• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
خبر فوری
  • مرحله دوم دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۶۹۸۱۵
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۳۹۹ - ۲۲:۰۰
صفحه نخست » عمومی
سواد زندگی؛

زبان بدن زنان با اعتماد به نفس بالا

امروزه زنان در جامعه حضور پررنگی دارند. آن‌ها باید در قرار ملاقات‌ها، فضای کسب و کار و موقعیت‌های اجتماعی، اعتماد به نفس بالایی از خود نشان دهند.

به گزارش گروه وب گردی خبرگزاری صدا و سیما؛ امروزه زنان در جامعه حضور پررنگی دارند. آن‌ها باید در قرار ملاقات‌ها، فضای کسب و کار و موقعیت‌های اجتماعی، اعتماد به نفس بالایی از خود نشان دهند. زبان بدن ابزار مناسبی برای نشان دادن قدرت و اختیار است. زنان در استفاده از زبان بدن باید برخی موارد را در نظر بگیرند.

از این اشتباهات زبان بدن بپرهیزید:

سرتان را خیلی تکان ندهید
یکی از اشتباهات زبان بدن زنان تکان دادن بیش از اندازه‌ی سر است که در مکالمات به منظور تائید طرف مقابل و توجه به او استفاده می‌شود. شاید فردی که در مقابل شما ننشسته، شما را شبیه عروسک‌های سرجنبانک بداند. البته در بیشتر مواقع باید سرتان را تکان دهید، زیرا نبود آن ممکن است به نشانه‌ی بی‌توجهی به طرف مقابل باشد. علاوه بر آن، تائید با سر نشانه‌ی دوستی و نزدیکی است، اما این پیام را القا می‌کند که می‌توان شما را به سادگی قانع کرد. نباید تکان دادن سر به نشانه‌ی تائید به عادت تبدیل شود، بلکه وقتی واقعاً با کسی موافق هستید با تکان دادن سر آن را نشان دهید.

لبخندتان مصنوعی نباشد
خیلی از دختران در سن نوجوانی سعی می‌کنند برای این که مقبول و موردپسند واقع شوند، لبخند بزنند و سر تکان دهند؛ اما لبخند ساختگی نشانه‌ی ضعف شماست و در برخی مواقع دورویی تلقی می‌شود. پس به جای لبخند مصنوعی و نازیبا، دندان‌های خود را تنها وقتی چیزی خوشایندتان است، نشان دهید. در این صورت لبخندتان زیبایی بیشتری داشته و به دل می‌نشیند.

از بالای عینک به کسی نگاه نکنید
شاید در اطراف خود با کسانی مواجه شده باشید که از بالای عینک به دیگران نگاه می‌کنند. با این کار دیگران را کوچک شمرده و پیام خودبرتربینی را انتقال می‌دهید. پس وقتی عینک می‌زنید، این طور به دیگران خیره نشوید، زیرا شما را افاده‌ای و مغرور نشان می‌دهد.

با لباس‌ها و زیورآلات خود بازی نکنید
معمولاً زنان وقتی عصبی هستند با موها، لباس‌ها یا زیورآلاتشان ور می‌روند. این کار اعتماد به نفس پایین آن‌ها را نشان می‌دهد. شاید بازی با مو‌ها در موقعیت‌های غیررسمی کار بدی نباشد، اما در قرار‌های رسمی و جلسات کاری از این کار اجتناب کنید، زیرا شما را فردی غیرحرفه‌ای نشان می‌دهد.

به حالت دستتان توجه کنید
زنان معمولاً دوست دارند در حالی که کج ایستاده و دستی به کمر زده‌اند، مچ دست دیگر را شُل رها کنند، طوری که انگار مچشان هیچ مفصلی ندارد. این حالت نشانه‌ی سلطه پذیری شماست. زنان به طور ناخودآگاه در بین افرادی که تمایلی به صحبت با آن‌ها ندارند، این حالت را به خود می‌گیرند. اگر می‌خواهید قدرتتان را به دیگران نشان دهید، مچ دستتان را با حالتی شُل و وارفته نگیرید.

به کسی اشاره نکنید
باید مراقب باشید به کسی اشاره نکنید و انگشتتان بی‌هدف بالا نرود. با این کار خود را زنی غرغرو نشان می‌دهید. بهتر است دستانتان با کف گشوده یا اُکی غواصی (کف دستتان را باز کنید و نوک انگشتان اشاره و شصت را روی هم قرار دهید) باشد؛ این حرکت از اشارات مثبت است و شما را فردی با اعتماد به نفس و صمیمی جلوه می‌دهد.

