• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۰۶۷۲۸
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۵
بین الملل » اروپا
سازمان آمار و پژوهش‌های اقتصادی – مالی ایتالیا اعلام کرد

کاهش ۸/۹ درصدی رشد اقتصادی ایتالیا

سازمان آمار و پژوهش‌های اقتصادی – مالی ایتالیا اعلام کرد تولید ناخالص داخلی این کشور نسبت به پارسال ۸/۹ درصد کاهش داشته است.

کاهش ۸/۹ درصدی رشد اقتصادی ایتالیا نسبت به پارسالبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری فرانسه، سازمان آمار و پژوهش‌های اقتصادی – مالی ایتالیا روز سه شنبه اعلام کرد این کشور در سال ۲۰۲۰ از میزان تولید ناخالص داخلی اش هشت و ۹ دهم درصد در مقیاس سالانه، یعنی نسبت به همین مدت زمان در سال قبل از آن کاسته شده است.

سازمان آمار و پژوهش‌های اقتصادی – مالی با انتشار گزارشی اعلام کرد این میزان کاهش تولید ناخالص داخلی کمتر از پیش بینی‌های بانک مرکزی ایتالیا و صندوق بین المللی پول است. این دو نهاد پیش بینی کرده بودند که رقم این شاخص در سال گذشته ۹ و دو دهم درصد کاهش داشته باشد.
این سقوط نسبت به انتظارات بانک ایتالیا و صندوق بین المللی پول که سقوط ۹.۲ درصدی را پیش بینی کرده کمتر است. دولت ایتالیا انتظار داشت که تولید ناخالص داخلی آن کشور در سال گذشته ۹ ٪ کاهش یابد. دولت این کشور پیش بینی کرده بود که میزان تولید ناخالص داخلی اش در سال گذشته حدود ۹ درصد در مقیاس سالانه، یعنی نسبت به همین مدت زمان در سال قبل از آنکه کاهش داشته باشد.
با این وجود این شبه جزیره یکی از بدترین افت‌های تولید ناخالص داخلی در منطقه یورو را در سال گذشته تجربه کرد. توضیح آنکه اسپانیا نیز در سال گذشته ۱۱ ٪ کاهش تولید ناخالص داخلی داشته است. فرانسه و آلمان نیز به ترتیب شاهد کاهش ۸.۳ ٪ و ۵ ٪ در رشد اقتصادی خود در سال گذشته بوده اند.
برای بازیابی و رونق اقتصاد آسیب دیده از شیوع بیماری همه گیر ناشی از ابتلا به ویروس جدید کرونا، دولت ایتالیا با اجرای طرح بازیابی و نجات اقتصادی به اعتبار حدود ۲۰۰ میلیارد یورو که بیشتر مبلغ آن را اتحادیه اروپا تأمین می کند، امید بسته است. اما ادامه بحران سیاسی، توانایی این کشور در اجرای این برنامه را با تردید مواجه می‌کند.
به گزارش سازمان آمار و پژوهش‌های اقتصادی – مالی ایتالیا، در سه ماهه چهارم سال گذشته، تولید ناخالص داخلی ایتالیا نسبت به سه ماهه سوم سال ۲۰۲۰ حدود ۲ درصد کاهش یافت. در اینجا نیز میزان کاهش تولید ناخالص داخلی کمتر از رقم پیش بینی شده بانک ایتالیا است، که پیش بینی کاهش ۳.۵ درصدی را برای این کشور کرده بود.
تولید ناخالص داخلی ایتالیا در فاصله ‏ماه‌های ژوئیه تا ‏سپتامبر (سه ماهه سوم) سال ۲۰۲۰، در پی تعدیل محدودیت‌های قرنطینه‌ای برای مهار بیماری همه گیر ناشی از ابتلا به ویروس کووید-۱۹؛ تولید ناخالص داخلی ۱۶ درصد افزایش یافت.
ایتالیا به عنوان نخستین کشور اروپایی که تحت تأثیر بیماری همه گیر کرونا قرار گرفت در ماه مارس و آوریل محدودیت‌های کرونایی و تدابیر قرنطینه‌ای برای مهار بیماری همه گیر کووید-۱۹ به اجرا گذاشت که این اقدامات بخش عمده‌ای از ساختار اقتصادی فلج کرد.
