• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۴۱۵۰۹
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۹
بین الملل » غرب آسیا
رای الیوم

کابوس رژیم صهیونیستی؛ توان موشکی جبهه مقاومت

به نوشته رای الیوم؛ سران رژیم صهیونیستی در ماه‌های اخیر به تهدید‌های پوچ و توخالی روی آورده اند که این مسئله نشان دهنده ترس و ناتوانی آن‌ها درمقابل جبهه مقاومت است.

کابوس رژیم صهیونیستی؛ توان بازدارندگی جبهه مقاومتبه گزارش سرویس بین الملل­ ­­خبرگزاری صدا و سیما؛ سران رژیم صهیونیستی به تهدید‌های پوچ و توخالی روی آورده اند که این مسئله نشان دهنده ترس و ناتوانی آنهاست.
عبدالباری عطوان سردبیر روزنامه اینترنتی رای الیوم که از لندن به روز رسانی می‌شود در یادداشت امروز خود نوشت: اینکه ارتش رژیم صهیونیستی پلاکاردی بزرگ در مرز‌های لبنان نصب کند و روی آن بنویسد: «کسی که خانه اش از شیشه است، به سمت مردم سنگ پرتاب نمی‌کند» اوج رفتار بچه گانه است. این تهدید ۱۰۰ سال پیش درست بود، اما در قرن بیست و یکم و در اوج انقلاب فناوری ارتباطات، ماهواره و شبکه‌های اجتماعی، صاحب این تفکر باید هرچه سریعتر برای بررسی عقلش، پیش روانشناس برود.

جنگ تبلیغاتی از پیش شکست خورده 
عبدالباری عطوان سردبیر روزنامه اینترنتی رای الیوم نوشت : اگر این پلاکارد، لبنانی‌ها و مشخصا حزب الله را هدف قرار داده است، باید گفت که هدفش اشتباه است و نشان از نظریه فرافکنی در علم روانشناسی است به این معنا که اسرائیلی‌ها خانه هایشان شیشه‌ای است و از ترس شدید رنج می‌برند. لبنانی‌ها دیگر به سمت اسرائیلی‌ها سنگ پرتاب نمی‌کنند بلکه از موشک‌های نقطه زن استفاده می‌کنند که می‌تواند زیرساخت‌های غیرنظامی و نظامی آن‌ها را طی چند ساعت منهدم کند، البته اگر اسرائیلی‌ها جرأت حمله به لبنان را داشته باشند که این هم حرف ما نیست بلکه حرف اسحاق بریک، ژنرال بازنشسته اسرائیلی است که گفت سه موشک حزب الله می‌تواند چند ماه اسرائیل را غرق خاموشی کند البته اگر فقط نیروگاه‌های برق را هدف قرار دهد و اگر بخواهد نیروگاه‌های آبی، نیروگاه‌های آب شیرین کن و فرودگاه‌ها باشد که اوضاع بسیار فرق خواهد کرد.

کابوس رژیم صهیونیستی؛ توان بازدارندگی جبهه مقاومتکاهش توان نظامی رژیم صهیونیستی در مقابل جبهه مقاومت

عبدالباری عطوان در ادامه تصریح کرد: به نظر می‌رسد ویروس مسری تهدید‌های پوچ، که کشور‌های عربی به آن مبتلا بودند و به تازگی انتشارش به پایان رسیده است، به ژنرال‌های اسرائیلی منتقل شده است. تا زمان جنگ ۱۹۶۷ فقط سران عرب بودند که آشکارا تهدید می‌کردند و سنگ‌های خود را بزرگ جلوه می‌دادند، اما در میادین مبارزه نتایج فاجعه بار بود. الان اسرائیلی‌ها در دام مبالغه گرفتار شده و این روز‌ها تهدید‌های خود را افزایش داده اند، اما در بین خود می‌دانند طرف دیگر که سرو صدای کمتری دارد و کمتر هم تهدید می‌کند، دیگر شکار آسانی نیست و عوامل قدرت بسیاری دارد به گونه‌ای که می‌تواند پاسخ دندان شکن بدهد.
مجله انگلیسی دیفنز نیوز، در شماره اخیر خود اعلام کرد: برتری در میدان نیروی هوایی اسرائیل دیگر در یک زمان رکورد شکن، ارتش‌ها را از بین نمی‌برد و تکلیف جنگ را مشخص نمی‌کند چرا که در درجه اول پدافند‌های هوایی پیشرفته شده اند و در درجه دوم موشک‌های بالستیک نقطه زن در زدن اهداف دقیق هستند و در این زمینه مثال زد که در جنگ اکتبر سال ۱۹۷۳ اسرائیل ۱۰۲ فروند هواپیما را در جبهه مصر و سوریه از دست داد چرا که همزمان ۱۰۰۰ فروند موشک پیشرفته سام ۶ پرتاب شد.

