• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۵۳۰۳۴
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۰
بین الملل » غرب آسیا
تحولات فلسطین

اعلام شروط حماس در تبادل اسراء با صهیونیستها

حماس آزادی تمامی اسرای فلسطینی و پایان محاصره غزه را از شروط اصلی خود برای آزادی اسرای نظامی رژیم صهیونیستی اعلام کرد.

اعلام شروط حماس در تبادل اسراء با صهیونیستهابه گزارش سرویس بین الملل­ ­­خبرگزاری صدا و سیما؛ جنبش حماس همزمان با مذاکرات و رایزنی گروه‌های فلسطینی در قاهره با مقامات مصری با هدف ساماندهی به وضع داخلی، بر موضعش در قبال موضوع مبادله نظامیان به اسارت در آمده ارتش رژیم صهیونیستی در سال ۲۰۱۴ میلادی در نوار غزه تأکید کرد.
روزنامه لبنانی الاخبار با انتشار این خبر افزود: این در حالی است که «رووین ریولین»، رئیس رژیم صهیونیستی از مقامات آلمانی خواسته است نزد حماس برای آزادی سربازان اسرائیلی پیش از انتخابات این رژیم میانجیگری کند.
روزنامه الاخبار به نقل از برخی منابع در حماس افزود: مسؤلان حماس در گفتگو با مقامات مصری در سازمان اطلاعات عمومی این کشور بر موضع این جنبش یعنی لزوم پایبندی اشغالگران به شروط حماس و نتایج مذاکرات سال گذشته تأکید کردند.
حماس همچنین بر شروط خود برای آغاز جدی مذ اکرات مبادله اصرار دارد و معتقد است این معامله بر وضع کنونی داخلی بخصوص اگر به آزادی شمار زیادی از فرماندهان تأثیرگذار در حماس و فتح منجر شود؛ پیامد‌های مهمی خواهد داشت.
این منابع گفتند یحیی سنوار رهبر حماس در غزه که به تازگی برای بار دوم برای تصدی این سمت برنده شده، مسئله اسیران را در دوره جدیدش در صدر اولویتهایش قرار داده است.
حماس می‌گوید سرنوشت سربازان به اسارت گرفته شده اسرائیلی تا زمانیکه اشغالگران، فلسطینیان دوباره به اسارت در آمده پس از آزادی در سال ۲۰۱۱ میلادی و نیز زنان و نوجوانان و اسیران بیمار را آزاد نکند، فاش نخواهد کرد.
حماس همچنین در تلاش است موضوع هزاران اسیر از جمله اسرای دارای محکومیت طولانی مدت و نیز رهبران ملی از همه گروه‌ها در مذاکرات مطرح شود.
اعلام شروط حماس در تبادل اسراء با صهیونیستهااز طرف دیگر رئیس رژیم صهیونیستی در کنفرانس مشترک خبری در برلین با فرانک والتر اشتاینمایر رئیس جمهور آلمان از وی خواست آلمان نزد حماس برای پایان دادن به اسارت چهار سرباز اسرائیلی در غزه میانجیگیری کند. آنان از سال ۲۰۱۴ میلادی اسیر هستند.
همزمان با فشار‌های خانواده‌های این سربازان به دولت اسرائیل، آنان از شکایت خود به دادگاه عالی اسرائیل دست برنداشته اند و می‌گویند اسرائیل تا زمانی که قرارداد مبادله امضا نشود نباید هیچ گونه تسهیلاتی به غزه بدهد یا گام‌های بشردوستانه‌ای در قبال غزه بردارد.
پیش از این هم سیمحا گلدین پدر هدار گلدین از افسران اسیر اسرائیلی نزد مقاومت به بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل در پی سخنان سه هفته پیش وی حمله کرد. نتانیاهو گفته بود فرصت واقعی برای بازگرداندن سربازان وجود ندارد.
گلدین، نتانیاهو را متهم کرد در قبال سربازانی که در میدان نبرد ناپدید شدند کاری نمی‌کند و هرگونه ابتکاری را که می‌تواند نشانه‌هایی برای بازگرداندن سربازان باشد خنثی می‌کند.
با وجود آنکه اشغالگران، کمترین کمک‌ها را به نوار غزه وارد می‌کنند، اما نتانیاهو و بنی گانتس وزیر امنیت وی تأکید می‌کنند تا زمانی که به پرونده سربازان پایان داده نشود، بهبود اقتصادی به وجود نخواهد آمد و این بخشی از فشار‌ها به حماس برای تلطیف موضعش در قبال انتخابات آینده فلسطین است.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
همصدایی مردم بهارستان با کارگران؛ حمایت از تولید داخلی در اجتماعات شبانه
زیبایی های چشم نواز دشت گرمه
اعتراض سراسری به سیاست‌های ترامپ در تظاهرات روز جهانی کارگر
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، شنبه ۱۲ اردیبهشت
آتش سنگین مقاومت اسلامی لبنان به مواضع صهیونیست ها
استفاده ایران از حق خود در تنگه هرمز
آغاز فصل نوین مدیریت خلیج فارس
هشدار شرکت‌های بزرگ نفتی آمریکا: به پرتگاه نزدیک می‌شویم
صدور دستور کاهش نظامیان آمریکایی در آلمان
رهبر دموکرات های سنا: ترامپ مزخرف می گوید
روند اجرایی مگاپروژه سرمایه‌گذاری میدان امام (ره) تسریع یابد
قربانپور: سامانه بارشی جدید از دوشنبه وارد آذربایجان غربی می شود
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
شنیده شدن صدای چندین انفجار در اربیل عراق
سه فقره تصادف در آذربایجان غربی ۱۲ مصدوم برجای گذاشت
تداوم حماسه شب های اقتدار ملی در ارومیه در موج شصت و دو
حدود ۴۰ شهید و زخمی در حمله صهیونیست‌ها به لبنان
آسمانی شدن مادر شهیدان توکلی
گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و فرانسه
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه منطقه
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
صدور دستور کاهش نظامیان آمریکایی در آلمان
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
معیشت مردم نباید دست محتکران بیفتد
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
خلیج فارس؛ ایستگاه پایانی استعمارگران
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)