شرکت‌های ایتالیایی در اواخر آوریل به تدریج فعالیت خود را از سر گرفتند. اما وضعیت بهداشت در ماه اکتبر بار دیگر بدتر شد و مقامات بهداشتی این کشور را وادار به اتخاذ اقدامات محدود کننده جدیدی کرد.
طبق برآورد‌های انجام شده بانک مرکزی ایتالیا، سومین اقتصاد بزرگ منطقه یورو، این کشور امسال ۳.۵ درصد رشد خواهد کرد.
اما به نظر می‌رسد که دولت خوشبین‌تر باشد، چون در آخرین پیش بینی‌های خود که در ماه اکتبر منتشر شد، رشد اقتصادی ۶ درصدی برای امسال در کشور پیش بینی کرده است.
کمیسیون اروپا ارزیابی کرده است که تولید ناخالص داخلی ایتالیا در سال ۲۰۲۱ به میزان ۴.۱ ٪ رشد داشته باشد، در حالی که صندوق بین المللی پول افزایش ۳ ٪ را برای میزان رشد اقتصادی ایتالیا در این سال پیش بینی کرده است.
ایتالیا بر خلاف همسایگان اروپایی خود، روز دوشنبه محدودیت‌های کرونایی را که در بیشتر مناطق آن اعمال می‌شود، کاهش داد. بدین ترتیب از این به بعد اغذیه فروشی‌ها و رستوران‌ها به روی عموم مردم بازگشایی می‌شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خانواده‌های اسرای لبنانی به دنبال سراب وعده‌ها
پیش بینی افزایش غلظت آلاینده‌ها در شهر‌های صنعتی خوزستان
محکومیت اقدام غیرقانونی و خصمانه اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
کتاب «گنج قصه ها » روشی نو در باز آفرینی
بررسی اجرای طرح جامع شهری در شهر تم شولی بختگان
جابه جایی ۱۱ میلیون تن کالا با ناوگان حمل و نقل جاده‌ای قزوین
ساخت مدرسه ۱۲ کلاسه در منطقه محروم پیام نور دزفول
هفته دوازدهم لیگ برتر والیبال
ماجرای یک تصویر
آغاز روند گرمایش هوا در مازندران
جابه‌جایی بیش از ۳۰ میلیون تن کالا در محورهای برون‌شهری استان فارس
کاشت ۲۵ هزار اصله درخت در بوستان چیتگر
واگذاری ۴۳۲ قطعه زمین به مشمولان طرح جوانی جمعیت در دامغان
بهره برداری از ۱۴ هزار واحد مسکونی ملی مسکن در قم
پیش بینی منابع واقعی برای طرح‌های آب و برق در سال آینده ضرورت دارد
استقرار ۵ گروه راهداری در جاده های نيشابور
وضعیت جوی و ترافیکی محور‌های مواصلاتی آذربایجان غربی
سردار رادان: برخی سلبریتی‌ها، جوانان را به جنایت وادار می‌کنند
برگزاری ۸۶ هزار دادرسی الکترونیک در دادگستری خوزستان
اعلام برنامه های بزرگداشت دهه فجر در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
کشته‌سازی‌ها برای توجیه حمله نظامی به ایران بود
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر
پزشکیان: ایران در دفاع مقتدرانه از خود تردید نمی‌کند
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
عراقچی فردا به ترکیه می‌رود
هشدار نماینده ایران درباره پیامد اظهارات جنگ‌طلبانه ترامپ
اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
تأکید وزیران پیشین بر وحدت مردم و پشتیبانی از ولایت فقیه
اقدام شورای اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران محکوم است
پوتین: روسیه از نزدیک تحولات ایران را زیر نظر دارد
طلایه‌داران امنیت غذایی ایران
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)
قالیباف: دیکته کردن را مذاکره نمی‌دانیم و نمی‌پذیریم  (۱ نظر)
اولویت رسیدگی به خانواده‌های شهدا و مجروحین در حوادث دی ماه  (۱ نظر)