این زبان بدن را از خود نشان دهید:

پا‌ها را در راستای طرف مقابل قرار دهید
جهت‌گیری پا‌ها رابطه‌ی مستقیم با خواست و میل شما دارد. اشاره‌ی مستقیم پا‌ها به طرف مقابل به معنی علاقه‌ی حقیقی شما برای برقراری ارتباط است. درمقابل وقتی پا‌ها سمتی دیگر مثلا در خروجی را نشانه بگیرند، یعنی فرد بیشتر مایل به ترک موقعیت است تا شناختن شما. در رویارویی با آدم‌های قدرتمند و معتبر طوری بایستید یا بنشینید که پاهایتان مستقیما به فرد موردنظر اشاره کنند، زیرا نشان‌دهنده‌ی علاقه و احترام شماست.

قلمروتان را مشخص کنید
اگر می‌خواهید قاطع و ابرازمند جلوه کنید، می‌توانید پاهایتان را کمی با فاصله قرار بدهید. زن‌ها این نشانه را که به‌معنای «مشخص‌کردن قلمرو» است به‌شکل ناخودآگاه در برابر مردان برای نشان‌دادن اعتمادبه‌نفس به‌کار می‌گیرند. زن‌ها وقتی دستپاچه هستند تمایل دارند تاجایی‌که ممکن است جای کمتری اشغال کنند! مثلا پا‌ها را روی هم می‌اندازند، دست‌ها را روی مبل یا صندلی می‌گذارند یا روی سینه گره می‌کنند، اما این نشانه‌ی ضعف است. با اعتمادبه‌نفس وارد جمع شوید؛ پا‌ها را پس نکشید، دست به‌سینه نباشید و شانه‌هایتان را جمع نکنید. این‌گونه محکم و قدرتمند جلوه می‌کنید.

سبک باشید
منظور شخصیت‌تان نیست! پژوهش‌ها نشان داده‌اند افرادی که بیش از یک قلم را همراه خودشان این‌ور و آن‌ور می‌برند (کیف دستی و کیف دوشی، کیف و کت و مانند آن) بی‌نظم و فراموشکار به‌نظر می‌رسند! پس پیش از ورود به جمع یا قرار ملاقات فقط لوازم ضروری را در کیف دستی‌تان بگذارید و لباس رویتان را هم هنگام ورود تحویل بدهید یا در جایی بگذارید تا مجبور نباشید آن را با خودتان این‌ور و آن‌ور ببرید.

با دستان‌تان پیکان بسازید
دست‌ها را در مقابل هم و نوک انگشت‌ها را روی هم قرار بدهید. این نشانه‌ی اعتمادبه‌نفس و اطمینان به خود است. این کار روش خوبی برای دمیدن اعتمادبه‌نفس در خودتان و دیگران، پیش از ملاقات یا مراسم و در طول آن است.

چند توصیه دیگر
پا روی پا انداختن و دست‌به‌سینه بودن، نشانه‌ی این است که در وضعیت تدافعی هستید. برخی هم ممکن است گمان کنند آدم نچسبی هستید! گاهی ممکن است دیگران این‌طور برداشت کنند که دارید رازی را پنهان می‌کنید و تمایلی برای برقراری ارتباط ندارید. پس هنگام صحبت با دیگران مراقب حالت بدن‌تان باشید.

نباید پیوسته و در تمام طول صحبت یا جلسه به طرف مقابل بچسبید. اما در موقعیت مناسب با پیش‌بردن سر و شانه کمی به او نزدیک شوید؛ به‌شکلی‌که طرف مقابل متوجه حرکت‌تان بشود. راست‌قامت نشستن یا ایستادن نشانه‌ی اعتمادبه‌نفس است. در موقعیت‌های رسمی از خمودگی اجتناب کنید و تنها هنگامی‌که می‌خواهید بر چیزی تأکید کنید کمی سرتان را متمایل کنید.

ارتباط چشمی یکی از نشانه‌های مهم زبان بدن است. باید بدانید چه زمانی ارتباط چشمی برقرار کنید و چه زمانی دست از آن بکشید. البته ارتباط چشمی به‌معنی خیره‌شدن به طرف مقابل نیست، فقط گاهی خیلی طبیعی به او نگاه کنید.

در جلسه‌های گروهی یا صحبت با گروهی از آدم‌ها باید به همه‌ی آن‌ها به یک اندازه توجه کنید. نباید این‌طور به‌نظر برسد که به برخی بیشتر توجه می‌کنید و از برخی غافل شده‌اید.

