• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۹۷۵۹۱
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۰
سیاسی » مجلس

تهاتر شیب صادرات کشور را صعودی کرد

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: امکان واردات در مقابل صادرات و همچنین واگذاری حواله‌های صادراتی به واردکنندگان کالا‌های اساسی و غیراساسی (تهاتر) شیب صادرات کشور را صعودی کرد.

تهاتر شیب صادرات کشور را صعودی کردآقای محمدرضا پورابراهیمی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما با اشاره به برگزاری اولین نشست مشترک کمیسیون اقتصادی با وزیر صمت و رئیس اتاق اصناف کشور در هفته گذشته، تصریح کرد: هدف از این جلسه بررسی وضعیت بازرگانی داخلی و تصمیم گیری در خصوص بخش‌های مربوط به تامین کالا‌های اساسی بود.

وی ادامه داد: با توجه به حساسیت کالا‌های اساسی، مقرر شد تصمیمات مرتبط با کالا‌های اساسی و غیراساسی از یکدیگر تفکیک شوند.

اقای پورابراهیمی به بیانات رهبر معظم انقلاب در خصوص افزایش قیمت کالا‌های اساسی اشاره کرد و گفت: این بخش قطعا باید به شکل ویژه‌ای مورد توجه قرار گیرد، حجم زیادی از کالا وارد کشور شده، اما به دلیل عدم موافقت بانک مرکزی امکان ترخیص آن‌ها فراهم نبود، اتفاق مثبت این نشست، توافق با وزیر صمت برای ترخیص تمامی محموله‌های مربوط به کالا‌های اساسی بود.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: فارغ از کالا‌های اساسی باید مواد اولیه مورد نیاز بخش تولید کشور نیز تامین شود، متاسفانه بانک مرکزی محدودیت‌هایی ایجاد کرده بود لذا توافق شد که در هماهنگی با بانک مرکزی امکان تهاتر برای صادرکنندگان فراهم شود.

وی خاطرنشان کرد: امکان واردات در مقابل صادرات و همچنین واگذاری حواله‌های صادراتی به واردکنندگان کالا‌های اساسی و غیراساسی منجر به افزایش ظرفیت واردات مورد نیاز کشور و مهمتر از آن صادرات در طول چند روز اخیر شده است.

اقای پورابراهیمی افزود: در همین روز‌های اخیر و بعد از این توافق شیب صادرات صعودی شده است که منابع تامین مالی واردات کالا‌های مورد نیاز کشور را افزایش می‌دهد.

وی ادامه داد: با توجه به توافقات کمیسیون اقتصادی و وزیر صمت پیش بینی می‌شود در روز‌های آینده شاهد کاهش قیمت کالا‌های اساسی، افزایش ظرفیت صادراتی، بهبود تراز تجاری و همچنین افزایش واردات کالا‌های مورد نیاز به ویژه مواد اولیه و تجهیز سرمایه گذاری در بخش‌های تولید کشور باشیم.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به تعطیلی یک هفته‌ای جلسات مجلس به منظور سرکشی به حوزه‌های انتخابیه، گفت: در هفته پایانی آبان ماه، دومین نشست مشترک کمیسیون اقتصادی با وزیر صنعت، معدن و تجارت به منظور بررسی آخرین اقدامات در بخش بازرگانی داخلی و خارجی را در دستور کار خواهیم داشت.

نماینده مردم کرمان و راور تصریح کرد: امشب نیز در نشست مشترک اعضای کمیسیون اقتصادی با وزیر صمت در اتاق بازرگانی کرمان، گزارش آخرین اقدامات در بخش بازرگانی داخلی، تنظیم بازار و همچنین تامین کالا‌های اساسی و توافقات با بانک مرکزی به منظور افزایش حجم صادرات غیرنفتی کشور مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.

آقای علیرضا رزم حسینی، وزیر صنعت، معدن و تجارت امروز به منظور افتتاح پروژه انتقال آب خلیج فارس به واحد‌های صنعتی استان‌های هرمزگان، کرمان و یزد به کرمان سفر کرده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شصت و دومین شب ایستادگی در شهر گلستان؛ سوگواری برای رهبر شهید و تجلیل از مقام معلم
نمایش صحنه ای از شکوه و غیرت هم استانی ها در خیابان
خدمت مددکاری و روانشناسی خادمان رضوی در کنار مردم
یک کشته در اثر برخورد موتورسیکلت با قطار
شصت و دومین شب قرار شبانه مردم رباط‌کریم؛ قدردانی از قهرمانان دانش و تولید
ما استن حنانه‌ محکوم به صبریم ...
دعوت به اجتماع بزرگ معلمان وتجدید میثاق با ولایت «معلمان کشوردوست»
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان و شاهرود
درخشش نمایندگان آذربایجان شرقی در ترای اتلون انتخابی تیم ملی
ایجاد بازارچه‌های فناورانه در ایستگاه‌های متروی اصفهان 
آنچه درباره معلمان نوشته‌اند
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۲ اردیبهشت
شصت و دومین شب از اجتماع مردمی شهرستان فیروزکوه
هم صدایی مردم بهارستان با کارگران؛ حمایت از تولید داخلی در اجتماعات شبانه
زیبایی های چشم نواز دشت گرمه خراسان شمالی
اعتراض سراسری به سیاست‌های ترامپ در تظاهرات روز جهانی کارگر
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، شنبه ۱۲ اردیبهشت
آتش سنگین مقاومت اسلامی لبنان به مواضع صهیونیست ها
استفاده ایران از حق خود در تنگه هرمز
آغاز فصل نوین مدیریت خلیج فارس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه منطقه
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
صدور دستور کاهش نظامیان آمریکایی در آلمان
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
معیشت مردم نباید دست محتکران بیفتد
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
خلیج فارس؛ ایستگاه پایانی استعمارگران
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)