• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۵۲۰۸۷
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۶
سیاسی » امنیتی و دفاعی

جانباز نماد‌ مقدس استمرار ایثار در کشور

رئیس بنیاد شهید: دفاع مقدس سال‌هاست به پایان رسیده است، اما جنگ جانبازان با درد و رنج ناشی از آسیب‌های جسمی جانبازی همچنان ادامه دارد.

جانباز نماد‌ مقدس استمرار ایثار در کشوربه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از «ایثار»، آقای سعید اوحدی امروز چهارشنبه ۲۷ اسفند در برنامه زنده «سلام، صبح به خیر» شبکه ۳ سیما با تبریک میلاد امام حسین (ع) و روز پاسدار و میلاد حضرت ابوالفضل العباس (ع) و روز جانباز گفت: بنیاد شهید و امور ایثارگران در سال جاری به مناسبت روز بزرگداشت شهدا و روز جانباز برنامه‌های متنوعی را در مدت ۱۰ روز اجرا کرد که شامل حدود ۲۰ هزار اجرا در سراسر کشور می‌شد.
وی افزود: یکی از مهم‌ترین برنامه‌های برگزار شده در این راستا کنگره ملی لشکر فرشتگان تاریخ‌ساز به‌منظور بزرگداشت ۱۷ هزار زن شهید، جانباز و آزاده بود که با پیام مقام معظم رهبری همراه بود. همچنین جشنواره فیلم ایثار برنامه دیگری بود که در این راستا اجرا شد.
معاون رییس جمهور با بیان اینکه جانبازان عزیز نماد‌های مقدس استمرار ایثار در کشورمان هستند افزود: دفاع مقدس سال‌هاست به پایان رسیده است، اما جنگ جانبازان با درد و رنج ناشی از آسیب‌های جسمی جانبازی همچنان ادامه دارد. نسل سوم انقلاب دفاع مقدس را ندیده‌اند و حضور امام خمینی (ره) و بزرگان انقلاب را درک نکرده‌اند، اما حضور جانبازان می‌تواند بهترین آیینه برای فداکاری‌ها و عظمت انقلاب اسلامی برای آنان باشد.
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به محدودیت‌های ناشی از بیماری کرونا گفت: تمام تلاش خود را به کار گرفته‌ایم تا علی‌رغم این محدودیت‌ها با رعایت تمام دستورالعمل‌های بهداشتی نسبت به اجرای برنامه‌ها اقدام کنیم و خوشبختانه کیفیت و کمیت این برنامه‌ها دچار مشکلی نشده و حتی افزایش داشته است.
اوحدی افزود: در زمینه حفظ سلامتی خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران نیز تاکنون حدود ۱۰۰ نماهنگ آموزشی برای پیشگیری از بیماری کرونا تولید شده است و از طریق کانال مرکز ضایعات نخاعی بنیاد شهید و امور ایثارگران به جانبازان به ویژه جانبازان نخاعی که دارای ریسک بالای بیماری هستند ارائه شده است. همچنین دستورالعمل‌های بهداشتی لازم به تمام بیمارستان‌ها و مراکز درمانی بنیاد شهید و امور ایثارگران در سراسر کشور ارائه شده است تا شاهد کمترین آسیب در جامعه معزز ایثارگری باشیم و به‌این‌ترتیب آمار آسیب‌های ناشی از بیماری کرونا در بین جانبازان کمتر از آمار کل کشور است.
وی در خصوص سند ملی فرهنگ جهاد، مقاومت، دفاع، ایثار و شهادت گفت: این سند باید توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران با همکاری ۱۸ دستگاه تدوین شود. در همین راستا اسناد بالادستی و بیانات امام (ره) و مقام معظم رهبری در رابطه با جامعه ایثارگری از نظر محتوا تحلیل شدند و امیدواریم این سند در روز ۳ خرداد سال ۱۴۰۰ به مناسبت روز آزادسازی خرمشهر در شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب برسد.
