• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۸۷۵۷۰
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۵
بین الملل » آمریکا
انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا

فلوریدا صحنه جنگ تبلیغاتی ترامپ و بایدن

جدیدترین نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد، جو بایدن در فلوریدا (با ۴۸ و پنج دهم درصد آرا مقابل ۴۶ و ۹ درصد) از ترامپ پیش است.

فلوریدا صحنه جنگ تبلیغاتی ترامپ و بایدنبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از خبرگزاری رویترز ؛ ایالت فلوریدا به کانون اصلی جنگ تبلیغاتی دونالد ترامپ و جو بایدن تبدیل شده است.  

صحنه نبرد و پیشتازی بایدن 
فلوریدا یکی از ایالت‌های تعیین کننده و به اصطلاح " صحنه نبرد " در عرصه انتخابات ریاست جمهوری سوم نوامبر – ۱۳ آبان ماه - آمریکا است و جدیدترین نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که جو بایدن معاون رئیس جمهور سابق آمریکا همچنان در این ایالت از دونالد ترامپ رئیس جمهور کنونی این کشور جلوتر است.
دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا و جو بایدن رقیب دموکرات انتخاباتی وی روز پنجشنبه تجمع‌های انتخاباتی را در فلوریدا برگزار کردند؛ جایی که این دو نامزد انتخابات ریاست جمهوری به طرح موضوعات مختلف از جمله شیوع کووید – ۱۹، اقتصاد و سیاست‌های مهاجرتی پرداختند.
 
محورهای سخنرانی تبلیغاتی ترامپ ؛اقتصاد و کرونا
دونالد ترامپ در تجمع انتخاباتی خود در تامپا گفت: نتایج سیاست‌های اقتصادی دولت باراک اوباما رئیس جمهور پیشین آمریکا، بدترین نتایج از زمان رکود بزرگ است.
وی افزود: بهبود اوضاع اقتصادی در زمان اوباما - بایدن در واقع بدترین وضعیت را از زمان رکود بزرگ داشت و همه آن چه که بایدن دارد تنها صحبت درباره کووید – ۱۹ است.»
وی گفت: «استفاده از ماسک برای وی بحث برانگیز نیست. به یکدیگر نزدیک می‌شوید، ماسک بزنید. حفظ فاصله اجتماعی. فاصله اجتماعی.»
ترامپ همچنین گفت: «منتقدان، آمریکا را با اروپا مقایسه می‌کنند، بدین معنا که کشور‌هایی همانند آلمان و فرانسه عملکرد بهتری دارند. این در حالی است که آن‌ها وضعیت خوبی ندارند. نگاه کنید که چه خبر است. ما بهترین‌ها را برای آن‌ها می‌خواهیم، ما می‌خواهیم با آن‌ها کار کنیم، اما آن‌ها وضعیت خوبی ندارند. آمار‌ها در این کشور‌ها بالا می‌رود و آن‌ها تعطیلی و قرنطینه اعمال می‌کنند. من با آن مخالفم چرا که ما هرگز بار دیگر تعطیل نخواهیم شد.»
 
