• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۷۸۷۷۲
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۵
سیاسی » عمومی

مقاله‌ای که تاج و تخت پهلوی را ساقط کرد

مورخ انقلاب اسلامی گفت: انتشار مقاله توهین آمیز به نام مستعار رشیدی مطلق در روزنامه اطلاعات در سال ۵۶ اقدام عجولانه رژیم پهلوی برای صیانت از تاج و تخت بود که به سقوط این رژیم منجر شد.

حجت الاسلام والمسلمین سیدحمید روحانی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما درخصوص محتوای این مقاله اظهارداشت: این مطلب براساس شیوه همه حکومت‌های ضدمردمی، ظالم و دیکتاتور منتشر شد که از این حربه برای مقابله با مردان خدا استفاده می‌کنند و در این مقاله نیز نسبت‌های ناروایی به حضرت امام خمینی (ره) داده شد.
وی افزود: اگر تاریخ ائمه و انبیای الهی (ع) را مطالعه کنیم می‌بینیم که وقتی فرعون در مقابل حضرت موسی (ع) قرار گرفت ایشان را جادوگر معرفی کرد و مدعی شد که حضرت موسی (ع) آمده است که قوم بنی اسرائیل را از سرزمینشان آواره کند یا درخصوص حضرت رسول (ص) از همین روش استفاده کردند و به ساحت مقدس ایشان تهمت زدند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


این استاد دانشگاه گفت: در دوران معاصر نیز هر یک از مقامات روحانی و علمای دین که علیه ظلم، استبداد و استعمار حرکت کردند به ایشان تهمت‌های فراوان زدند به ویژه سیدجمال الدین اسد آبادی که او را فراماسونر معرفی کردند و نسبت‌های ناروای دیگری به او دادند.
آقای روحانی افزود: از همین روش برای تخریب دیگر شخصیت‌ها استفاده و با تهمت زدن سعی کردند آنان را زمین گیر و مردم را به این شخصیت‌ها بدبین کنند.
وی گفت: رژیم شاه از روزی که امام خمینی (ره) نهضت اسلامی را آغاز کرد با همین حربه به جنگ ایشان آمد و سعی کرد امام (ره) را زیر سوال ببرد چنانکه در قیام ۱۵ خرداد ۴۲ به ایشان تهمت زدند که از جمال عبدالناصر پول گرفته و با دشمنان ایران زد و بند کرده است.

سه نامه سرنوشت ساز امام در سال 56
آقای روحانی افزود: در سال ۵۶ امام (ره) سه نامه بسیار سازنده و سرنوشت ساز منتشر کرد که یکی به یاسر عرفات در پاسخ به تسلیت نامه او برای شهادت سید مصطفی خمینی نوشته شد، دیگری نامه امام (ره) خطاب به ملت ایران و سومین نامه خطاب به دانشجویان خارج از کشور بود.
این مورخ انقلاب گفت: امام (ره) با انتشار این نامه‌ها خط انقلاب را به درستی نشان داد یعنی نهضت را به مرحله انقلاب رهنمون شد و رژیم پهلوی با احساس خطر از این موضوع دریافت که امام (ره) حرف آخر را زد و برای سرنگونی آن رژیم تصمیم آخر را گرفت به همین علت بهترین مقابله با ایشان را در آن دیدند که با انتشار مقاله به امام (ره) اهانت کنند که به ایشان تهمت انگلیسی، فراماسونری، هندی و مرتبط با استعمار سرخ و سیاه زدند.
وی افزود: این اقدام رژیم پهلوی مبتنی بر همان حربه کهنه‌ای بود که زورمداران و حکام مستبدی، چون فرعون و نمرود استفاده می‌کردند و در آن مقطع تاریخی نیز درصدد برآمدند که از این طریق، ساحت امام (ره) را بشکنند و زیر سوال ببرند، اما نتیجه معکوس داد، زیرا ملت به راستی، صداقت و وارستگی امام (ره) ایمان داشتند به همین علت مردم از انتشار آن مقاله، سخت برآشفتند.
آقای روحانی گفت: این حرکت رژیم شاه به جای آن که راه انقلاب را ببندد یا آن را با تاخیر مواجه کند نتیجه عکس داد و راه انقلاب را هموار کرد به نحوی که ملت را در سراسر کشور به خشم آورد و مردم خروشیدند و رژیم منحوس پهلوی را با حرکت انقلابی خود از پای درآوردند.
این استاد دانشگاه با اشاره به نقش مستقیم محمدرضا پهلوی در پشت صحنه انتشار این مقاله اهانت آمیز، اظهارداشت: امام (ره) در نامه اش به یاسر عرفات جمله‌ای نوشته بود که برای رژیم پهلوی بسیار گران آمد جمله‌ای با این مضمون که "مراقب سفارت شاه در لبنان باشید می‌خواهند در جنوب لبنان، برادران شیعه و اهل سنت را به جان هم بیندازند و به نفع رژیم اشغالگر قدس، فتنه و آشوب برپا کنند".
وی افزود: این فراز از نامه امام (ره) به عرفات برای رژیم پهلوی بسیار سخت بود چنانکه در گزارش‌های ساواک نیز آمده بود که "خمینی به دشمن ایران توصیه کرد که مراقب سفارت شاهنشاه باش".
آقای روحانی گفت: این نامه امام (ره) رژیم پهلوی را عصبانی کرد و از طریق انتشار مقاله توهین آمیز با فحاشی به ایشان خواستند دلشان را خنک کنند.
وی افزود: حکام مستبد با استفاده از شیوه تحریف سیدجمال اسدآبادی را زیرسوال بردند و شیخ فضل الله نوری را به دار کشیدند، اما امام (ره) با روشنگری سبب رشد ملت ایران شد و دیگر این گونه تحریف‌ها و ترفند‌ها راه به جایی نبرد و نتیجه‌ای نداد.