معاون رییس جمهور در پایان گفت: فردا به مناسبت روز جانباز بیش از ۲۷۰۰ دیدار با جانبازان گران‌قدر در سراسر کشور و به نمایندگی از مقام معظم رهبری انجام می‌شود. ۶ هیئت با دستور رهبر معظم انقلاب در تهران با خانواده‌های گران‌قدر ۲۲ نفر از جانبازان دیدار می‌کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برپایی نمایشگاه کتاب در فرهنگسرای امام خمینی
پیام تبریک استاندار لرستان بمناسبت گرامیداشت روز پرستار 
اوقات شرعی اهواز، ۶ آبان ۱۴۰۴
قالیباف: «مثل آینده تصمیم بگیرید» همان تقدم ‎امر ملی بر امر جناحی است
تجلیل از پرستاران نمونه بیمارستان شهید محلاتی تبریز
کارزار حقوقی ایران در مقابله با جنایات صهیونیست‌ها
ضرورت تشکیل کمیته تدوین سند جامع اشتغال آذربایجان شرقی
قاری زنجانی در جمع برگزیدگان دوره ارتقای قاریان ممتاز
سلیمان زاده: نخستین بار در تاریخ بسکتبال سه نفره دختران به مدال رسیدیم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پلمب کلینیک غیرمجاز دامپزشکی در تبریز
ارائه خدمات درمانی به بیماران با حضور ۸۳ پرستار در بیمارستان کیش
همایش توسعه بهداشت جمعی و احیای قلبی ریوی
اوسمار ویرا رسما سرمربی پرسپولیس شد
نواخته شدن زنگ پدافند غیرعامل در مدارس آذربایجان شرقی
صعود تیم ملی تنیس روی میز ایران به جمع ۸ تیم برتر مسابقات قزاقستان
پیش بینی وزش باد شدید در سمنان
ساماندهی سگ‌های بلاصاحب و کنترل آنها در سطح شهر
تساوی وباخت مسی‌های کرمان درلیگ یک فوتبال
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آلودگی هوای مشهد رو به افزایش است
پیروزی المپیاکوس در شب درخشش طارمی
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد
افزایش تعداد مصدومان تصادف دو اتوبوس در جاده مخصوص کرج به ۲۶ نفر
لحظه «تصمیم»؛ وقتی عقربه‌های ساعت بیمارستان بعثت از حرکت ایستاده بود
اعلام اسامی برترین‌های چهل و هشتمین دوره مسابقه های سراسری قرآن
تحقق ۶۰ درصد توسعه شبکه فیبر نوری تا پایان دولت چهاردهم
نتایج روز هشتم بازی‌های آسیایی جوانان؛ بحرین
کارگروه ویژه رسیدگی به مطالبات پرستاران تشکیل شد
سرقت مسلحانه از طلافروشی در رودان
فردا آخرین مهلت ثبت‌نام محصولات ایران‌خودرو
ریابکوف: روسیه شانه به شانه در کنار ایران ایستاده است
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت
کشتی آزاد زیر ۲۳ سال قهرمانی جهان؛ رحمانی به مدال برنز رسید
ظرفیت‌های جنوب شرق ایران می‌تواند جایگزین نفت باشد
فروش اینترنتی بلیت بازی فجر سپاسی و استقلال  (۱۴ نظر)
مرمت و احیای بنای تاریخی سه‌گوش اهواز  (۲ نظر)
غرب آسیا پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد  (۱ نظر)
فرصت ثبت نام حج تمتع ۱۴۰۵ برای اولویت‌های جدید فراهم شد  (۱ نظر)
گلایه از پرداخت نشدن معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی  (۱ نظر)
حمله احتمالی دشمن ناکام‌تر از دفاع مقدس ۱۲ روزه خواهد بود  (۱ نظر)
زادگاه مبین عظیمی غرق در جشن و شادی  (۱ نظر)
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد  (۱ نظر)
ادامه روند کاهشی نرخ بیکاری  (۱ نظر)
اروپا می‌خواهد به هر قیمتی جنگ اوکراین را ادامه دهد  (۱ نظر)
آسفالت معابر شهرستان کهگیلویه در دستور کار  (۱ نظر)
سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران  (۱ نظر)
نماینده پارلمان اروپا: جهان نباید از کنار جنایات اسرائیل بگذرد  (۱ نظر)
انتشار اسناد جدیدی از لانه جاسوسی برای اولین بار  (۱ نظر)
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت  (۱ نظر)