کابوس رژیم صهیونیستی؛ توان بازدارندگی جبهه مقاومتترس صهیونیستها از توان موشکی جبهه مقاومت

عطوان ادامه داده است: برای تایید این باور قوی خود که جنگ آینده متفاوت خواهد بود، به این مجله نیاز نداریم. در جنگ آینده اسرائیل با صد‌ها هزار موشک بالستیک، از چندین جبهه، روبه رو خواهد شد. ما از این مجله نام بردیم چرا که برخی طرف‌های عربی آنچه را ما می‌گوییم باور نمی‌کنند مگر اینکه بر اساس نظریه «مرغ همسایه غاز است» صحبت‌های خود را با آنچه منابع یا مجلات غربی می‌گویند تقویت کنیم. اما درباره پدافند‌های هوایی دقیق باید گفت اینکه موشک‌های پانتسیر روسیه-سوریه، همه موشک‌هایی را سرنگون کرد که جنوب دمشق را هدف قرار داد، هشداری مهم است.

عطوان در پایان نوشت: شیخ نعیم قاسم، معاون دبیر کل حزب الله لبنان که در آخرین سفر خود به بیروت چند ساعت با او گفتگو کردم، مردی صادق است و تمایلی به مبالغه ندارد و برای پاسخ دادن نیازی ندارد که پلاکارد‌های بزرگ در مرز‌های جنوب لبنان نصب کند. او در سخنان اخیر خود گفت: «درصورت هرگونه تجاوز به لبنان، اسرائیل در ظل آفتاب، ستاره‌ها را خواهد دید» (کنایه از اینکه روزشان را سیاه خواهیم کرد). باید از این صحبت شیخ نعیم قاسم برحذر بود، چرا که او اطلاعات بسیاری دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رهبر دموکرات های سنا: ترامپ مزخرف می گوید
روند اجرایی مگاپروژه سرمایه‌گذاری میدان امام (ره) تسریع یابد
قربانپور: سامانه بارشی جدید از دوشنبه وارد آذربایجان غربی می شود
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
شنیده شدن صدای چندین انفجار در اربیل عراق
سه فقره تصادف در آذربایجان غربی ۱۲ مصدوم برجای گذاشت
تداوم حماسه شب های اقتدار ملی در ارومیه در موج شصت و دو
حدود ۴۰ شهید و زخمی در حمله صهیونیست‌ها به لبنان
آسمانی شدن مادر شهیدان توکلی
گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و فرانسه
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
تظاهرات بحرینی‌ها علیه آل خلیفه
ورود بیش از ۶۵۰۰ زائر ایرانی به شهر پیامبر
نقش کلیدی زنجان در پایداری اقتصاد کشور با تولید ۱۴ میلیون تن مواد معدنی
استاد نقره‌کار هنر معماری را با اندیشه ولایی پیوند زد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
اعلام آمادگی ۳ هزار معلم لرستانی در دفاع از ایران اسلامی
حذف ثبت سفارش برای واردات کالا‌های ضروری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه منطقه
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
معیشت مردم نباید دست محتکران بیفتد
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
خلیج فارس؛ ایستگاه پایانی استعمارگران
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
حدنصاب حمل کالای اساسی از بنادر در جنگ رمضان شکست
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)