• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۳۴۲۴۳
تاریخ انتشار: ۰۷ آذر ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۹
اردبیل » اجتماعی
استان اردبیل

جریمه هزار خودرو با اجرای طرح محدودیت های قرمز کرونایی

با اجرای طرح محدودیت های قرمز کرونایی در اردبیل بیش از یکهزار دستگاه خودرو در زمان منع تردد جریمه شده اند.

جریمه هزار خودرو با اجرای طرح محدودیت های قرمز کروناییبه گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز اردبیل؛ استاندار اردبیل گفت: با اجرای طرح محدودیت های قرمز کرونایی بیش از یکهزار دستگاه خودرو در زمان منع تردد جریمه شده اند.
بهنام جو دیشب در بازدید از اجرای طرح شبانه تردد خودرو‌ها در سطح شهر افزود: به منظور حفظ سلامت شهروندان طرح محدودیت تردد در وضعیت قرمز از ساعت ۹ شب الی ۴ صبح اجرا می شود.
وی با اشاره به اینکه در طرح محدودیت تردد تمام خودرو‌ها کنترل می‌شوند،گفت: خودرو‌های سواری تاکسی، آمبولانس‌ها و افرادی که طبق بخشنامه مجوز دارند حق تردد در سطح شهر را دارند.
استاندار اردبیل از توقف ۴۵ مورد خودروی دارای ملاک غیر بومی خبر داد و گفت: خوشبختانه مردم خوب همراهی می‌کنند و در روز‌ها در شهر‌های دارای وضعیت قرمز ممنوعیت خودرو‌های پلاک غیر بومی لحاظ شده است که تعداد این خودرو‌ها محدود گزارش شده است.
بهنام جو اعمال این قوانین را در راستای کاهش دورهمی‌های خانوادگی بیان کرد و افزود: بیش از ۶۰درصد بستری‌ها خانم‌های خانه دار هستند که در خود اظهاری بیمارستان‌ها اقرار به حضور در تجمع و دوره همی فامیلی کرده اند.
وی اظهار کرد: یکی از عوامل خطرناک و مهم انتشار سریع ویروس کرونا دورهمی‌های خانوادگی است که در سایر کشور‌ها ممنوع شده و در ایران نیز این طرح اعمال می‌شود.
استاندار اردبیل تصریح کرد: علاوه بر طرح محدودیت همزمان سه طرح برای پیشگیری و کنترل ویروس کرونا برگزار می‌شود که یکی دیگر طرح غربالگری شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی است که از سوی بسیجیان با مسئولیت سپاه حضرت عباس (ع) و همکاری دانشگاه علوم پزشکی استان بخوبی مدیریت شده است.
وی با اشاره به اینکه تا بحال ۳۷۰ هزار نفر از جمعیت استان غربالگری شده است، گفت: اکیپ‌های مختلف بعد از بیماریابی و اطلاع از وضعیت نهایی بیماران جهت مداوا و انتقال آن‌ها به محل نقاهتگاه ها، درمانگاه‌ها و مراکز درمانی اقدام می‌کنند.
بهنام جو از مردم استان خواست با توجه به شرایط حاد و وضعیت قرمز کرونایی دید و بازدیدها، جشن تولد‌ها و جشن عروسی ها، دورهمی‌ها و مراسم ترحیم را تعطیل کنند و برای سلامتی خود و سایر بستگان خودشان پا پیش بگذارند.
استاندار اردبیل از تمام نیرو‌های نظامی، انتظامی، کادر درمان و نیرو‌های مردمی در اجرای این طرح تقدیر کرد و افزود: امیدواریم با رعایت و همکاری مردم به وضعیت سفید برگردیم و بازاریان و کسبه بر سرکار خود برگردند و رونق اقتصادی در مملکت مجدد به دوران اوج خود برگردد.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حماس اقدام رژیم صهیونیستی در هدف قرار دادن ناوگان صمود را محکوم کرد
تقدیر از برگزیدگان شرکت توزیع نیروی برق در قزوین
جشنواره گل و گلاب میمند در آرامگاه حافظیه
روز خلیج فارس؛ محک تعهد ما به میراث آبی ایران
تبلیغات زود هنگام نامزدها تخلف انتخاباتی است
رونق طلاسازی در کرمان؛ اشتغال و جلوگیری از خروج ۳ همت سرمایه
اژه‌ای: خلیج تا ابد فارس، خانه ملت مقتدر و تاریخ‌ساز ایران است
ظرفیت تجدیدپذیر‌های کشور به بیش از ۱۰ هزار مگاوات ارتقاء می‌یابد
تجمع بزرگ معلمان کشور و بیعت با مقام معظم رهبری
رژیم صهیونیستی ۱۷۵ فعال سرنشین ناوگان «الصمود» را بازداشت کرد
اجتماع امام رضایی‌ها در مازندران
خرید تضمینی بیش از ۲۳۰ هزار تن گندم در خوزستان
بازداشت اعضای باند زورگیر حرفه‌ای توسط پلیس آگاهی تهران بزرگ
خلیج فارس تا ابد خاک ایران است
رکوردشکنی صادرات سیب از مراغه
یک کشته بر اثر سیل در ترکیه
رکوردزنی ورزش همگانی در پایتخت به مناسبت روز ملی خلیج فارس
لزوم پاسخگویی بانوان طلبه به شبهات
تجلیل از کارگران خوانسار
ثبت‌نام آزمون سراسری و دانشجو – معلم سال ۱۴۰۵
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بالاترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ وگنده‌گویی وزیرخزانه‌داری آمریکا
مهلت ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان آزمون مشاوره خانواده ۱۴۰۴ اعلام شد
۱۲ شهید و ۲۵ زخمی در پی تجاوز روز چهارشنبه رژیم صهیونیستی به لبنان
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)