• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۵۰۰۲۳
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۸
بین الملل » آمریکا
ادامه کشاکش‌های پسا انتخاباتی در آمریکا؛

احتمال ارتکاب جرم از سوی تیم حقوقی ترامپ

شبکه تلویزیونی ام اس ان بی سی در گزارشی به احتمال ارتکاب جرایمی از سوی تیم حقوقی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا پرداخت.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛ شبکه تلویزیونی ام اس ان بی سی در گزارشی اعلام کرد،"دونالد ترامپ" ، ۱۸ دادستان کل ایالتی را به دلیل پیش بردن پرونده‌ای ناخوشایند در ارتباط با شکست خود در انتخابات تشویق می‌کند و این در حالی است که وکلای خود او به سبب مطرح کردن بحث‌هایی در ارتباط با براندازی دموکراسی در آمریکا تحت انتقاد قرار دارند. این در حالی است که برخی خواستار مجازات‌هایی علیه برخی از اعضای تیم حقوقی ترامپ شده اند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
در این گزارش آمده است که برخی در تلاش برای تغییر نتیجه انتخابات هستند و این در حالی است که برخی دیگر خواستار جرم انگاری این گونه اقدامات و همچنین پاسخ گویی شده اند. در حالی که این پرونده‌ها راه به جایی نمی‌برد، می‌دانیم که دو شاخه از دولت اساسا در تلاش برای سرقت انتخابات هستند. یکی جمهوری خواهان در کنگره هستند. این به یک جنگ علیه قانون تبدیل شده است. این مسئله مهمی است.
این گزارش می افزاید که دورانی برای جنگیدن و رقابت کردن طی کارزار انتخاباتی وجود دارد و همچنین دوران مشخصی هم برای به چالش کشیدن قانونی نتیجه انتخابات وجود دارد و سپس نتیجه انتخابات تأیید می‌شود، اتفاقی که اکنون روی داده است و دیگر سوالی قانونی در ارتباط با این موضوع وجود ندارد.
بر اساس قانون، شما باید نتیجه انتخابات را قبول کنید. البته این موضوع را پیشتر نیز شاهد بوده ایم. ما اکنون در همان دوره زمانی قرار داریم که ال گور پس از به چالش کشیدن نتیجه انتخابات، در آن قرار داشت. او دقیقا عکس دونالد ترامپ عمل کرد. او پس از مشخص شدن نتیجه الکترال کالج (مجمع گزینندگان) اعلام کرد جورج دبلیو بوش ۲۷۱ رأی الکترال کالج را به دست آورده است و به بوش تبریک گفت و برای او آرزوی موفقیت کرد. کاری که ال گور انجام داد در واقع تبعیت از قانون و احترام گذاشتن به نتیجه انتخابات بود.این دقیقا عکس همان اتفاقی است که اکنون از سوی دونالد ترامپ در حال روی دادن است.
شبکه ام اس ان بی سی افزود، ما اکنون شاهد به چالش کشیدن و نافرمانی از قانون هستیم. ما اکنون شاهدیم یک سری از وکلا از مردم می‌خواهند تا نافرمانی از قانون را رد کنند و این موضوع را نپذیرند و آن‌ها در این زمینه به سه قانون موجود در اتحادیه وکلا در آمریکا اشاره می‌کنند. برخی از آن‌ها می‌گویند وکلای دونالد ترامپ در حال نقض قوانین اتحادیه وکلا در آمریکا هستند. در یکی از این قوانین آمده است که وکیل یک موکل نباید اظهارات و اطلاعات نادرستی را در اختیار شخص ثالث قرار دهد. همچنین یک وکیل نباید از کسی دفاع کند که دفاع کردن از او مبنای قانونی ندارد و همچنین نباید در فعالیتی حضور داشته شود که شامل عدم صداقت، توطئه، تقلب و ارائه اطلاعات اشتباه می‌شود. این‌ها بحث‌هایی آشکار و باز هستند. برخی سوالاتی را در این باره مطرح می‌کنند که آیا این اقدامات پیامد‌هایی را نیز برای این افراد در پی دارد یا خیر.
