• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۲۲۲۷۰
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۳
سیستان و بلوچستان » اقتصادی

افتتاح سه طرح در چابهار با حضوردبیر شورایعالی مناطق آزاد

با حضوردبیر شورایعالی مناطق آزاد کارخانه سپید پلاستیک ، خانه فرهنگ کمالان و خانه امید روستای کمب چابهار به بهره برداری رسید .

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سیستان و بلوچستان،  صبح امروز  با حضور مرتضی بانک دبیر شورایعالی مناطق آزاد، خانه امید روستای کمب چابهار با مشارکت بنیاد مجتهدی و منطقه آزاد ،  افتتاح شد.

کردی  مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار با بیان اینکه خانه امید روستای با هدف توانمندسازی جوامع محلی، پیگیری بهتر مشکلات و خدمات رسانی بهتر به مردم افتتاح شده است گفت: سهم سازمان منطقه آزاد چابهار برای ساخت خانه امید روستایی کمب ۲۹۰ میلیون تومان و سهم بنیاد مجتهدی ۲۹۰ میلیون تومان بوده است.

همچنین امروز خانه فرهنگ کمالان با ۹۰۰ متر مربع زیربنا در ۲ طبقه و با هزینه ۶۳ میلیارد ریال با حضور مرتضی بانک مشاور رییس جمهوری و دبیرشورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، افتتاح شد.

 کارخانه سپید پلاستیک تولید کننده ماسک و پلاستیک هم با حضور مشاور رییس جمهوری در منطقه آزاد چابهار افتتاح شد.

کرد مدیرعامل منطقه آزاد چابهار گفت: این کارخانه با اعتبار ٢٥٠ میلیارد تومان با اشتغال ٢٠٠نفر نیروی کار مستقیم در چهار شیفت کاری به بهره‌برداری رسید.

افتتاح سه طرح در چابهار با حضوردبیر شورایعالی مناطق آزاد افتتاح سه طرح در چابهار با حضوردبیر شورایعالی مناطق آزاد افتتاح سه طرح در چابهار با حضوردبیر شورایعالی مناطق آزاد

مشاور رییس جمهوری و دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور شب گذشته در نشست شورای اداری سیستان وبلوچستان در منطقه آزادچابهار هم گفت: منطقه آزادچابهار در سالهای اخیر عملکرد موفقی داشته و با اعتبارات لازم و دلسوزی مدیران آن در حال تکمیل زیرساخت‌ها است.

مرتضی بانک  تاکید کرد : باید از همه امکانات ملی و بین المللی، برای ارائه خدمات بهتر و جذب بیشتر سرمایه گذار استفاده کرد .

احمدعلی موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان نیز افزود: برای توسعه بندر چابهار یک میلیارد دلار هزینه شده و 16 کارگاه عمرانی در حال کار است و 6 کارگاه دیگر هم اضافه خواهد شد.

وی گفت: منطقه آزادچابهار با زیرساخت ها و داشتن مرز هوایی، زمینی و دریایی باید برای توسعه کل استان و منطقه نقش آفرینی کند.

 

مشاور رییس جمهوری و دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در حاشیه بازدید از پروژه بزرگراه چابهار- کنارک  هم گفت: ۲۴ کیلومتر بزرگراه چابهار- کنارک با افزایش ماشین آلات و تخصیص اعتبارات لازم تا مردادماه ۱۴۰۰ افتتاح می‌شود تا بخشی از مشکلات تردد کامیون‌ها مرتفع و موجب کاهش ترافیک شود.

مرتضی بانک افزود: مبلغ قرارداد این پروژه ۲۹۰ میلیارد تومان و طول مسیر  ۲۴.۵کیلومتر بوده که عملیات اجرایی آن از دیماه امسال آغاز شده است.

وی ادامه داد: مسیر چابهار- کنارک به عنوان قسمتی از کریدور ترانزیت کالا از آبهای آزاد به کشورهای آسیای میانه و افغانستان است از اینرو راه ترانزیتی چابهار- نیکشهر- ایرانشهر از اهمیت بالایی برای مردم استان سیستان وبلوچستان و کشورهای همسایه برخوردار است.

 

مشاور رییس جمهوری و دبیر شورای عالی مناطق آزاد کشور به همراه معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی امور مناطق و معاون فرهنگی، گردشگری و صنایع خلاق دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد عصر روز گذشته وارد چابهار شدند.

  افتتاح زمین‌های چمن روستایی و مدارس و بازدید از پتروشیمی، پروژه‌های عمرانی، زیرساختی، گردشگری، ورزشی و اجتماعی از دیگر برنامه‌های سفر مرتضی بانک به جنوب این استان است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، شنبه ۱۲ اردیبهشت
آتش سنگین مقاومت اسلامی لبنان به مواضع صهیونیست ها
استفاده ایران از حق خود در تنگه هرمز
آغاز فصل نوین مدیریت خلیج فارس
هشدار شرکت‌های بزرگ نفتی آمریکا: به پرتگاه نزدیک می‌شویم
صدور دستور کاهش نظامیان آمریکایی در آلمان
رهبر دموکرات های سنا: ترامپ مزخرف می گوید
روند اجرایی مگاپروژه سرمایه‌گذاری میدان امام (ره) تسریع یابد
قربانپور: سامانه بارشی جدید از دوشنبه وارد آذربایجان غربی می شود
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
شنیده شدن صدای چندین انفجار در اربیل عراق
سه فقره تصادف در آذربایجان غربی ۱۲ مصدوم برجای گذاشت
تداوم حماسه شب های اقتدار ملی در ارومیه در موج شصت و دو
حدود ۴۰ شهید و زخمی در حمله صهیونیست‌ها به لبنان
آسمانی شدن مادر شهیدان توکلی
گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و فرانسه
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
تظاهرات بحرینی‌ها علیه آل خلیفه
ورود بیش از ۶۵۰۰ زائر ایرانی به شهر پیامبر
نقش کلیدی زنجان در پایداری اقتصاد کشور با تولید ۱۴ میلیون تن مواد معدنی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه منطقه
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
صدور دستور کاهش نظامیان آمریکایی در آلمان
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
معیشت مردم نباید دست محتکران بیفتد
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
خلیج فارس؛ ایستگاه پایانی استعمارگران
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)