• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۵۷۴۸۷
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۲
قزوین » سیاسی
امام جمعه قزوین:

خنثی کردن تحریم‌ها به معنای تقویت اقتصاد مقاومتی است

امام جمعه قزوین گفت: خنثی کردن تحریم‌ها به معنای تقویت اقتصاد مقاومتی و جلوگیری از رانت‌خواری است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، حجت الاسلام و المسلمین عابدینی امام جمعه قزوین در برنامه تلویزیونی سروش خنثی کردن تحریم‌ها به معنای تقویت اقتصاد مقاومتی استآسمانی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب فرمودند خنثی کردن تحریم‌ها مسیری برای رفع تحریم‌هاست؛ گفت: خنثی کردن تحریم‌ها یعنی نگاه به داخل، ممانعت از خام فروشی، جلوگیری از قاچاق و تقویت اقتصاد مقاومتی و در این صورت است که اقتصاد ما رشد می‌کند.

حجت الاسلام و المسلمین عابدینی افزود: مسئولان باید مراقب اعمال خود باشند، زیرا مسئولیت، معیشت، امنیت، آرامش، شغل و اقتصاد مردم به دست آن‌ها سپرده شده است، بنابراین باید به نحو احسن امانت‌دار مردم باشند و زندگی و اقتصاد مردم را به خوبی فراهم کنند.

نماینده ولی فقیه در استان گفت: مسئولان باید نگاهی به عملکرد خود داشته باشند که چطور در مقابل امنیت، آسایش، اقتصاد و معیشت مردم عمل کرده‌اند؟ آیا جایگاهی را قبول کردند که نتوانستند به وظیفه خود عمل کنند و فرد شایسته‌تری نسبت به آن‌ها برای خدمت به مردم وجود داشته است؟!

حجت الاسلام و المسلمین عابدینی با اشاره به مناسبت‌های تقویمی گفت: یکی از مناسبت‌های مهم ولادت حضرت زینب (س) است. ایشان شخصیت بسیار برجسته‌ای بودند. زینب یعنی زینت پدر، یعنی خانمی که آمد شخصیت پدر بزرگوارش امیرمومنان (ع) را از مظلومیت درآ‌ورد، حضرت زینب سلام‌الله‌علی‌ها سیاستمدار بزرگ براساس مبانی قرآن، ایمان، توحید و عرفان بود.

وی افزود: این بانوی بزرگوار سیاستی داشت که به صداقت، عرفان، حکمت و محبت آمیخته بود، ایشان اهل نماز شب و تقوا بود و در تمام دوران حرکت اهالی کربلا پس از واقعه عاشورا هیچ زمانی نماز شب این بانوی بزرگوار ترک نشد.

امام جمعه قزوین بیان کرد: ایشان دارای نفس مطمئنه بود، در قرآن کریم خدای متعال هر کسی را به اندازه لیاقتش خطاب می‌کند، مثلاً یا ایهاالناس برای عموم مردم است، بنی‌آدم، اهل ایمان، اهل تقوا، اهل ذکر نیز الفاظ دیگریست که در قرآن آمده خدا به اهل ذکر می‌گوید شما اهل نفس مطمئنه هستید.

حجت الاسلام و المسلمین عابدینی افزود: حضرت زینب سلام‌الله عزتمند بود و وقتی در مقابل یزید قرار گرفت به او گفت‌ای یزید من کوچکی تو را به تو نشان می‌دهم و هرگز نمی‌توانی نور ما و وحی را خاموش کنی و آینده جهان با ما رقم می‌خورد.

وی اضافه کرد: روز پرستار مناسبت دیگری است که به مناسبت تولد حضرت زینب سلام الله علی‌ها نامگذاری شده است، به این مدافعان سلامت خداقوت و تبریک می‌گوییم، قشر زحمت کشی که به خصوص این ایام مردانه پای کار سلامت مردم باقی مانده‌اند. همچنین برای شهدای عرصه سلامت در این ایام کرونا درخواست علو درجات را از خدای متعال می‌کنیم و می‌خواهیم که برکات این قشر را روزافزون قرار دهد.

امام جمعه قزوین خاطرنشان کرد: همچنین از امروز باید خود را برای ایام فاطمیه و بزرگداشت سردار دل‌ها آماده کنیم، مقام معظم رهبری فرمودند سیلی سخت‌تر برای دشمنان و قاتلان حاج قاسم، شکستن هیمنه پوچ استکبار است.

حجت الاسلام و المسلمین عابدینی تأکید کرد: اگر ما در منزل دوستان و آشنایان حضور پیدا کردیم و عامل انتقال مریضی شدیم این اقدام ما هیچ رنگ و رویی از محبت ندارد، از طریق تماس تلفنی یا فضای مجازی می‌توان محبت‌ها را منتقل کرد؛ بنابراین به فکر سلامت و ابراز دوستی‌ها با حفظ مسائل بهداشتی باشیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صدور مجوز ۸۵ هزار استخدام جدید در آموزش و پرورش
اختتامیه شانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار
حریق یک واحد مسکونی در مهرویلا کرج سه مصدوم در پی داشت
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ بهمن ۱۴۰۴
۶ مصدوم دردمحور ارزوئیه به وکیل آباد
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
بیش از ۳۸ هزار کیلومتر از راه‌های اصلی و شریانی کشور برف‌روبی شد
جاده‌های لغزنده و ضرورت رعایت احتیاط رانندگان
انسجام ملی محور اصلی اردوی راهیان نور دانشگاه تبریز است
اقدام شورای اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی محکوم است
تداوم بارش برف در طالقان و محور‌های کوهستانی البرز
بررسی راهکارهای افزایش کمک به ستاد دیه
اجرای طرح ارتقا امنیت محله محور در کرمان
یاسوج سفید پوش شد
اختتامیه جشنواره ملی داستان ایثار و گرامی داشت شهدای غریب در یاسوج
ضرورت احیا و بهسازی قنوات برای پایداری کشاورزی
خروج سامانه بارشی از سمنان
نهضت عدالت آموزشی صرفاً به مدرسه‌سازی محدود نمی‌شود
هرمزگان الگوی تنوع فرهنگی قومی و فرهنگی
 دستگیری عامل وقوع تیراندازی در عنبرآباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
هشدار نماینده ایران درباره پیامد اظهارات جنگ‌طلبانه ترامپ
پزشکیان: ایران در دفاع مقتدرانه از خود تردید نمی‌کند
عراقچی فردا به ترکیه می‌رود
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
تبعات خصمانه علیه سپاه متوجه سیاستمداران اروپایی است
عراقچی: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه
فرصت سرمایه‌گذاری برای نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی در زنجان
الحاق هزار فروند پهپاد راهبردی به قوای ارتش
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)