"رودی جولیانی"، وکیل شخصی دونالد ترامپ در سخنانی گفت: "می دانم که شما همچنان به اشتباه در حال انتشار گزارش‌هایی در این باره هستید که ما شواهدی در دست نداریم. شما نمی‌توانید بگویید که شواهدی وجود ندارد. این همان چیزی است که ما به آن شواهد می‌گوییم. شما در حال تقلب و کلاهبرداری هستید. ما می‌خواهیم ناظران جمهوری خواه را اعزام کنیم که سبب ارائه شواهدی برای ما در دادگاه می‌شود و ما این کار را خواهیم کرد. ما به دادگاه مراجعه خواهیم کرد. ما این موضوع را در دادگاه اثبات خواهیم کرد که سانسور کردن همانند تقلب در انتخابات همواره خطرناک است. "
مجری شبکه تلویزیونی ام اس ان بی سی در ادامه گفت آقای جولیانی اشتباه کرده است. آن‌ها نتوانستند این موضوع را در دادگاه اثبات کنند. آن‌ها بسیار بد و بار‌ها در دادگاه شکست خوردند. اکنون این سوال مطرح می‌شود که آیا او فراتر از قانون همچنان به بیان چنین سخنانی ادامه می‌دهد؟ رودی جولیانی بار دیگر نشان داده است که به لفاظی‌های خود همچنان ادامه خواهد داد در حالی که شواهدی در این زمینه وجود ندارد.
در همین حال نظرسنجی‌های انجام شده نشان می‌دهد ۷۷ درصد از جمهوری خواهان بر این باورند در انتخابات تقلب روی داده و این در حالی است که ۱۹ درصد از آن‌ها چنین اعتقادی ندارند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تعامل با جوامع محلی؛ محور توسعه پایدار در صنعت مس
آغاز پایش و مبارزه با آفت شپشک سیاه زیتون در باغات طارم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۸ اسفند ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۸ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
آموزش و پرورش حیاتی‌ترین حوزه کشور
رعایت ایمنی در محیط زندگی تدبیری برای حفظ سلامت مردان
رشد ۱۵ درصدی تولید فولاد ایران در ژانویه ۲۰۲۶
اهدای زمین به مدال‌آوران ورزشی در هوراند
هشدار صریح سخنگوی ارشد نیرو‌های مسلح به آمریکا
افزایش غلظت غبار در سمنان
صندوق‌های حمایت از کشاورزی زنان گامی موثر در توسعه مشارکت اقتصادی
رسیدگی به درخواست ۳۲ مراجعه‌کننده در دیدار مردمی دادستان مرکز خوزستان
دیدار سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در لبنان با وزیر امور خارجه
اوقات شرعی اهواز، ۸ اسفند ۱۴۰۴
تأکید بر رفع تعهدات ارزی و تقویت انگیزه‌های صادراتی در استان قم
عراقچی: مذاکرات پیشرفت خوبی داشت
دعای هر روز و روز نهم ماه مبارک رمضان
رویداد ایران جان رویدادی برای معرفی ظرفیت‌های معدنی کهگیلویه و بویراحمد
بسته خبر‌های کوتاه ۷ اسفند چهارمحال و بختیاری در یک نگاه
برد تراکتور مقابل گل‌گهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
وقفه در مذاکرات ژنو؛ ادامه گفت‌و‌گو‌ها از ساعاتی دیگر
عمان: مذاکره‌کنندگان به راه‌حل‌های نوآورانه نزدیک شدند
پایان دور سوم گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا در ژنو
دعای هر روز و روز هشتم ماه مبارک رمضان
نمایندگان ایران طلایی شدند
بقایی: دو هیئت‌ نیاز داشتند با پایتخت‌ها مشورت کنند
فراخوان سومین رویداد ملی فناورانه میکروالکترونیک
کاهش دما در استان یزد
میلیون‌ها ربات در خدمت عملیات رسانه‌ای غرب
برپایی محفل انس با قرآن کریم در شهر بهمن
منافع و آرمان‌های ملی، خط قرمز مشترک همه ما است
آغاز بکار اتوبوس ویژه بانوان
پخش زنده دیدار تراکتور و گل گهر از شبکه ورزش
هشدار نارنجی هواشناسی برای مناطق شمال غرب کشور
عراقچی: مذاکرات پیشرفت خوبی داشت
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است  (۸ نظر)
ثریا آقایی به کشور بازگشت  (۱ نظر)
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ  (۱ نظر)
ثبت درخواست‌های مردم مازندران از رئیس‌جمهور از طریق سامانه سامد  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)
ونس: رئیس جمهور آمریکا خواهان حل دیپلماتیک برنامه هسته‌ای ایران است  (۱ نظر)
مهلت ۵ روزه برای ترخیص کالا‌های اساسی ابلاغ شد  (۱ نظر)