• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۳۷۶۱۳
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۳
بین الملل » آمریکا
خشکسالی همچنان آمریکا را تهدید می کند؛

احتمال تعطیلی موقت نیروگاه اصلی کالیفرنیا به علت خشکسالی

یک رسانه آمریکایی نوشت، خشکسالی در ایالت کالیفرنیای آمریکا ممکن است منجر به تعطیلی نیروگاه اصلی این ایالت شود.

احتمال تعطیلی موقت نیروگاه اصلی کالیفرنیا به علت خشکسالی به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ پایگاه اینترنتی نیوزویک در مطلبی تحت این عنوان که خشکسالی در کالیفرنیا ممکن است منجر به تعطیلی نیروگاه اصلی این ایالت شود نوشت، کاهش سطح آب رودخانه اوروویل به کمتر از ۶۴۰ فوت رسیده است؛ سطحی که ممکن است مقامات را مجبور به تعطیلی نیروگاه اصلی دولتی این ایالت برای نخستین بار کند.

آسوشیتدپرس هم در این باره در گزارشی اعلام کرد ذخیره آب ممکن است اوایل ماه اوت به کمتر از حد مجاز تعیین شده برسد و فشاری مضاعف بر زیرساخت برق کالیفرنیا در جریان گرمترین فصل سال وارد کند.

رودخانه اوروویل علاوه بر نقش مهمی که در صنعت گردشگری شمال کالیفرنیا دارد سالانه به آبیاری حدود ۲۵ درصد محصولات کشاورزی در آمریکا کمک می‌کند. خشکسالی شدید موجب تبخیر آب سریعتر از میزان معمول شده است و این امر مقامات را بر آن داشته است تا کاهش بی سابقه سطح آب رودخانه را پیش بینی کنند.

جی لوند مدیر مرکز علوم آبخیزداری دانشگاه کالیفرنیا اعلام کرد ذخیره آب در کالیفرنیا امسال ۵۰ درصد کمتر از حد انتظار است و درختان مجاور رودخانه اروویل به علت کمبود آب سیاه شده است.

در همین حال پایین آمدن سطح آب در شهر کانتی موجب نگرانی ساکنان این شهر شده است. این شهر سال ۲۰۱۸ مرگبارترین آتش سوزی آمریکا را در یک قرن گذشته تجربه کرد که ۸۵ کشته برجا گذاشت. سال گذشته نیز، ۱۵ تن دیگر در آتش سوزی کشته شدند.

خشکسالی بخشی از زندگی ساکنان کالیفرنیاست؛ ایالتی که در آن شرایط آب و هوایی به سبک خاورمیانه به معنای تابستان‌های همواره خشک و زمستان‌های سرد است.

سال گذشته به لحاظ بارش خشکترین سال برای سومین سال بود و دمای هوا در بیشتر نواحی این ایالت آخر هفته زودتر از حد انتظار سه رقمی بود.

مقامات این ایالت اوایل امسال هنگامیکه بیش از ۶۱ هزار مترمکعب آب در هکتاری که پیش می‌بینی می‌کردند وارد ذخایر آبی شود هیچگاه تامین نشد متعجب شدند.

جی لوند اعلام کرد در خشکسالی گذشته، سه سال به طول انجامید تا سطح آب به این میزان کاهش برسد و این در حالی است که آن‌ها در دومین سال خشکسالی هستند.

سطح آب در رودخانه مندوسینو در امتداد رودخانه روسی در شمال کالیفرنیا نیز پایین آمده است و این امر موجب شد تا مقامات این ایالت میزان آب مورد نیاز ۹۳۰ کشاورز را کاهش دهند.

سطح پایین آب در سراسر کالیفرنیا بر میزان برق تولیدی نیروگاه‌های برق آبی این ایالت به شدت تاثیرگذار خواهد بود و آن را محدود خواهد کرد.

یک مقام آمریکا اعلام کرد هنگامیکه سطح رودخانه اوروویل بالاست، نیروگاه ادوارد هیت و نیروگاه‌های مجاور می‌توانند تا ۹۰۰ مگاوات برق تولید کنند. یک مگاوات برق برای تامین برق بین ۸۰۰ تا یک هزار خانه کافی است.

کاهش سطح آب برخی مقامات کالیفرنیا را نگران کرده است به ویژه پس از آنکه این ایالت تابستان گذشته در جریان گرمای شدید هوا که موجب شد کالیفرنیا نخستین قطع برق را در ۲۰ سال گذشته تجربه کرد با کمبود برق مواجه شد.

اما مقامات بخش انرژی این ایالت می‌گویند از آمادگی بهتری برای تابستان امسال برخوردارند و در آستانه ماه‌های گرم تابستان سه هزار و ۵۰۰ مگاوات ذخیره برق اضافی در اختیار دارند.

پایین آمدن سطح آب همچنین مقامات بخش گردشگری را با چالش مواجه کرده است، اما این مسئله هنوز به مشکلی برای ورود گردشگران تبدیل نشده است.

با توجه به لغو محدودیت‌های کرونا در سراسر کالیفرنیا، یک مقام پارک‌های دولتی شمال کالیفرنیا اعلام کرد حضور گردشگران در بیشتر پارک‌های منطقه تحت کنترل وی دو برابر هر سال است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حذف نقطه حادثه‌خیز و اصلاح طرح هندسی محور ورودی شهرستان فرخشهر
اجلاس جهانی تغییر اقلیم در برزیل
ذوب‌آهن در خانه گل‌گهر سیرجان پیروز شد
نجات جان ۳۰ نفر در حادثه آتش‌سوزی یک مجتمع مسکونی زنجان
گرامیداشت یاد شهدای پایگاه بسیج و مسجد امام حسن عسکری (ع) علی‌آباد کتول
کشف ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در لارستان
تشییع پیکر مادر شهید کاظمی در تبریز
سمنان؛ پیشتاز در اهدای مستمر خون در کشور
برپایی اردوی جهادی پزشکی در پیشوا
دیدار وزیر علوم با دانشجویان سیستان و بلوچستان
تجلیل از برترین‌های جشنواره فانوس در تبریز
بررسی راهکار‌های قضایی برای تسریعِ ترخیص وسایل نقلیه رسوبی در گیلان
اختتامیه مرحله استانی نخستین جشنواره ملی هنری «نسل امید» در مشهد
راه‌آهن اردبیل امسال به بهره‌برداری می‌رسد
اجرای ۱۵۰ طرح مطالعات آبخیزداری در آذربایجان‌غربی
توافق نامه ساخت مدرسه ۱۵ کلاسه در ورامین امضاء شد
اختصاص ۲ هزار میلیارد ریال یارانه برای مطبوعات کشور
از مرمت حسینیه امینی‌ها تا راهیابی آثار هنرمند قزوینی به جشنواره آوای صلح و فیلم شهر
برگزاری مسابقات سراسری قرآن و عترت در ایزدخواست
 نسل امروز، ادامه‌دهنده راه ایستادگی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)