• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۷۴۳۸۵
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۹ - ۱۹:۵۷
بین الملل » اروپا
به علت تعطیلی‌های ناشی از شیوع ویروس کرونا

افزایش خودکشی افراد بیکار در فرانسه

به علت تعطیلی‌های ناشی از شیوع ویروس کرونا در فرانسه، میزان خودکشی در میان افرادی که شغلشان را از دست داده اند، افزایش یافته است. 

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از راشاتودی در بحبوحه مشکلات کسب و کار‌ها و تعطیلی‌های ناشی از شیوع ویروس کرونا در فرانسه، میزان خودکشی در میان افرادی که شغلشان را از دست داده اند، افزایش یافته است. 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بر اساس این گزارش، فرانسه از ابتلای ۲۶ هزار نفر در یک روز به ویروس کرونا خبر داد که بالاترین میزان ابتلای روزانه به این ویروس از ماه نوامبر محسوب می‌شود. دولت فرانسه با تشدید مقررات منع آمد و شد شبانه به افزایش موارد ابتلا به ویروس کرونا در این کشور واکنش نشان داده است.
«اولیویه وران» وزیر بهداشت فرانسه در سخنانی گفت: «ما در این مرحله نمی‌خواهیم یک تعطیلی سراسری اعمال کنیم، اما مقررات منع آمد و شد را تمدید می‌کنیم که در همه مناطق به جای این که از ساعت هشت شروع شود از ساعت شش شروع می‌شود. این قانون از روز دوم ماه ژانویه ۲۰۲۱ آغاز می‌شود.»
جدا از اجرای مقررات منع آمد و شد، رستوران‌ها در زمان تعطیلات همچنان بسته باقی خواهند ماند.
وینس سیمونیه که یک رستوران دار است در سخنانی در ارتباط با شرایط ناامید کننده حاکم در کشورش و همچنین خودکشی یکی از همسایگانش گفت: من ۱۶ سال است که در منطقه لاترنیته سرمیه زندگی می‌کنیم. من ۱۲ اتاق هتل و دو رستوران دارم. ما در سال به ۴۰ تا ۵۰ هزار خدمات می‌رسانیم. ما در طی فصل زمستان ۱۲ کارمند داریم. در فصل تابستان هم ۲۲ نفر را استخدام می‌کنیم؛ بنابراین شرایط آسانی نیست که ناگهان شغل خود را از دست داده ایم. در منطقه ما غذا‌های دریایی و اقلام تولید خودمان فروخته می‌شود. ما ماهی زیادی تولید می‌کنیم. اما اکنون دیگر رویدادی برگزار نمی‌شود و اتوبوسی هم وجود ندارد. فراتر از همه این که همه جا تعطیل شده است.
در ارتباط با وضعیت سلامتی خود باید بگویم که دارو‌های ضد افسردگی مصرف می‌کنم. داروی مسکن مصرف می‌کنم و هر روز صبح حالت تهوع دارم. زیاد نمی‌توانم بخوابم و خوب هم نمی‌خوابم. فکر می‌کنم من تنها کسی نیستم که در چنین شرایطی به سر می‌برم. یکی از همسایگانم که در خانه رو به رویی من زندگی می‌کرد و به اندازه دو نسل رستوران داشت. او از تعطیلی نخست رهایی یافت و تنها ۳۶ سال داشت. او یک رستوران در کنار خیابان داشت و همه او را می‌شناختند. طی تعطیلی دوم همه کسب و کار‌ها مجبور شدند تعطیل کنند، اما برخی از رستوران‌های کنار خیابانی همچنان اجازه داشتند فعالیت کنند و از آنجایی که اسم او در این فهرست قرار نداشت او روز بعد خودش را حلق آویز کرد. اگر می‌خواهید درباره او جزییات بیشتری را بدانید باید بگویم که او یک پسر ۱۱ ساله داشت.

