• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۹۷۱۳۷
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۹:۳۱
اقتصادی » کشاورزی، روستا و عشایر

تابش: کاهش قیمت مرغ تا ۲۴ ساعت آینده

رئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان ضمن برشمردن دلایل افزایش قیمت مرغ از روز شنبه (۴ بهمن) وعده داد که تا ۲۴ ساعت آینده قیمت مرغ دوباره به نرخ مصوب، یعنی ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومان باز گردد.

تابش: کاهش قیمت مرغ تا ۲۴ ساعت آیندهبه گزارش خبرگزاری صداوسیما آقای عباس تابش در یک برنامه تلویزیونی از افزایش ۲۰۰ تا ۳۰۰ تومانی قیمت مرغ زنده در شبانه روز گذشته خبر داد و گفت: علت عمده آن عرضه نشدن مرغ بود که این موضوع روز گذشته، حضوری در میدان بهمن تهران بررسی شد.

وی افزود: علت دیگر بارندگی‌های اخیر و همچنین جمع آوری مرغ از سوی شرکت پشتیبانی امور دام بود که بر اساس توافق‌های اخیر، این شرکت، دیگر مرغی برای ذخایر جمع‌آوری نمی‌کند تا قیمت متعادل شود و به نرخ مصوب برسد.

این مقام مسئول همچنین تاکید کرد اگر در ۲۴ ساعت آینده قیمت مرغ به نرخ مصوب برنگردد، شرکت پشتیبانی امور دام نسبت به توزیع مرغ در بین مصرف کنندگان اقدام می‌کند تا عرضه به اندازه تقاضا برسد.

وی افزود: برنامه ریزی ما ۱۳۰ میلیون قطعه جوجه ریزی برای ایام پایان سال است و از طرف دیگر معاونان وزارت جهاد کشاورزی صراحتاً اعلام کردند ۱۰۰ درصد نهاده را به تولیدکنندگان تحویل می‌دهند؛ پس به لحاظ تامین مشکلی وجود ندارد.

به گفته رئیس سازمان حمایت، علت افزایش قیمت مرغ در روز‌های اخیر از سوی تولیدکنندگان، مشکلات حمل و نقل و بارندگی عنوان شده است.

این مقام مسئول ابراز امیدواری کرد که این دلایل درست باشد و در ۲۴ ساعت آینده قیمت مرغ به نرخ مصوب برگردد.

تابش در پاسخ به انتقادات درباره وضع نظارت بر بازار نیز گفت: حلقه اول نظارت، تامین است و اگر به اندازه کافی بازار تامین نباشد، در حلقه آخر با مشکل مواجه خواهیم بود.

شرکت‌های بسته بندی حتی یک کیلو تخم مرغ هم تحویل نگرفتند!

‏تابش: کاهش قیمت مرغ تا ۲۴ ساعت آیندهوی در ادامه درباره برنامه ستاد تنظیم بازار برای تامین بازار شب عید مرغ و تخم مرغ افزود: برای دو ماه آخر سال مصوب شده است ماهانه ۱۳۰ میلیون قطعه جوجه ریزی انجام شود. درباره تخم مرغ هم مشکل تامین وجود داشت و بر اساس بازدید‌های میدانی در ۱۰ روز گذشته حتی یک کیلو تخم‌مرغ از واحد‌های تولیدی به واحد‌های بسته‌بندی تحویل داده نشده است. از طرف دیگر شبکه‌های غیر رسمی، مرغ و تخم‌مرغ را از واحد‌های تولیدکننده می‌خرند و غیررسمی با قیمت‌های بالاتری در بازار رسمی عرضه می‌کنند.

این مقام مسئول نیاز واحد‌های بسته بندی به تخم مرغ را روزانه ۴۰۰ تن عنوان کرد و گفت: در حال حاضر تخم مرغ برای شرکت‌های بسته بندی تامین نمی‌شود و این موضوع به شرکت پشتیبانی امور دام اطلاع داده شده است.

جدیدترین وضع تامین بازار شکر

آقای تابش با اشاره به تامین شکر با ارز نیمایی افزود: برای تامین شکر خانوار مشکلی وجود ندارد و همچنان قیمت آن در کف بازار کیلویی ۸۷۰۰ تومان خواهد بود، اما شکر مورد نیاز صنعت از طریق شرکت بازرگانی دولتی ایران تامین خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، شنبه ۱۲ اردیبهشت
آتش سنگین مقاومت اسلامی لبنان به مواضع صهیونیست ها
استفاده ایران از حق خود در تنگه هرمز
آغاز فصل نوین مدیریت خلیج فارس
هشدار شرکت‌های بزرگ نفتی آمریکا: به پرتگاه نزدیک می‌شویم
صدور دستور کاهش نظامیان آمریکایی در آلمان
رهبر دموکرات های سنا: ترامپ مزخرف می گوید
روند اجرایی مگاپروژه سرمایه‌گذاری میدان امام (ره) تسریع یابد
قربانپور: سامانه بارشی جدید از دوشنبه وارد آذربایجان غربی می شود
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
شنیده شدن صدای چندین انفجار در اربیل عراق
سه فقره تصادف در آذربایجان غربی ۱۲ مصدوم برجای گذاشت
تداوم حماسه شب های اقتدار ملی در ارومیه در موج شصت و دو
حدود ۴۰ شهید و زخمی در حمله صهیونیست‌ها به لبنان
آسمانی شدن مادر شهیدان توکلی
گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و فرانسه
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
تظاهرات بحرینی‌ها علیه آل خلیفه
ورود بیش از ۶۵۰۰ زائر ایرانی به شهر پیامبر
نقش کلیدی زنجان در پایداری اقتصاد کشور با تولید ۱۴ میلیون تن مواد معدنی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه منطقه
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
صدور دستور کاهش نظامیان آمریکایی در آلمان
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
معیشت مردم نباید دست محتکران بیفتد
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
خلیج فارس؛ ایستگاه پایانی استعمارگران
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)