فلوریدا صحنه جنگ تبلیغاتی ترامپ و بایدنمحورهای سخنرانی تبلیغاتی بایدن؛ مدیریت بحران کرونا و وحدت ملی
جو بایدن که می‌گوید بهبود اوضاع اقتصادی در دوران ترامپ در واقع حاصل از اقدامات در دوره اوباما است؛ در تجمع انتخاباتی سازمان یافته در فلوریدا با حفظ فاصله گذاری اجتماعی سخنرانی کرد و وعده داد که اقتصاد را تعطیل نکند، اما شیوع کووید – ۱۹ را متوقف کند.
وی گفت: «من قصد ندارم اقتصاد را تعطیل کنم. قصد ندارم کشور را تعطیل کنم. اما قصد دارم شیوع ویروس کرونا را متوقف و تعطیل کنم.»
بر اساس کمپین انتخاباتی بایدن، ۲۰۱ دستگاه خودرو در تجمع انتخاباتی با خودرو در بروارد کانتی شرکت کردند.
این کمپین انتخاباتی حضور حداکثر سه نفر را در داخل هر دستگاه خودرو مجاز می‌داند.
معاون سابق رئیس جمهور سابق آمریکا در ادامه سخنرانی خود همچنین دونالد ترامپ را به از بین بردن بهبود اوضاع اقتصادی که وی و اوباما روی آن کار کرده بودند، متهم کرد و گفت: «اکنون [ترامپ]این بهبود اوضاع اقتصادی را خراب می‌کند همان طور که وی همه چیز‌های دیگر را خراب کرده است.»
وی تاکید کرد: «ترامپ تنها شیوع کووید – ۱۹ را گسترش می‌دهد، وی تفرقه و اختلاف را گسترش می‌دهد.»
ترامپ هم در سخنرانی انتخاباتی خود گفت آمریکایِ بایدن در واقع یک ونزوئلای بسیار بسیار بزرگ خواهد بود.
ترامپ در ادامه بایدن را به "خیانت" به آمریکایی‌های اسپانیایی تبار به مدت ۴۷ سال متهم کرد و گفت عملکرد معاون رئیس جمهور سابق آمریکا برای آمریکایی‌های اسپانیایی تبار بسیار بد بوده و چیزی که می‌تواند در کشور اتفاق بیافتد؛ یک ونزوئلای بسیار بسیار بزرگ است.
جدیدترین نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد، جو بایدن در فلوریدا (با ۴۸ و پنج دهم درصد آرا مقابل ۴۶ و ۹ درصد) از ترامپ پیش است.
حمله به سیات خارجی ترامپ
در همین حال، جو بایدن نیز به دلیل سیاست‌های ترامپ در قبال کوبا و ونزوئلا به وی حمله کرد و گفت رئیس جمهور آمریکا در حالی که بسیاری از حاکمان خودکامه را در سراسر جهان پذیرفته است؛ نمی‌تواند دموکراسی و حقوق بشر را در این دو کشور تقویت کند.
وی افزود: اعمال مجدد تحریم‌ها علیه کوبا نتیجه‌ای ندارد و این کشور امروز نسبت به چهار سال پیش به آزادی و دموکراسی نزدیک‌تر نشده است.
بایدن در ادامه سخنرانی انتخاباتی خود با اشاره به موضوع پیروزی قطعی خود در انتخابات گفت اگر فلوریدا آبی شود، کار تمام است.
جدیدترین نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد، جو بایدن در فلوریدا (با ۴۸ و پنج دهم درصد آرا مقابل ۴۶ و ۹ درصد) از ترامپ پیش است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کمینه و بیشینه دمای هرمزگان ۱۷ آبان ماه
درخشش بانوی بسیجی کهگیلویه و بویراحمدی در رقابت های جهانی
آغاز ثبت نام وام دانشجویی از امروز
کرمان میزبان سی و هفتمین جشنواره تئاتر
آغاز دومین جشنواره بین‌المللی عکس «ایران جوان» در چهارمحال و بختیاری
هوای آبادان و خرمشهر در وضع ناسالم
لزوم همراهی همه نهاد‌ها و بویژه خانواده‌ها برای تربیت نسل انقلابی
هشدار سازمان بازرسی به شرکت‌های بیمه
تقویم روز و اوقات شرعی هفدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
نوزاد ارسنجانی در اورژانس به دنیا آمد
رویداد ملی ایران جان در ایستگاه پنجم خود به خراسان جنوبی رسید
غوغای شگفت انگیز رنگ‌ها در دره اسپیران مراغه
۱۳ اصفهانی در جمع کاروان اعزامی ایران به ریاض
یادی از شهدای دانش آموز در راهپیمایی ۱۳ آبان
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
واکنش سفارت ایران در مکزیک به اتهام جدید آمریکا و رژیم صهیونیستی
پیوستن قزاقستان به توافق ابراهیم پاداشی به صهیونیست‌ها برای جنایاتشان است
پیش‌بینی افزیش غلظت آلاینده در شهر‌های صنعتی
مکزیک ادعای طرح حمله به سفیر رژیم اسرائیل را تکذیب کرد
مخالفت باشگاه پیکان با استعفای سعید دقیقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)