• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۸۸۲۵۳
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۹:۵۴
بین الملل » اروپا
رئیس دومای روسیه؛

بحران عمیق در دموکراسی آمریکایی

ویاچسلاو ولودین رئیس دومای روسیه روز دوشنبه اعلام کرد دموکراسی آمریکا در حال حاضر دچار یک بحران عمیق شده است.

بحران عمیق در دموکراسی آمریکاییبه گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما ؛ خبرگزاری تاس گزارش داد ویاچسلاو ولودین رئیس دومای روسیه روز دوشنبه اعلام کرد دموکراسی آمریکا در حال حاضر دچار یک بحران عمیق شده است. دولت آمریکا صدای مردم خود را نادیده می‌گیرد و این در حالی است که سعی می‌کند درباره دموکراسی به کشور‌های دیگر توصیه‌هایی را ارائه نماید و در عین حال حاکمیت آن‌ها را غصب می‌نماید.

بر اساس این گزارش، ولودین همچنین نوشت: "آمریکا از ارائه توصیه در زمینه دموکراسی به کشور‌های دیگر دست بر نمی‌دارد. این کشور در عین حال صدای مردم خود را نمی‌شنود که به صورت مستقیم می‌گویند سیستم الکترال کالج مانع از بیان دموکراتیک اراده مردم می‌شود و اجازه می‌دهد نامزدی که تحت حمایت اقلیت‌ها قرار دارد انتخاب شود نه کسی که توسط اکثر رأی دهندگان انتخاب می‌شود. "
او همچنین به "تلاطم سیاسی که طی آن رئیس جمهور آمریکا انتخاب شد" اشاره کرد و گفت: "آن‌ها اجازه دادند اوضاع ناپایدار شود و چرا؟ از بسیاری جهات، این به دلیل رویه‌های نادرست دموکراتیک آمریکایی است، یک سیستم قدیمی که مبتنی بر انحصار دو حزب طی ۱۵۰ سال گذشته است. "
او خاطرنشان کرد دلیل دیگر این آشفتگی شامل "تضعیف اعتماد به نظام انتخاباتی مبتنی بر شمارش آراء به صورت مبهم، رأی گیری پستی خارج از کنترل و نبود ناظران بین المللی مستقل است. "
او همچنین نوشت: "آمریکا با توجه به بحران عمیق دموکراسی خود، اصول اساسی خود را بی ارزش می‌کند. واشنگتن با بهانه دروغین بر عهده گرفتن نقش رهبر و محافظ جهان غرب در برابر تجاوز‌های ادعایی روسیه و چین، اساساً حق حاکمیت ملی "متحدان" خود را غصب کرده است. 
به گفته رئیس دومای روسیه ، واشنگتن "با استفاده از اصل چوب و هویج" اغلب دولت‌های غربی را مجبور می‌کند تا برخلاف خواست مردم خود عمل کنند.
 
دموکراسی آمریکا در حال حاضر دچار یک بحران عمیق شده است. دولت آمریکا صدای مردم خود را نادیده می‌گیرد و این در حالی است که سعی می‌کند درباره دموکراسی به کشور‌های دیگر توصیه‌هایی را ارائه نماید و در عین حال حاکمیت آن‌ها را غصب می‌نماید.

ولودین خاطرنشان کرد: "این بدان معناست که منبع واقعی قدرت در چنین کشور‌هایی مردم مستقل نیستند، بلکه در عوض عمو سام (آمریکا) منبع واقعی قدرت در این کشور‌ها محسوب می‌شود. "
ولودین احداث خط لوله گازی نورد استریم دو را به عنوان نمونه‌ای در این باره ذکر کرد.
رئیس دومای روسیه نوشت: "آلمان در تلاش است تا از هر طریق ممکن در مقابل فشار‌های آمریکا مقاومت کند و به نظر می‌رسد که این کشور قادر به دفاع از حق خود بر اساس منافع ملی خود خواهد بود. اما در اکثر موارد، "متحدان" غربی واشنگتن به مترسک‌های این کشور تبدیل شده اند که آماده پایبندی به دستورات "ارباب" خود هستند که مغایر با منافع مردمشان است. "
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قرار گاه عملیات جهادی منطقه‌ای در سنخواست جاجرم افتتاح شد
۷ نشان ارمغان ورزشکاران پیوند اعضای چهارمحال و بختیاری در مسابقات قهرمانی کشور
تقویم روز و اوقات شرعی هفدهم بهمن به افق آبادان و خرمشهر
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب
اجرای طرح ایران همدل تا پایان ماه رمضان در کیش
گفتمان شهدا پیشرفت کشور را تضمین می‌کند
میهمانی لاله‌ها، پیونددهنده نسل جدید با آرمان‌های شهداست
اجرای سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
مقاله پژوهشگران توزیع برق زنجان در مجله نیچر چاپ شد
نشت‌یابی بیش از ۷ هزار و ۸۴۴ کیلومتر شبکه گاز در استان زنجان
ورود وزیر امور خارجه کشورمان به مسقط
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ بهمن ۱۴۰۴
برگزاری دوره مربیگری درجه ۳ جودو بانوان در زنجان
توسعه بومگردی در روستا‌های استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۷ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
شمار میراث ملی استان زنجان به ۹۶۱ رسید
نقش برجسته آذربایجان‌غربی در صیانت از امنیت و ارزش‌های انقلاب اسلامی
هجدهمین یادواره سرداران و ۲۰۷ شهید سرافراز ایل شوهان در ایلام
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
افتتاح نمایشگاه هنری برای ایران در اسکو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
تکذیب ادعای نیویورک تایمز درباره محور مذاکرات ایران و آمریکا
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)