• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۷۰۶۳۲
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۶:۲۷
اقتصادی » صنعت

واحد‌های صنفی متخلف عرضه مرغ، جریمه می‌شوند

سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان اعلام کرد: واحد‌های صنفی متخلف عرضه مرغ، جریمه می‌شوند.

واحد‌های صنفی متخلف عرضه مرغ، جریمه می‌شوندبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما از وزارت صمت، در راستای اجرای طرح نظارتی نوروز امسال، عملکرد واحد‌های صنفی و غیرصنفی سراسر کشور مورد بازرسی و نظارت ویژه بازرسان سازمان صمت استان‌ها قرار گرفته و در حال حاضر نیز اجرای این بازرسی‌ها بی وقفه ادامه دارد و همه بنگاه‌های اقتصادی موظف به رعایت قوانین نظام صنفی هستند.
طبق اطلاعات رسیده از سوی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در هفته سوم فروردین ماه، بازرسان شهرستان فردوس از توابع استان خراسان رضوی واحد‌های صنفی و غیرصنفی این را شهرستان، مورد بازرسی قرار دادند که طی آن برای ۳۱۳۶ واحد متخلف پرونده تخلف به ارزش بیش از ۹۲۰ میلیون و ۸۶۹ هزار ریال تشکیل شده است.
در مدت مذکور ۲۵۴ شکایت تلفنی و حضوری در سامانه ۱۲۴ ثبت شده که همه گزارش‌های رسیده مورد بررسی و رسیدگی قرار گرفته است.

 گرانفروشی ۴۲ میلیون ریالی یک واحد عرضه کننده برنج تنظیم بازار، استان کرمانشاه 
بدنبال بررسی و کنترل عملکرد واحد‌های صنفی و برخورد با واحد‌های متخلف بازرسان ویژه سازمان صمت استان کرمانشاه یک واحد صنفی عرضه کننده برنج تنظیم بازار را بدلیل گرانفروشی و عدم عرضه، متخلف شناخته و با پرونده تخلف به ارزش بالغ بر ۴۲ میلیون ریال جهت رسیدگی به تعزیرات حکومتی معرفی کردند.
بازدید‌ها مستمر و در راستای بازرسی، نظارت و کنترل قیمت‌ها و برای رعایت نرخ اقلام با نرخ مصوب در واحد‌های صنفی و وضعیت توزیع و کنترل سایر مسائل مرتبط دیگر در این استان در حال انجام است.

 گرانفروشی و عرضه خارج از شبکه مرغ در صدر تخلفات واحد‌های صنفی خوزستان 
بنابر گزارشات دریافتی؛ بازرسان سازمان صنعت معدن و تجارت استان خوزستان در پی بازرسی از واحد‌های مرغداری موفق به شناسایی ۲۷ واحد متخلف به دلیل گرانفروشی و عرضه خارج از شبکه در این استان شده اند.
شایان ذکر است؛ برای این واحد‌های متخلف پرونده تخلف به ارزش بیش از ۵ میلیارد ریال تشکیل و جهت صدور رأی به شعب تعزیرات حکومتی ارسال شده است.

 نظارت بر بازار مرغ در خراسان جنوبی 
به دنبال اجرای طرح نوروزی ۱۴۰۰ به منظور کنترل و نظارت بر وضعیت بازار برای اقلام ضروری مردم به خصوص مرغ، تمامی واحد‌های تولید و عرضه مرغ از ابتدای اسفند سال گذشته تاکنون در استان خراسان جنوبی بازرسی شدند.
در این بازرسی‌ها ۵۰ واحد به منظور تخلف گرانفروشی و عرضه خارج از شبکه ۹۰۵ تن مرغ زنده شناسایی و پرونده متخلفان به ارزش ۱۳۰ میلیارد و ۴۲۸ میلیون و ۱۰۹ ریال تشکیل و برای صدور رأی قانونی به اداره کل تعزیرات حکومتی استان ارجاع شد.
ضمناً، در این بازه زمانی توسط بازرسان سازمان صمت این استان ۸۰۰ تن میوه طرح تنظیم بازار به قیمت مصوب در برخی واحد‌های صنفی منتخب، برخی فروشگاه‌های زنجیره‌ای و میادین میوه و تره بار شهرداری در شهرستان‌های این استان توزیع گردید.
براین اساس؛ بازرسان این سازمان، با همراهی سایر دستگاه‌های نظارتی استان به طور مستمر بر شبکه توزیع اقلام تنظیم بازار نظارت داشته و با تخلفات احتمالی در این خصوص برخورد قاطع و قانونی انجام می‌شود.

 تشکیل پرونده برای ۱۶۱ واحد متخلف عرضه کننده مرغ استان مازندران 
آمار‌های دریافتی از سازمان صمت استان مازندران حاکی از آنست که؛ از ابتدای اجرای طرح نظارتی امسال، تعداد ۳ هزار و ۱۸۷ مورد بازرسی از مرغداریها، کشتارگاه‌ها و واحد‌های صنفی عرضه کننده مرغ در استان مازندران بعمل آمده است.
در پی این بازرسی‌ها تعداد ۱۶۱ واحد متخلف شناسایی که برای آن‌ها پرونده تخلف به ارزش بالغ بر ۶۶ میلیارد ریال تشکیل شده است.
لازم بذکر است به منظور پیشگیری از افزایش غیرمنطقی قیمت کالا و خدمات، ضمن اعمال بازرسی و نظارت جدی در سراسر کشور، با موارد احتمالی برابر ضوابط برخورد قانونی خواهد شد و از عموم هموطنان درخواست می‌شود در صورت مشاهده هرگونه تخلف در این زمینه مراتب را با تلفن ۱۲۴ به‌طور شبانه‌روزی گزارش کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (هفدهم آبان ۱۴۰۴)
چالش دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد شیعیان دو روی سکه انتخابات پیش‌روی عراق
کشور، با همراهی مردم و نیروهای مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
سقوط با موتور سیکلت به دره در جاده وردیج
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت سیب‌زمینی از اراضی کشاورزی شهرستان ابهر
پیروزی استقلال بجنورد در والیبال دسته اول کشور
ورزشی‌های شانزدهم آبان ماه در استان سمنان
بررسی قضایی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
آسمان صاف تا قسمتی ابری در چهارمحال و بختیاری
سقوط پاراگلایدر در منطقه جنگلی سوردار نور
بابل فاتح جایزه بزرگ والیبال دودانگه
نمایشگاه رنگارنگ پاییزه با دست پُر به مهران آمد
پیروزی خانگی شوکاشور آمل 
آغاز ثبت‌نام رویداد سرمایه‌گذاری پویانمایی کوتاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با دبیر کل سازمان ملل
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)