان اینکه هیچ کشوری در دنیا مانند جمهوری آذربایجان نزدیکی تاریخی، فرهنگی، زبانی و قومی با مردم کشورمان ندارد گفت : وقتی جمهوری اسلامی ایران برای حضور اتباع آذری در کشور تسهیلات گسترده ای فراهم می کند، انتظار می رود که جمهوری آذربایجان نیز این مراودات را دو طرفه انجام دهد.
    نماینده آستارا در خانه ملت با اشاره به همکاری و قول مساعد سفرای دو کشور در تهران و باکو در خصوص برقراری گذر مرزی مرزنشینان گفت: این مورد را در مجرای قانونی و با استفاده از اختیارات خود پیگیری می‌کنم تا تسهیلات متقابل برای هموطنانمان فراهم شود .
    غلامرضا مرحبا با اشاره به ورود قرارگاه خاتم الانبیا در طرح راه آهن آستارا - رشت افزود : در حال حاضر استملاک و آزاد سازی مسیر خط ریلی آستارا به رشت در حال انجام است اما روند اجرای این طرح کند پیش می رود.
 
وی با انتقاد از روند عملیاتی شدن بارانداز ریلی آستارا - آستارا تصریح کرد: جمهوری آذربایجان ۲۵ سال به شکل قرارداد بیوتی این بارانداز را در اختیار خود دارد و طبق تعهدات انجام گرفته، باید پس از سرمایه گذاری، بهره برداری انجام می گرفت ولی در حال حاضر سرمایه گذاری به طور کامل انجام نشده و فنس کشی، حفظ و حراست از مجموعه، استقرار کامل گمرک و مواردی از این قبیل در انجام نشده است و این موجب نگرانی ماست و طرف آذری باید به تعهداتش در راه آهن آستارا عمل کند.
 
  • نماینده آستارا در خانه ملت در ادامه به مشکلات عمده در بیمارستان شهید بهشتی آستارا اشاره کرد و گفت : این بیمارستان به هیچ وجه استاندارد ساخته نشده است به طوری که این بیمارستان تنها ظرفیت 6 تخت آی سی یو را دارد و بخش دیالیز بیمارستان شهید بهشتی نیز در بیمارستان قدیمی مستقر است.
     غلامرضا مرحبا با اشاره به پروژه بیمارستان ۲۰ تختخوابی لوندویل آستارا نیز گفت: این پروژه با پیشرفت فیزیکی خوب در مراحل پایانی ساخت به سر می بر د.
    وی همچنین افزود : گمرک آستارا به سیستم‌های نرم‌افزاری پیشرفته ای مجهز شده است که احتمال جعل را کاهش داده و سرعت و دقت اجرای عملکرد گمرکی را افزایش می‌دهد.
 
  •  نماینده آستارا در  مجلس بر لزوم تجهیز گمرک آستارا به دستگاه های پیشرفته ‏ایکس ری نیز گفت: محموله‌های مرز آستارا امکان بازرسی فیزیکی را ندارند و نصب دستگاه‌های ایکس ری باید در دستور کار قرار گیرد.
    غلامرضا مرحبا با اشاره به وجود تنش آبی در آستارا گفت: علی رغم بارش های مناسب ، آب‌های زیرزمینی این شهرستان برای آشامیدن مناسب نیست و تصفیه خانه بهارستان دیگر جوابگوی تامین آب آشامیدنی شهرستان مرزی آستارا نیست.
    وی با اشاره به رودخانه چلوند به عنوان یک تامین کننده آب شهرستان برای چند سال آینده تصریح کرد: با ورود سرمایه گذار بخش خصوصی و با ایجاد خطوط انتقال، تصفیه خانه و آب بند در میان مدت ، می توان مشکل آب آشامیدنی آستارا را حل کرد، امروز روستاهای ما در بی آبی به سر می‌برند و باید راه چاره ای اندیشید.
    نماینده آستارا با اشاره به روند کند پیشرفت فیزیکی پروژه سد لاستیکی ملاهادی گفت: بخش عمده این سد برای تامین آب کشاورزی آستارا و بخش دیگر مصرف آشامیدنی دارد و امروز از برنامه بسیار عقب است.
 
  • غلامرضا مرحبا ادامه داد: در صورت اختصاص اعتبار برای این پروژه می توان یک آینده ی خوب برای آب شهرستان متصور بود.
    وی درخصوص تعریض جاده آستارا اردبیل نیز گفت: نقشه برداری این پروژه تا پل آقچای انجام گرفته و کل مسیر تا ونه بین باید توسط استان گیلان انجام شود. 


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح خانه موسیقی تهران
ماهواره «پایا» با دقت تصویربرداری زیر ۳ متر به بهره‌برداری رسید
افتتاح خانه موسیقی تهران
هشدار پلیس راه لرستان درباره لغزندگی جاده‌ها
آبیاری تنظیم شده پیش از بروز سرما راهی برای کاهش خسارت‌
اقدامات بسیج سازندگی جلوه‌ای از همبستگی اجتماعی و خدمت بی‌منت
دهه فجر یادآور آرمان‌های آزادی‌خواهی و استقلال ملت بزرگ ایران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۵ بهمن ماه ۱۴۰۴
۲۶ میلیارد تومان اعتبار برای احیای قنوات زنجان
رزمایش توزیع ۲۰۰ بسته معیشتی در زنجان
اصلاح و بهسازی جاده زنجان، دندی و تکاب
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
کشف بیش از ۱.۵ تن آرد قاچاق در هوراند
ضرورت توجه به دستاوردهای انقلاب اسلامی در برنامه‌های دهه فجر
انتظار فرج، برترین عبادت‌ها و زمینه‌ساز حکومت جهانی مهدی موعود (عج)
توقیف کامیون حامل مرغ زنده بدون مجوز در بندرانزلی
پخت کیک ۴۷ متری در میانه
اعدام سازی وارد مرحله جدید شد؛ حرکت جدید معاندین در انتشار اخبار دروغ!
اعزام تیم‌های ارزیاب به منطقه سیس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
رزمایش اقتدار ورزش ایران
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
مرزبانی کشور امروز در اوج اقتدار و استحکام قرار دارد
چمران : رفع آلودگی هوا تنها برعهده شهرداری نیست
ویدیو کنایه‌آمیز به ترامپ و شکست پروژه‌های آمریکا علیه ایران
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)