• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۶۵۴۳۰
تاریخ انتشار: ۰۵ دی ۱۳۹۹ - ۱۸:۳۸
علمی و فرهنگی » حج و زیارت

پیشنهاد راه‌اندازی دوره آموزشی تفسیر قرآن

سرپرست حجاج ایرانی در دیدار اعضای مجمع عالی تفسیر قرآن حوزه علمیه قم برای راه‌اندازی دوره آموزشی تفسیر قرآن با موضوع حج و حرمین شریفین در حوزه علمیه استقبال و در همکاری حوزه نمایندگی، ولی فقیه در امور حج و زیارت اعلام آمادگی کرد.

پیشنهاد راه‌اندازی دوره آموزشی تفسیر قرآنبه گزارش خبرنگار حوزه حج و زیارت گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حج، هیأتی از مجمع عالی تفسیر قرآن کریم حوزه علمیه قم با حضور در دفتر حوزه نمایندگی، ولی فقیه در امور حج و زیارت با حجت‌الاسلام و المسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی دیدار و گفتگو کردند.
 
سرپرست حجاج ایرانی در این جلسه بر اهمیت توجه به مباحث قرآنی اشاره کرد و گفت: قرآن در زندگی انسان بسیار تأثیرگذار است و باید از این کتاب آسمانی بیشتر بهره گرفت، تفسیر قرآن به عنوان متون درسی سالهاست به صورت جدی در حوزه‌های علمیه و مراکز آموزشی تدریس می‌شود.
 
وی بر کاربردی کردن تفسیر تأکید کرد و یادآور شد: وقتی طلاب پای درس تفسیر حضور پیدا می‌کنند، اگر متن تفسیری به صورت کاربردی برای آن‌ها بیان شود، این تفسیر تأثیرگذار است، همچنین بخشی از نیاز‌ها جامعه را پاسخگو خواهد بود.
 
نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت با تأکید بر نیازشناسی و برنامه‌ریزی متناسب با نیاز‌های جامعه گفت: این موضوع بسیار مهم است تا بتوان متناسب با آن اقدام و فعالیتی انجام داد. همچنان که برای استنباط احکام، فقه و اصول به صورت کاربردی به طلاب آموزش داده می‌شود، باید راهکار‌های کلیدی و اصولی برای فهم و بیان تفسیر قرآن هم آموزش داد شود تا دانش پژوه بتواند پس از چند سال فعالیت آموزشی، تفسیر را به صورت کاربردی اجرا کند؛ از این‌رو تربیت افراد متخصص در این حوزه از اهمیت بسزایی برخوردار است.
 
وی خواستار توجه بیشتر حوزه‌های به موضوع انس با قرآن شد و تصریح کرد: انس با قرآن از طریق ارتباط زیاد با این کتاب آسمانی انجام می‌شود و وقتی طلاب رجوع‌شان به قرآن بیشتر شود، این انس به خودی خود بدست می‌آید.
 
سرپرست حجاج ایرانی در پایان به اعضای مجمع عالی تفسیر قرآن پیشنهاد کرد: یکی از نیاز‌های حوزه نمایندگی، ولی فقیه در امور حج، پرداختن به تفسیر قرآن کریم با موضوع حج و حرمین شریفین است، این مجموعه آمادگی دارد تا در تفسیر آیات مربوط با حج، اماکن اسلامی و حرمین شریفین همکاری کرده و یا دوره آموزشی آن را در قم برای طلاب برگزار کند.
 
استاد ابوالفضل بهرامپور، مفسر قرآن کریم در این جلسه با اشاره به انتشار کتاب پیمان پارسایی با موضوع آیات حج گفت: این کتاب از سوی مؤسسه فرهنگی و هنر مشعر وابسته به حوزه نمایندگی، ولی فقیه در امور حج و زیارت منتشر شده که مورد استقبال خوانندگان هم قرار گرفته است در این کتاب تلاش کردیم تا خوانندگان عزیز با مفاهیم آیات کریمه حج آشنا شوند.
 
گفتنی است، در این جلسه حجج اسلام سیدمحمدرضا علم‌الهدی عضو هیأت مدیره مجمع عالی تفسیر قرآن کریم، سید مرتضی میرکتولی دبیر مجمع عالی تفسیر، سیدمحمد حسینی استاد تفسیر حوزه علمیه قم و عضو هیأت مدیر مجمع عالی تفسیر، حسین بنیادی دبیرمجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، صادق صالحی معاون مجمع عالی تفسیر و استاد ابوالفضل بهرام پور مفسر قرآن کریم حضور داشتند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
افزایش پوشش ابر و وزش باد در لرستان
بر پایی جشن نیمه شعبان در مسجد نیمه سوخته بروجرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
توجه ویژه به علم آموزی بعد از انقلاب در لرستان
بارش باران و رویش بذر امید در دل کشاورزان لرستانی
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
لرستان غرق در شادی ولادت آخرین منجی عالم بشریت
افتتاح پروژه آب‌رسانی به روستای «بدرآباد علیا» خرم‌آباد
اعزام ۲۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد لرستان به مناطق عملیاتی جنوب
ورزشی‌های پانزدهم بهمن ماه در استان سمنان
افتتاح مرکز جامع سلامت شهرستان شاهین‌دژ
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
خبر‌هایی از برگزاری جشن های نیمه شعبان در استان سمنان
مروری بر وقایع و رویداد‌های ۱۵ بهمن ۵۷
کشف بیش از ۳۰ میلیارد ریالی احشام و طیور بدون مجوز در تالش
پیشرفت ۶۰ درصدی بلوار فرهنگ شهرکرد
بهره برداری از واحد تولیدی دمنوش های گیاهی در شاهرود
رشد تولید و اشتغالزایی با تکیه بر دانش بومی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
افتتاح خانه موسیقی تهران
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
در پیام رسان های داخلی به سازمان اطلاعات سپاه پیام دهید
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)