• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۷۶۴۵۱
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۴:۱۰
بین الملل » اروپا
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از لندن

حزب حاکم انگلیس مانع بررسی دلالی سیاستمداران کشور

نخست وزیر انگلیس به نمایندگان حزبش در مجلس عوام دستور داد تا با طرح حزب کارگر به منظور بررسی چگونگی لابی گری سیاستمداران برای ثروتمندان، مخالفت کنند.

حزب حاکم انگلیس مانع بررسی دلالی سیاستمداران کشوربه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما از لندن به نقل از رسانه‌های انگلیس، نمایندگان حزب حاکم محافظه کار در مجلس انگلیس، طرح بررسی لابی گری سیاستمداران این کشور برای ثروتمندان، از جمله دلالی دیوید کامرون، نخست وزیر اسبق این حزب را رد کردند.
بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس و رهبر حزب حاکم محافظه کار، به نمایندگان این حزب در مجلس عوام دستور داده بود تا با طرح حزب کارگر این کشور، به منظور بررسی چگونگی لابی گری سیستمداران برای ثروتمندان، مخالفت کنند.
به نوشته دیلی میرور، این طرح در رای گیری امروز مجلس عوام انگلیس، با ۲۶۲ رای موافق در برابر ۳۵۷ رای مخالف، رد شد.
دیوید کامرون، نخست‌وزیر اسبق انگلیس متهم است به نفع یک بانک خصوصی، دلالی کرده و با مقامات دولت انگلیس، برای تسهیل فعالیت‌های این بانک، گفتگو کرده است.
دیوید کامرون در نخستین اظهارنظر عمومی درباره جنجال لابی‌گری به نفع بانک "گرینسیل کپیتال" (Greensill Capital) که متعلق به لس گرینسیل (Lex Greensill) است، یکشنبه شب با صدور بیانیه‌ای اذعان کرد که از این جنجال باید درس عبرت آموخت.
نخست وزیر اسبق انگلیس که قبلا قاطعانه هرگونه طرح پرسش از رسانه‌ها را رد می‌کرد و به انتقادات پاسخ نمی‌داد، در این بیانیه نوشت که مرتکب قانون‌شکنی نشده است.
روزنامه گاردین نوشت: هر جا که پای پول و نفوذ سیاسی در میان است، حسابرسی در انگلیس، رها می‌شود و لابی گری نخست وزیر اسبق انگلیس، یکی از آن موارد است.
به نوشته گاردین، لابی گری دیوید کامرون نشان داد هر جا که پول و قدرت سیاسی با هم جمع شود، مرز میان بخش دولتی و بخش خصوصی، مخدوش می‌شود و در این مورد، یکی از مدیران ارشد دولت دوید کامرون، پیش از کناره گیری از کار دولتی، مورد مشورت بانک خصوصی قرار می‌گرفته و عملا به استخدام بخش خصوصی در آمده است.
این روزنامه نوشت مطابق قوانین موجود در انگلیس، دلالی نخست وزیر اسبق و استفاده از نفوذش به منظور لابی برای ثروتمندان، خلاف قانون محسوب نمی‌شود.
کامرون که سیاستمدار، تاجر و لابی‌گر است و سابقا هم رهبر حزب محافظه‌کار انگلیس بوده است، عملکرد خودش را در رابطه با لابی غیر رسمی با وزرای دولت به نفع یک بانک خصوصی که سال ۲۰۱۱ به دست لس گرینسیل راه‌اندازی شد، اشتباه دانست.
لس گرینسیل در دوران نخست‌وزیری کامرون، مدتی مشاور او بود، اما پولی بابت این کار دریافت نمی‌کرد. بانک گرینسیل کپیتال از حامیان مالی اصلی شرکت "لیبرتی استیل" است که سومین سازنده بزرگ فولاد در انگلیس به شمار می‌رود.
کامرون متهم است که با لابی‌گری تلاش کرده است این بانک به کمک مالی دولت، بابت شیوع کرونا دست یابد. براساس گزارش فایننشال تایمز، کامرون برای ترغیب مقام‌هایی در وزارت خزانه‌داری انگلیس به منظور دسترسی بانک گرینسیل به وام مرتبط با کووید-۱۹ تلاش کرده بود و برای این منظور، مستقیما با وزیر خزانه‌داری صحبت کرده است.
بنا به گزارش‌های درز کرده در رسانه‌ها، دیوید کامرون در این شرکت سهام دارد و می‌توانست از این توافق میلیون‌ها پوند به دست آورد.
به نوشته گاردین، دلالی نخست وزیر اسبق انگلیس برای یک بانک خصوصی، در زمانه‌ای که به علت همه گیری کووید ۱۹، شرکت‌های کوچک متعددی در آستانه ورشکستگی بوده اند، فساد مضاعفی است.
گاردین افزود: پیش از همه گیری نیز این فساد وجود داشت مثلا ریچارد دزموند (Richard Desmond)، میلیاردر دارای امپراتوری روزنامه‌ها در انگلیس، به نشست گرداوری کمک‌های مالی حزب محافظه کار دعوت شده بود و در آن جا با رابرت جنریک (Robert Jenrick)، وزیر مسکن ملاقات کرده و شام خورده است تا بتواند مجوز ساخت و ساز مسکن را بگیرد که موفق هم شد، اما دادگاه، آن مجوز را لغو کرد.
گاردین نوشت گفته می‌شود نمایندگان مجلس و وزیران در خدمت مردم و رای دهندگانند، اما در حالی که مردم عادی باید در صف بایستند تا فرصتی برای ملاقات با مقامات دولتی پیدا کنند، پولداران انگلیسی، با دلالی مقامات پیشین، از در‌های عقبی، وارد ساختمان دولت شده اند و قرارداد‌ها را می‌بندند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نرخ بیکاری کرمان زیر میانگین کشوری
نمایشگاه اقتصاد مقاومتی سرپرستان خانوار افتتاح شد
تعطیلی ۸ مدرسه غیردولتی متخلف/ عزل ۲۳ مدیر خاطی
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
تلاش ستاد کل نیرو‌های مسلح جهت ایجاد تحول در حقوق و مزایای نظامیان است
افتتاح ۱۱ طرح عمرانی روستایی در نکا با اعتبار ۲۵ میلیارد تومان
تحقق مدرسه تراز انقلاب اسلامی
رشد ۱۹ برابری طرح های دهه فجر شهرستان سرخس
افتتاح نیروگاه خورشیدی درروستای بهرام آباد چهارمحال و بختیاری
برگزاری دومین رویداد گندم در ارومیه
اقدامات حفاظتی و استحکام بخشی در تالار‌های کاخ گلستان
بهره‌برداری از ۷۱ طرح عمرانی‌ و خدماتی در فریدن
دستگیری سارقان کیف دستی و گوشی در بیرجند
افتتاح ۷ واحد مسکونی مددجویی در عنبرآباد
از اکران فیلم سینمایی مارون به صورت رایگان برای مردم تا راهیابی این فیلم به جشنواره ملی
اهدای عضو جوان ۱۸ ساله در یزد
افتتاح روستا بازار و عرضه مستقیم محصولات پروتئینی در بجنورد
خاموشی ۴۵ دستگاه ماینرغیرمجاز در اراک
ذخیره ۱۷ میلیون‌تنی معدن جدید در اردبیل کشف شد
کاهش ۲۹ درصدی تصادفات درون و برون شهری منجر به فوت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
بهره برداری از سامانه هوشمند ثبت سرعت متوسط
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)