• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۶۸۲۶۹
تاریخ انتشار: ۰۸ دی ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۳
ورزشی » بانوان

آموزش بانوان با هدف جانشین پروری

مدیرکل دفتر هماهنگی و نظارت ورزش بانوان گفت: با برگزاری دوره‌های مدیریت در ورزش بانوان به دنبال پرورش جانشین‌های مطمئن در بخش‌های اجرای فدراسیون‌های ورزشی هستیم.

آموزش بانوان با هدف جانشین پروریزهرا موسوی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: نخستین دوره عالی مدیریت در ورزش زنان با موضوع مدیریت فرهنگی در ورزش به میزبانی آکادمی ملی المپیک برگزار شد و برای این دوره از اساتید صاحب نام و باتجربه دعوت به همکاری کردیم.
وی گفت: در نامه ارسالی مان به فدراسیون‌های ورزشی از آن‌ها درخواست کردیم افراد واجد شرایط را برای حضور در دوره معرفی کنند که از مجموع فدراسیون‌های ورزشی اسامی ۴۰۰ نفر از فعالان ورزش بانوان، برای معاونت ارسال شد و بعد از مصاحبه‌ای که با آن‌ها داشتیم و امتیاز‌هایی که دادیم ۱۵۰ نفر توانستند مجوز حضور در این دوره را به دست آورند.
مدیرکل دفتر هماهنگی و نظارت ورزش بانوان افزود: فدراسیون‌ها از بین بانوان ورزشکار، داور، مربی؛ کسانی را که مهارت مدیریت داشتند برای حضور در این دوره در بین فعالان ورزشی معرفی کردند.
موسوی گفت: بسیاری از افراد حاضر ناشناخته، اما دارای پتانسیل و توانمندی بالای مدیریتی بودند که خوشبختانه در این دوره شناخته شدند و قرار است با حضور در کلاس‌های مختلف خود را برای انتصاب‌های مدیریتی آماده کنند.
وی افزود: هدف اصلی ما ایجاد مهارت‌های مدیریتی در بین بانوان در رشته‌های مختلف است تا در آینده مدیران برتری در میان آن‌ها تربیت و به ورزش ایران معرفی شوند، به نوعی با جانشین پروری می‌توانیم این امید را داشته باشیم که بانوان در آینده‌ای نزدیک در پست‌های مدیریتی مثل رئیس، نایب رئیس و دبیر در یک فدراسیون مشغول به کار شوند.
مدیرکل دفتر هماهنگی و نظارت ورزش بانوان گفت: در این دوره که به مدت ۸ هفته برگزار می‌شود، مهارت‌های مدیریتی افراد تا حد زیادی افزایش پیدا می‌کند، البته این امر بستگی به توانمندی فرد هم دارد.
موسوی افزود: شرکت کنندگان با سرفصل هایی، چون مهارت‌های زبانی، ارتباطی، رهبری در ورزش و ... آشنامی شوند، از آن‌ها می‌خواهیم توانمندی فکری و ذهنی خود را روی کاغذ بیان کنند در پایان دوره باید هر فرد پروژه‌ای را بصورت عملی ارائه دهد و بعد از و ارزشیابی از فعالیت‌ها در کلاس می‌تواند امتیاز لازم را به دست آورد، در مجموع می‌خواهیم بعد از پایان این دوره مدیران خوبی را به جامعه ورزش بانوان معرفی کنیم.
وی در خاتمه گفت: از آن جا که برای برگزاری این دوره آموزشی باید دستورالعمل‌های بهداشتی رعایت می‌شد ۱۵۰ فرد معرفی شده را به ۳ گروه ۵۰ نفری تقسیم کردیم که ۱۰۰ نفر آن‌ها در ۲ دوره ۵۰ نفری به صورت حضوری در کلاس شرکت می‌کنند و ۵۰ نفر دیگر که در شهرستان‌ها ساکن هستند به صورت برخط از مطالب آ، وزشی استفاده خواهند کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تصادف مرگبار با دو فوتی در کوهدشت لرستان
جشنواره بازی‌های بومی و محلی در دلفان لرستان
شکست خیبر مقابل سپاهان اصفهان
پاسخ قاطع به هر گونه تجاوزگری دشمنان علیه کشورمان
مسدود شدن مسیر دوازده امام شهرستان اردل در چهارمحال و بختیاری به دلیل رانش زمین
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۴
برگزاری پنجمین جشنواره ملی داستان‌نویسی ترکی رضوی (قیزیل ایوان) در زنجان
افتتاح سردخانه ۲ هزار تنی ذخیره‌سازی محصولات کشاورزی در شهرستان خدابنده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ بهمن ۱۴۰۴
فعالیت ۲۵۰ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت اسمی ۷.۸ میلیون قطعه در زنجان
افتتاح مرغداری۹۰ هزار قطعه‌ای در سلسله لرستان
مسجد جامع الشتر ،پایگاه سلامت و کمک مؤمنانه
شهدا الگوهای حقیقی ایمان و بصیرت هستند
وقایع و رویداد‌های هفدهم بهمن سال ۵۷
ورزشی‌های هفدهم بهمن ماه در استان سمنان
اجرای طرح ویژه برخورد با رانندگان متخلف در ایلام
ارائه خدمات رایگان دامپزشکی در روستای علی‌آباد ایلخچی
حضور داور چهارمحال و بختیاری در لیگ برتر تنیس
تعویق ثبت‌نام نیمسال دوم سال تحصیلی دانشگاه تهران
برپایی ۱۲۰ میز خدمت جهادی در لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
اجرای سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
شکارچیان متخلف در دام قانون
عزیمت هیئت مذاکره کننده ایرانی به محل مذاکرات
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
علی‌اف: اجازه نمی‌دهیم هیچ تهدیدی متوجه ایران شود
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
تفاهم ایران و آمریکا برای ادامه مذاکره
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)