• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۶۴۵۲۷
تاریخ انتشار: ۱۴ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۲
اجتماعی » جامعه و شهری

تاکید بر ادامه اجرای طرح شهید سلیمانی و محله محوری

استاندار تهران گفت: در دو هفته آینده باید به اجرای طرح شهید سلیمانی و محله محوری یک در مقابله با کرونا نگاه جدی‌تر داشته باشیم.

تاکید بر ادامه اجرای طرح شهید سلیمانی و محله محوریبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای انوشیروان محسنی بندپی در نشست فوق العاده ستاد مدیریت و مقابله با بیماری کرونای استان تهران افزود: درباره ویروس کرونا پیش از این چند پیش فرض وجود داشت، یکی از آن‌ها این بود که می‌گفتند ویروس جهش یافته فارغ از گروه سنی، همه را درگیر می‌کند که این موضوع اکنون به واقعیت تبدیل شده است.
وی گفت: اگر قبلا یکی از اعضای خانواده به کرونا مبتلا می‌شد، احتمال ابتلای دیگر اعضای خانواده ۵۰ درصد بود، اما اکنون به ۱۰۰ درصد رسیده است و این یعنی بر افزایش جهش ویروس افزوده شده است و ما در ادامه کار با آمار زیادی از مبتلایان رو به رو خواهیم شد.
استاندار تهران افزود: امروز موج چهارم شیوع کرونا در همه استان‌های کشور شروع شده است، اما برای استان تهران دیرتر شروع خواهد شد که در این میان ابزار مدیریت مانند افزایش غربالگری، تست و رهگیری بسیار تاثیر گذار است که استان خوزستان هم با استفاده از این ابزار‌ها توانست بیماری را مدیریت کند.
وی گفت: باید نسبت به طرح شهید سلیمانی و محله محوری یک نگاه جدی‌تر شکل بگیرد و با توجه به وضع موجود شدیدتر این طرح را دنبال کنیم.
محسنی بندپی افزود: قرار بود ما شهر تهران و استان تهران را یکپارچه ببینیم و اینگونه نیست که سه شهرستان قرمز باشد و ۷ تا نارنجی و و غیره، چون فردا ممکن است رنگ بندی‌ها دوباره تغییر کند بویژه که پردیس در مدت زمان خیلی کوتاهی از نارنجی به قرمز تغییر رنگ داد.
وی گفت: به هر حال استان تهران پیچیدگی‌های خاص خودش را دارد و باید به عنوان یک تکلیف قانونی نظارت‌ها در آن بیشتر شود ضمن اینکه دستورالعمل‌های ستاد کرونا برای شهر‌های قرمز و نارنجی نیز پیش از این اعلام شده است که مطابق با آن عمل می‌شود و در شرایط کنونی رعایت این بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های بهداشتی لازم الاجراست.
استاندار تهران ادامه داد: در شهر‌های قرمز مشاغل سطح دو، سه و چهار تعطیل کامل هستند و کارکنان مشاغل ضروری نیز با ۵۰ درصد ظرفیت کار کنند و بقیه مشاغل به صورت یک سوم سرکار حضور پیدا می‌کنند.
وی گفت: ممنوعیت دید و بازدید اداری نیز پیش از این به ادارات اجرایی بخشنامه شده و مصوبه کمیته امنیتی و انتظامی ستاد ملی کروناست.
محسنی بندپی افزود: ما باید خودمان را برای افزایش بیماری کرونا آماده کنیم بویژه که از یک فروردین تا ۱۴ فروردین مراجعان سرپایی نیز بیش از ۶۶ درصد، بستری‌ها ۷۵ درصد و فوتی‌ها ۵۳ درصد افزایش داشته اند.
وی گفت: در موج‌های یک، دو و سه شیوه ویروس بیماری کرونا نمودار به شکل خطی بالا نرفته بود، اما اکنون به شکل خطی بالا رفته است که نشان می‌دهد باید خودمان را برای افزایش بیشتر مبتلایان آماده کنیم تا زمانی که واکسن داخلی به مرحله تولید برسد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راهبرد ایران بازدارندگی فعال همه جانبه در چارچوب دیپلماسی مسلح است
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تصادف مرگبار با دو فوتی در کوهدشت لرستان
جشنواره بازی‌های بومی و محلی در دلفان لرستان
شکست خیبر مقابل سپاهان اصفهان
پاسخ قاطع به هر گونه تجاوزگری دشمنان علیه کشورمان
مسدود شدن مسیر دوازده امام شهرستان اردل در چهارمحال و بختیاری به دلیل رانش زمین
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۴
برگزاری پنجمین جشنواره ملی داستان‌نویسی ترکی رضوی (قیزیل ایوان) در زنجان
افتتاح سردخانه ۲ هزار تنی ذخیره‌سازی محصولات کشاورزی در شهرستان خدابنده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ بهمن ۱۴۰۴
فعالیت ۲۵۰ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت اسمی ۷.۸ میلیون قطعه در زنجان
افتتاح مرغداری۹۰ هزار قطعه‌ای در سلسله لرستان
مسجد جامع الشتر ،پایگاه سلامت و کمک مؤمنانه
شهدا الگوهای حقیقی ایمان و بصیرت هستند
وقایع و رویداد‌های هفدهم بهمن سال ۵۷
ورزشی‌های هفدهم بهمن ماه در استان سمنان
اجرای طرح ویژه برخورد با رانندگان متخلف در ایلام
ارائه خدمات رایگان دامپزشکی در روستای علی‌آباد ایلخچی
حضور داور چهارمحال و بختیاری در لیگ برتر تنیس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
شکارچیان متخلف در دام قانون
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
اجرای سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
عزیمت هیئت مذاکره کننده ایرانی به محل مذاکرات
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
بدون تعارف با فرمانده دانشگاه هوایی شهید ستاری
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)