پخش زنده
امروز: -
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، بر حذف یا کاهش مصرف روغنهای خوراکی در طبخ غذای سالم تاکید کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، زهرا عبداللهی مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت وزارت بهداشت، در نامهای از تولید ظروف پخت و پز چدنی اصل با قابلیت حذف یا کاهش مصرف روغن، استفاده از حرارت کم و در نتیجه حفظ مواد مغذی و همچنین صرفه جویی در مصرف انرژی در فرآیند پخت، قدردانی کرد و آن را گامی مهم در جهت ارتقا سلامت جامعه و بهبود کیفیت تغذیه خانوارها دانست.
وی، اظهار امیدواری کرد با بهره مندی از یافتههای به روز علمی، بتوان در جهت حفظ و ارتقا بهداشت و سلامتی عمومی گام برداشت.
ظروف پخت و پز چدنی اصل، امکان تهیه و طبخ انواع مواد غذایی را بدون نیاز به استفاده از روغن و همچنین حفظ کامل خواص آنها برای مصرف کنندگان فراهم آورده است.
فقط خدا کنه مردم گول نخورن برای خریدن ظروف چدنی اصل. ظروف چدنی فقط با آهن ربا قابل تشخیصن.. اگر آهن ربا بهشون بچسبه یعنی چدن اصل هستن.. بقیه اینایی که توی بازارن آلومینیم هستن.. تا اونجایی که من می دونم فقط نالینو ظروف چدنی اصل داره.