اگر کمی با فاصله بنشینید یا هنگام ایستادن کمی فاصله بگیرید، پیام نامناسبی را منتقل نمی‌کنید. این نشان می‌دهد دوست دارید حریم شخصی‌تان را حفظ کنید و اینکه نسبت به خودتان حس خوبی دارید.

لبخند با خنده تفاوت دارد. لبخند نشانه‌ای ملایم است؛ خنده محکم‌تر، رساتر و حتی بلندتر است. باید متناسب با موقعیت تصمیم بگیرید لبخند بهتر است یا خنده.

هیچ‌وقت سرتان را پایین نیندازید، زیرا این کار می‌تواند نشانه‌ی بی‌احترامی یا نداشتن اعتماد‌به‌نفس باشد.

هنگام صحبت با دیگران کمی شانه‌ها را شل کنید. آرام باشید، تکیه دهید و رها باشید.

تند حرف‌زدن تأثیر خوبی ندارد. باید به‌آرامی و با صدای مناسب صحبت کنید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
معرفی ۲۴ تیم مسابقات قهرمانی والیبال کمتر از ۱۷ سال جهان
پیگیری مصوبات سفر قبلی رئیس دستگاه قضا به استان البرز
اعلام آمادگی اوقاف استان زنجان برای مشارکت در امر درختکاری
بازتاب رسانه‌ای گفت‌و‌گو‌ها در ژنو
رقابت مهارت و حرفه آموزی در دوگنبدان
رونق تولید روستایی در استان کرمان با تسهیلات کم‌بهره
باخت گل گهر به تراکتوردر دیداری حساس
عرضه مستقیم کالا‌های اساسی در روستا بازار اشنویه
سارق کش روزن خراسان رضوی در کرمان دستگیر شد
استاندار مازندران: سفر رئیس‌جمهور نقطه عطفی در شتاب توسعه استان بود
بهسازی ۹۰ درصد محور زنجان- قزوین
آموزش اقتصاد دیجیتال باید از مدرسه آغاز شود
پیگیری آخرین وضعیت اتصال سامانه بیمه های تکمیلی به نسخه الکترونیک
اولویت پرداخت تسهیلات کم بهره به طرح‌های خلاقانه روستایی در کرمان
کشف پارچه‌های ۲۰۰ میلیاردی قاچاق در لارستان
اقتدار پلیس کرمان در میدان مبارزه با مواد مخدر/کشف محموله بزرگ شیشه در سیرجان
آغاز به‌کار رسمی فرهنگسراهای مس در رابر و گلزار
اجرای طرح برخورد قاطع با خودرو‌های دارای تغییر وضعیت و عامل آلودگی صوتی در گیلان
بیش از ۳ هزار هکتار از مزارع گناباد، در خطر آفت سن مادری غلات
گرانفروشی برنج در فضای مجازی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا
ایرانیان کارکرد رُعب‌افکنی آمریکایی‌ها را مختل کرده‌اند
وقفه در مذاکرات ژنو؛ ادامه گفت‌و‌گو‌ها از ساعاتی دیگر
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است
ترکیه ادعای برنامه‌ریزی برای حمله به ایران در صورت اقدام آمریکا را رد کرد
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد
عراق واردات ۴۶ محصول کشاورزی را ممنوع کرد
عمان: مذاکره‌کنندگان به راه‌حل‌های نوآورانه نزدیک شدند
آغاز فیلمبرداری کوچه ۶ متری در البرز
تخلفات رانندگی در سفر‌های نوروزی پر هزینه‌تر شد
تجلیل از برگزیدگان جشنواره مالک اشتر
قالیباف خطاب به آمریکایی‌ها: همه گزینه‌ها روی میز است
خبر‌هایی از برگزاری دوره آموزش تدبر درقرآن در مهدیشهر
ترامپ ترجیح می‌دهد بحران با ایران از راه دیپلماتیک حل‌ شود
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است  (۵ نظر)
ثریا آقایی به کشور بازگشت  (۱ نظر)
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)
ثبت درخواست‌های مردم مازندران از رئیس‌جمهور از طریق سامانه سامد  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)
ونس: رئیس جمهور آمریکا خواهان حل دیپلماتیک برنامه هسته‌ای ایران است  (۱ نظر)
مهلت ۵ روزه برای ترخیص کالا‌های اساسی ابلاغ شد  (۱ نظر)
خبر فوری
  • مرحله دوم دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو