• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۴۱۵۰۹
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۹
بین الملل » غرب آسیا
رای الیوم

کابوس رژیم صهیونیستی؛ توان موشکی جبهه مقاومت

به نوشته رای الیوم؛ سران رژیم صهیونیستی در ماه‌های اخیر به تهدید‌های پوچ و توخالی روی آورده اند که این مسئله نشان دهنده ترس و ناتوانی آن‌ها درمقابل جبهه مقاومت است.

کابوس رژیم صهیونیستی؛ توان بازدارندگی جبهه مقاومتبه گزارش سرویس بین الملل­ ­­خبرگزاری صدا و سیما؛ سران رژیم صهیونیستی به تهدید‌های پوچ و توخالی روی آورده اند که این مسئله نشان دهنده ترس و ناتوانی آنهاست.
عبدالباری عطوان سردبیر روزنامه اینترنتی رای الیوم که از لندن به روز رسانی می‌شود در یادداشت امروز خود نوشت: اینکه ارتش رژیم صهیونیستی پلاکاردی بزرگ در مرز‌های لبنان نصب کند و روی آن بنویسد: «کسی که خانه اش از شیشه است، به سمت مردم سنگ پرتاب نمی‌کند» اوج رفتار بچه گانه است. این تهدید ۱۰۰ سال پیش درست بود، اما در قرن بیست و یکم و در اوج انقلاب فناوری ارتباطات، ماهواره و شبکه‌های اجتماعی، صاحب این تفکر باید هرچه سریعتر برای بررسی عقلش، پیش روانشناس برود.

جنگ تبلیغاتی از پیش شکست خورده 
عبدالباری عطوان سردبیر روزنامه اینترنتی رای الیوم نوشت : اگر این پلاکارد، لبنانی‌ها و مشخصا حزب الله را هدف قرار داده است، باید گفت که هدفش اشتباه است و نشان از نظریه فرافکنی در علم روانشناسی است به این معنا که اسرائیلی‌ها خانه هایشان شیشه‌ای است و از ترس شدید رنج می‌برند. لبنانی‌ها دیگر به سمت اسرائیلی‌ها سنگ پرتاب نمی‌کنند بلکه از موشک‌های نقطه زن استفاده می‌کنند که می‌تواند زیرساخت‌های غیرنظامی و نظامی آن‌ها را طی چند ساعت منهدم کند، البته اگر اسرائیلی‌ها جرأت حمله به لبنان را داشته باشند که این هم حرف ما نیست بلکه حرف اسحاق بریک، ژنرال بازنشسته اسرائیلی است که گفت سه موشک حزب الله می‌تواند چند ماه اسرائیل را غرق خاموشی کند البته اگر فقط نیروگاه‌های برق را هدف قرار دهد و اگر بخواهد نیروگاه‌های آبی، نیروگاه‌های آب شیرین کن و فرودگاه‌ها باشد که اوضاع بسیار فرق خواهد کرد.

کابوس رژیم صهیونیستی؛ توان بازدارندگی جبهه مقاومتکاهش توان نظامی رژیم صهیونیستی در مقابل جبهه مقاومت

عبدالباری عطوان در ادامه تصریح کرد: به نظر می‌رسد ویروس مسری تهدید‌های پوچ، که کشور‌های عربی به آن مبتلا بودند و به تازگی انتشارش به پایان رسیده است، به ژنرال‌های اسرائیلی منتقل شده است. تا زمان جنگ ۱۹۶۷ فقط سران عرب بودند که آشکارا تهدید می‌کردند و سنگ‌های خود را بزرگ جلوه می‌دادند، اما در میادین مبارزه نتایج فاجعه بار بود. الان اسرائیلی‌ها در دام مبالغه گرفتار شده و این روز‌ها تهدید‌های خود را افزایش داده اند، اما در بین خود می‌دانند طرف دیگر که سرو صدای کمتری دارد و کمتر هم تهدید می‌کند، دیگر شکار آسانی نیست و عوامل قدرت بسیاری دارد به گونه‌ای که می‌تواند پاسخ دندان شکن بدهد.
مجله انگلیسی دیفنز نیوز، در شماره اخیر خود اعلام کرد: برتری در میدان نیروی هوایی اسرائیل دیگر در یک زمان رکورد شکن، ارتش‌ها را از بین نمی‌برد و تکلیف جنگ را مشخص نمی‌کند چرا که در درجه اول پدافند‌های هوایی پیشرفته شده اند و در درجه دوم موشک‌های بالستیک نقطه زن در زدن اهداف دقیق هستند و در این زمینه مثال زد که در جنگ اکتبر سال ۱۹۷۳ اسرائیل ۱۰۲ فروند هواپیما را در جبهه مصر و سوریه از دست داد چرا که همزمان ۱۰۰۰ فروند موشک پیشرفته سام ۶ پرتاب شد.

کابوس رژیم صهیونیستی؛ توان بازدارندگی جبهه مقاومتترس صهیونیستها از توان موشکی جبهه مقاومت

عطوان ادامه داده است: برای تایید این باور قوی خود که جنگ آینده متفاوت خواهد بود، به این مجله نیاز نداریم. در جنگ آینده اسرائیل با صد‌ها هزار موشک بالستیک، از چندین جبهه، روبه رو خواهد شد. ما از این مجله نام بردیم چرا که برخی طرف‌های عربی آنچه را ما می‌گوییم باور نمی‌کنند مگر اینکه بر اساس نظریه «مرغ همسایه غاز است» صحبت‌های خود را با آنچه منابع یا مجلات غربی می‌گویند تقویت کنیم. اما درباره پدافند‌های هوایی دقیق باید گفت اینکه موشک‌های پانتسیر روسیه-سوریه، همه موشک‌هایی را سرنگون کرد که جنوب دمشق را هدف قرار داد، هشداری مهم است.

عطوان در پایان نوشت: شیخ نعیم قاسم، معاون دبیر کل حزب الله لبنان که در آخرین سفر خود به بیروت چند ساعت با او گفتگو کردم، مردی صادق است و تمایلی به مبالغه ندارد و برای پاسخ دادن نیازی ندارد که پلاکارد‌های بزرگ در مرز‌های جنوب لبنان نصب کند. او در سخنان اخیر خود گفت: «درصورت هرگونه تجاوز به لبنان، اسرائیل در ظل آفتاب، ستاره‌ها را خواهد دید» (کنایه از اینکه روزشان را سیاه خواهیم کرد). باید از این صحبت شیخ نعیم قاسم برحذر بود، چرا که او اطلاعات بسیاری دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۳ آبان
بازگشت پروازهای لوفت‌ هانزا به ایران
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برگزاری همایش بصیرتی یوم الله ۱۳ آبان در خرم آباد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در تبریز
جلسه سرنوشت ساز روانخواه و تاج
برپایی مراسم عزاداری دانش آموزی در ایام فاطمیه
سرمربی الشرطه: ۳ امتیاز را نگرفتیم، اما بازی عالی بود
کاهش ۸ درجه ای دمای هوا در سمنان
برگزاری نشست نخبگانی بسیج دانش آموزی در لرستان
رکوردشکنی سامانه املاک و اسکان با ثبت ۲۲ میلیون اقامتگاه اصلی
پیروزی حسین وفایی در اسنوکر قهرمانی بین‌المللی
بیرانوند: گل نخوردن به تیم شخصیت می‌دهد
شناسایی و دستگیری راننده متخلف سانحه تصادف در کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان؛ سه شنبه ۱۳ آبان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)