مجری برنامه سپس گفت نتایج نظرسنجی یک موسسه مطالعاتی در فرانسه یک چهارم افرادی که درآمدشان در نتیجه شیوع این همه گیری کاهش یافت به خودکشی فکر کرده اند. این رقم در میان آن‌هایی که شغل خود را از دست داده اند بیشتر است.
اقتصاد فرانسه در فصل بهار با رکود دو رقمی مواجه شد؛ زمانی که تعطیلی نخست در این کشور اجرایی شد. در این میان کسب و کار‌های غیر ضروری بیش از پیش آسیب دیده اند و بخش هتلداری در این کشور با رکود ۵۰ درصدی مواجه شده است. به رغم وعده دولت امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه برای حمایت از شرکت ها، مشکلات در این کشور همچنان ادامه دارد.
وینسنت مونیه که یک رستوران دار است، در سخنانی گفت: اگر شما می‌خواهید مراکز فروش نوشیدنی و رستوران‌هایی را تعطیل کنید که پروتکل‌ها را رعایت نمی‌کنند، خوب است، اما بیشتر همکاران من قوانین وضع شده را به صورت مناسبی رعایت می‌کنند و تا به امروز هم هیچ تحقیقی نشان نداده است که رستوران‌ها منشأ ابتلا به ویروس کرونا محسوب می‌شوند. زمانی که می‌بینید مردم در ایستگاه‌های مترو تجمع می‌کنند، نمی‌توانم این موضوع را درک کنم که چرا گفته می‌شود در سوپرمارکت‌ها و در مترو‌ها خطر به مراتب کمتر از رستوران‌ها است. من شش ماه است که حقوق نگرفته ام. خوشبخانه من و همسرم کمی پس انداز داشتیم، اما این پول در حال تمام شدن است؛ بنابر این باید به ناچار این سوال را بپرسیم اگر حتی بتوانیم اجاره بها را پرداخت کنیم، اگر بتوانیم هزینه ماشین و مدارس کودکان را بپردازیم، فردا چه اتفاقی قرار است رخ دهد؛ به ویژه این که می‌دانیم مالکان کسب و کار‌ها در فرانسه کمک‌های مستقیمی دریافت نمی‌کنند. در روز کریسمس فرزندانم به من گفتند به ما هدیه نده، در عوض ما همه اسباب بازی‌های خود را می‌فروشیم تا با پول آن بتوانیم غذا بخریم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اولویت‌بخشی به سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
مقاله پژوهشگران توزیع برق زنجان در مجله نیچر چاپ شد
نشت‌یابی بیش از ۷ هزار و ۸۴۴ کیلومتر شبکه گاز در استان زنجان
ورود وزیر امور خارجه کشورمان به مسقط
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ بهمن ۱۴۰۴
برگزاری دوره مربیگری درجه ۳ جودو بانوان در زنجان
توسعه بومگردی در روستا‌های استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۷ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
شمار میراث ملی استان زنجان به ۹۶۱ رسید
نقش برجسته آذربایجان‌غربی در صیانت از امنیت و ارزش‌های انقلاب اسلامی
هجدهمین یادواره سرداران و ۲۰۷ شهید سرافراز ایل شوهان در ایلام
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
افتتاح نمایشگاه هنری برای ایران در اسکو
شکست شهرداری گرگان مقابل الوحده سوریه در سوپر لیگ بسکتبال غرب آسیا
روایتگری حاج حسین یکتا در شب‌های بله‌برون شلمچه؛ از دفاع مقدس دیروز تا جنگ تحمیلی امروز
نایب‌قهرمانی کشتی آزاد ایران در جام اوپن زاگرب
تساوی تیمهای تبریزی در لیگ برتر فوتبال نونهالان کشور
بهره‌برداری از ۱۴ طرح مخابراتی در شهرستان باروق
صعود شاهین سبزی به نیمه‌نهایی اسنوکر کمتر از ۲۱ سال آسیا
تأکید بر جهاد تبیین و انتقال دستاورد‌ها و ارزش‌های انقلاب به نسل جوان در همایش یاوران انقلاب در سردشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
ایران قدرت بازدارندگی خود را تقویت کرده است
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)