• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۶۱۲۱۶
تاریخ انتشار: ۱۰ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۰
بین الملل » غرب آسیا
ادامه بن بست سیاسی

هشدار میشل عون به سعد حریری

رئیس جمهور لبنان  تشکیل هر چه سریع تر کابینه جدید را برای مهار کردن بحران اقتصادی و سیاسی کنونی این کشور خواستار شد.

هشدار میشل عون به سعد حریریبه گزارش سرویس بین الملل­ ­­خبرگزاری صدا و سیما به نقل از تلویزیون الجزیره؛ رئیس جمهور لبنان  تشکیل هر چه سریع‌تر کابینه جدید این کشور را برای مهار بحران اقتصادی کنونی را  خواستار شد.
میشل عون در دیدار با هیئتی از اتحادیه کل کارگران ضمن هشدار به سعد حریری درباره پیامد‌های طولانی شدن بحران تشکیل کابینه  افزود: کابینه باید بر اساس معیار‌هایی که در آن اصل توازن و تعادل در نظر گرفته شده باشد تشکیل شود، نه این که یک شخص مسئله تشکیل کابینه را در انحصار خود بگیرد.
عون گفت: اگر قرار باشد یک نفر کابینه را تشکیل دهد، دستیابی به راه حل دشوار خواهد بود بنابراین باید توازن را رعایت کرد.
ئیس مجلس لبنان گفت اگر دولت این کشور تشکیل نشود همه لبنان در خطر است و همه لبنانی‌ها همانند کشتی تایتانیک غرق خواهند شد.

نبیه بری رئیس مجلس لبنان نیز در جلسه عمومی مجلس نمایندگان با هشدار به پیامدهای تداوم بحران تشکیل کابینه افزود : «این سخنی است که در محافل جهانی و اروپایی نیز گفته می‌شود و در نهایت نیز این کشتی، همه ما را بدون استثناء غرق خواهد کرد.»
نبیه بری افزود «قانون اساسی در خصوص (دولت) پیشبرد امور و محدودیتی که دارد روشن است و نیازی به تفسیر ندارد و برای پیشبرد امور ضروری است که به نفع ملت است یا دفع ضرر می‌کند مگر آنکه لازم باشد قانون اساسی در این خصوص تغییر کند که این در برنامه ما نیست.»
هشدار میشل عون به سعد حریرینبیه بری برای حل بحران تشکیل دولت و نزدیک کردن دیدگاه‌ها بین میشل عون و سعد الحریری که مأمور تشکیل دولت است، ابتکاری ارائه کرد.
لبنان از زمانی که حریری برای چهارمین بار در اکتبر گذشته مأمور تشکیل دولت شد با بحران روبروست و او قول داده است دولتی از متخصصان برای اجرای اصلاحات ضروری به منظور دریافت کمک‌های خارجی تشکیل دهد.
او اوایل دسامبر گذشته ترکیب دولتی متشکل از ۱۸ وزیر از دارندگان تخصص را که گرایش حزبی ندارند ارائه کرد، اما میشل عون به ترکیب پیشنهادی وی اعتراض کرد و گفت حریری بدون توافق با وی و با تکروی وزیران را معرفی کرده است.

علت شکست حریری در تشکیل کابینه جدید را نه در مشکلات سیاسی لبنان بلکه باید در مشی سیاسی خود حریری جستجو کرد. در مشی سیاسی سعد حریری، نگاه به لبنان جایی ندارد. به همین دلیل است که درچند ماه گذشته، به قطر و پس از آن امارات سفر کرد. گویا اماراتی‌ها به او پیشنهاد داده‌اند که محل زندگی خود را از بیروت به ابوظبی تغییر دهد. برخی اخبار حاکی از آن است که بن زاید ولیعهد ابوظبی از حریری خواسته است که ریاض را رها کند و با اماراتی‌ها متحد شود. ولیعهد ابوظبی قول داده است که حریری را به جای ریاض تامین مالی نماید. حریری بعید است به این زودی پاسخ این درخواست را بدهد و احتمالا منتظر ادامه روند روابط عربستان سعودی با آمریکای پساترامپ خواهد ماند. در صورتی او به طرف امارات چرخش خواهد کرد که آمریکا روند سرد خود با عربستان بن سلمان را ادامه دهد. اتفاقی که بعید است. البته چندماهی است که بن سلمان حاضر به دیدار با حریری نشده است اگرچه روند تحولات نشان می‌دهد که از ارادت حریری به ریاض کاسته نشده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، شنبه ۱۲ اردیبهشت
آتش سنگین مقاومت اسلامی لبنان به مواضع صهیونیست ها
استفاده ایران از حق خود در تنگه هرمز
آغاز فصل نوین مدیریت خلیج فارس
هشدار شرکت‌های بزرگ نفتی آمریکا: به پرتگاه نزدیک می‌شویم
صدور دستور کاهش نظامیان آمریکایی در آلمان
رهبر دموکرات های سنا: ترامپ مزخرف می گوید
روند اجرایی مگاپروژه سرمایه‌گذاری میدان امام (ره) تسریع یابد
قربانپور: سامانه بارشی جدید از دوشنبه وارد آذربایجان غربی می شود
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
شنیده شدن صدای چندین انفجار در اربیل عراق
سه فقره تصادف در آذربایجان غربی ۱۲ مصدوم برجای گذاشت
تداوم حماسه شب های اقتدار ملی در ارومیه در موج شصت و دو
حدود ۴۰ شهید و زخمی در حمله صهیونیست‌ها به لبنان
آسمانی شدن مادر شهیدان توکلی
گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و فرانسه
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
تظاهرات بحرینی‌ها علیه آل خلیفه
ورود بیش از ۶۵۰۰ زائر ایرانی به شهر پیامبر
نقش کلیدی زنجان در پایداری اقتصاد کشور با تولید ۱۴ میلیون تن مواد معدنی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه منطقه
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
صدور دستور کاهش نظامیان آمریکایی در آلمان
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
معیشت مردم نباید دست محتکران بیفتد
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
خلیج فارس؛ ایستگاه پایانی استعمارگران
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)