• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۸۷۷۰۳
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۱
بین الملل » آمریکا
خودستایی بی پایان ترامپ

ترامپ: بهترین عملکرد اقتصادی تاریخ آمریکا را دارم

ترامپ با انتقاد از اقدامات کشورهای اروپایی درمهار کرونا تصریح کرد که هرگز دوباره آمریکا را تعطیل نخواهد کرد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیمابه نقل از آسوشیتدپرس، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در جمع هواداران خود در شهر تامپا در ایالت فلوریدا به شدت به رقیب انتخاباتی خود جوبایدن و حزب دموکرات‌ها حمله کرد.  

دونالد ترامپ ضمن خودستایی از خود و دولتش مدعی شد: اگر جو خواب آلود رئیس جمهور شما شود، شما شاهد یک رکود فلج کننده خواهید بود، رکودی که تاکنون شاهد آن نبوده اید. شما می‌دانید که بازار سهام ما شاهد افزایشی قابل توجه بوده است و عملکرد خوبی دارد. ما عالی عمل می‌کنیم. ارقام مربوط به امروز را مشاهده کرده اید؟ تولید ناخالص داخلی با افزایش ۳۳.۱ درصدی مواجه شده است. این بزرگترین رقم در تاریخ کشور ما محسوب می‌شود و تقریبا سه برابر شده است. درست است؟ تقریباً سه برابر. اکنون این رقم بسیار بزرگتر از هر رقمی است که ما در ارتباط با تولید ناخالص داخلی شاهدش بوده ایم. شما به دهه ۱۹۵۰ برگردید می‌بینید که این رقم کمتر از نصف این بود. این بزرگترین رقم است. اگر دو هفته پیش از من می‌پرسیدید می‌گفتم ۱۲ درصد. ۱۲ درصد هم خوب است. هیچ کسی تاکنون چنین رقمی را نشنیده است.

دونالد ترامپ افزود: بگذارید به شما بگویم که آن‌ها قصد انجام چه کاری را دارند من هرگز حتی به این موضوع فکر نکرده بودم. آن‌ها حتی در این مورد صحبت نخواهند کرد. این بزرگترین رویداد تجاری در ۵۰ سال گذشته است. هیچ کس تاکنون چنین رقمی را ندیده است. این رقم بزرگتر از رقم هر کشوری است. هیچ کشوری تاکنون شاهد چنین رقمی نبوده است.

دونالد ترامپ در ادامه عملکرد خود را در مدیریت بحران کرونا بسیار خوب ارزیابی کرد و افزود: کشور‌های دیگر را در حال حاضر... ببینید، ما با اروپا مقایسه شدیم. آلمان عملکرد بسیار خوبی (درمهار کرونا) دارد (بالحن تمسخر)، فرانسه خیلی خوب کار می‌کند و همه خیلی خوب کار می‌کنند. (لحن تمسخر)،   اما واقعیت چیزی دیگری است، شرایط در این کشور‌ها اصلا خوب نیست. شما به آنچه اتفاق می‌افتد، نگاهی بیندازید. ما بهترین‌ها را برای آن‌ها می‌خواهیم و ما در کنار آن‌ها هستیم. ما می‌خواهیم با آن‌ها و هر کشور دیگری همکاری کنیم، اما آن‌ها وضعیت خوبی ندارند. تعداد مبتلایان در این کشور‌ها در حال افزایش است و آن‌ها در تلاش برای تعطیل کردن کشورشان هستند. من با این کار موافق نیستم، زیرا ما هرگز دوباره کشور را تعطیل نخواهیم کرد. ما کشور را تعطیل کردیم. ما این بیماری را درک کردیم. اکنون ما به روی کسب و کار‌ها باز هستیم. شرایط ما این گونه است. این رشد اقتصادی انفجاری چهار برابر بیشتر از پیش بینی‌های ارائه شده توسط کارشناسان است. آن‌ها انتظار داشتند ما شاهد عددی همانند هفت یا هشت درصد باشیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رهبر دموکرات های سنا: ترامپ مزخرف می گوید
روند اجرایی مگاپروژه سرمایه‌گذاری میدان امام (ره) تسریع یابد
قربانپور: سامانه بارشی جدید از دوشنبه وارد آذربایجان غربی می شود
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
شنیده شدن صدای چندین انفجار در اربیل عراق
سه فقره تصادف در آذربایجان غربی ۱۲ مصدوم برجای گذاشت
تداوم حماسه شب های اقتدار ملی در ارومیه در موج شصت و دو
حدود ۴۰ شهید و زخمی در حمله صهیونیست‌ها به لبنان
آسمانی شدن مادر شهیدان توکلی
گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و فرانسه
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
تظاهرات بحرینی‌ها علیه آل خلیفه
ورود بیش از ۶۵۰۰ زائر ایرانی به شهر پیامبر
نقش کلیدی زنجان در پایداری اقتصاد کشور با تولید ۱۴ میلیون تن مواد معدنی
استاد نقره‌کار هنر معماری را با اندیشه ولایی پیوند زد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
اعلام آمادگی ۳ هزار معلم لرستانی در دفاع از ایران اسلامی
حذف ثبت سفارش برای واردات کالا‌های ضروری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه منطقه
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
معیشت مردم نباید دست محتکران بیفتد
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
خلیج فارس؛ ایستگاه پایانی استعمارگران
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
حدنصاب حمل کالای اساسی از بنادر در جنگ رمضان شکست
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)