امام در نجف اشرف داخل اندرونی تلفن نداشت، چون می‌فرمود پول مکالمه تلفن نداریم
این مورخ انقلاب همچنین درباره ارتباط این اتفاق با تحریف شخصیت و اندیشه‌های بنیانگذار جمهوری اسلامی به ویژه تحریف ساده زیستی و سیره علوی ایشان در دوره پس از رحلت امام (ره) تاکنون تصریح کرد: این از ترفند‌های دشمن است که انسان‌های حزب اللهی، انقلابی و مردمی را به سوی زندگی مرفه و راحت طلبی می‌کشاند، امام (ره) در دوره حیات بسیار ساده زیست بود به نحوی که حتی در تمام ۱۵ سال تبعید در نجف اشرف داخل اندرونی تلفن نداشت، چون می‌فرمود پول مکالمه تلفن نداریم.
آقای روحانی گفت: حتی وقتی حاج احمد خمینی (ره) خواسته بود که تلفن داخل اندرونی امام (ره) ببرند و گفته بود که پول مکالماتش را خودش تامین می‌کند، امام (ره) مخالفت کرده بود که سندش در صحیفه ایشان هست که فرمودند "احمد تو از خودت چیزی نداری، آن چه که در اختیار توست مربوط به فقراست ما نباید از بیت المال سوء استفاده کنیم".
وی افزود: امام (ره) آن قدر ساده زیست بود که حتی در گرمای ۵۰ درجه نجف اشرف در تبعید، کولر نداشت و در خاطرات همسر مرحومه ایشان آمده است که "شب تا سحر، روی پشت بام از شدت گرما پرپر می‌زدیم".
این استاد دانشگاه گفت: امام (ره) در آن دوره حتی یخچال نداشت و اواخر تبعید، یخچالی به ایشان هدیه کردند و زمانی که از امام (ره) پرسیدند که چرا یخچال تهیه نمی‌کند فرمودند "هر وقت همه طلبه‌ها یخچال داشتند من هم می‌گیرم".
وی تصریح کرد: امام (ره) این طور ساده زیست بود، اما متاسفانه دست‌های مرموزی سعی کردند راه امام (ره) را زیرسوال ببرند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز پیش‌فروش بلیت سفر‌های نوروزی در خراسان جنوبی
اجرای ۱۱۱ پروژه آموزشی در مازندران با هدف تحقق عدالت آموزشی
آب واسطه فیض و یک امر قدسی است
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
تیم ملی فوتبال بانوان ایران وارد استرالیا شد
رنگ نانویی فوق‌آبگریز ایرانی با الهام از برگ نیلوفر؛ گامی نو در دوام نمای ساختمان
انتقام مهرگان نور از صنعتگران امید در لیگ برتر والیبال
ونس: رئیس جمهور آمریکا خواهان حل دیپلماتیک برنامه هسته‌ای ایران است
اجرای سرود دختران دهه نودی مازندران مقابل رئیس جمهور 
حذف حسین وفایی از رقابت‌های اسنوکر آزاد ولز
شوراهای اسلامی هموار کننده مسیر توسعه مناطق شهری و روستایی
شورا‌های صنفی دانشجویی از ورود به عرصه‌های غیرمرتبط خودداری کنند
افتتاح نمایشگاه بخش انسجام ملی جشنواره تجسمی فجر
مهلت ۵ روزه برای ترخیص کالا‌های اساسی ابلاغ شد
نتایج هفته ۲۰ لیگ برتر والیبال؛ صعود پیکان به مرحله حذفی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۷ اسفند
جمع آوری ۲۷ هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیر بهداشتی در کیش
فوت ۴ عضو یک خانواده بر اثر تجاوز به چپ پراید در محور طبس_یزد
میلیون‌ها ربات در خدمت عملیات رسانه‌ای غرب
پانزدهمین «محفل سینما انقلاب» به پایان رسید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا
ترکیه ادعای برنامه‌ریزی برای حمله به ایران در صورت اقدام آمریکا را رد کرد
ایرانیان کارکرد رُعب‌افکنی آمریکایی‌ها را مختل کرده‌اند
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد
قالیباف خطاب به آمریکایی‌ها: همه گزینه‌ها روی میز است
تخلفات رانندگی در سفر‌های نوروزی پر هزینه‌تر شد
آغاز فیلمبرداری کوچه ۶ متری در البرز
ترامپ ترجیح می‌دهد بحران با ایران از راه دیپلماتیک حل‌ شود
کشتی آزاد رده بندی اتحادیه جهانی؛ معرفی حریفان نمایندگان ایران
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای
پیش بینی ورودسامانه بارشی جدید و کاهش دما در آذربایجان غربی
ضرورت راه اندازی کرسی‌های آزاد اندیشی در دانشگاه‌ها
دادگاه کورش کمپانی در ایستگاه پایانی
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران  (۳ نظر)
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است  (۲ نظر)
ثریا آقایی به کشور بازگشت  (۱ نظر)
واگذاری قطعات زمین در کرمان  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
اعلام محل‌های مجاز تخلیه نخاله در ارومیه  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های صنعت برق در ۳ استان کشور  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)