• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۴۵۳۹۸
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۵
علمی و فرهنگی » آموزش و پرورش
وزیر آموزش و پرورش خبر داد:

پیش بینی‌های مختلف برای بازگشایی مدارس

وزیر آموزش و پرورش: بنا بر محدودیتی که در شهر‌های مختلف در شرایط کرونایی مهر خواهیم داشت، سناریو‌های مختلفی برای بازگشایی مدارس در نظر گرفته ایم.

آقای محسن حاجی میرزایی در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران افزود: بنا به محدودیتی که در شهر‌های مختلف در شرایط کرونایی مهر خواهیم داشت سناریو‌های مختلفی برای بازگشایی مدارس در نظر گرفته ایم و میزان حضور دانش آموزان در مدارس را به گونه‌ای تنظیم می‌کنیم که دستورالعمل‌های بهداشتی رعایت شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی گفت: تلاش ما آن است که مدارس را فعال کنیم و بار دیگر حضور دانش آموزان را در محیط مدرسه داشته باشیم.
حاجی میرزایی افزود: برای بازگشایی مدارس برنامه ریزی کرده ایم و ستادی در آموزش و پرورش با عنوان ستاد مهر فعال شده است که همه تمهیدات لازم را برای آغاز بکار مدارس از مهر ۱۴۰۰ برنامه ریزی خواهد کرد.
حاجی میرزایی گفت: یکی از مهمترین موارد برای بازگشایی مدارس، واکسیناسیون فرهنگیان است که با هماهنگی که با ستاد ملی کرونا و وزارت بهداشت انجام شده قرار است که در مرداد این واکسیناسیون انجام شود.
وی خاطرنشان کرد: تاکنون توصیه‌ای برای واکسیناسیون افراد زیر ۱۸ سال نبوده است و اگر قرار باشد واکسیناسیون این گروه نیز انجام شود قطعا تدابیر لازم را انجام خواهیم داد.
وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: ما بنا را به آموزش حضوری در مهر گذاشته ایم، ولی باید دید که شرایط کرونایی در آن زمان چگونه خواهد بود.
حاجی میرزایی افزود: در صورتی که رعایت فاصله‌های اجتماعی در مهر همچنان پابرجا باشد کلاس‌ها به صورت نوبتی برگزار خواهد شد.
وی تصریح کرد: ما ترجیح می‌دهیم که ارتباط دانش آموزان با مدرسه قطع نشود و حتی یک روز در هفته هم که شده دانش آموزان یکدیگر و معلمان خود را از نزدیک ببینند.
حاجی میرزایی تاکید کرد: قطع ارتباط دانش آموزان با مدرسه موجب پیامد‌های سنگین روانی، ​اجتماعی، جسمانی و روحی می‌شود و بخش بزرگی از بلوغ اجتماعی دانش آموزان در تعامل با یکدیگر صورت می‌گیرد و تعطیلی مدارس در یک سال و نیم گذشته مشکلاتی را برای دانش آموزان ایجاد کرده است.
وی به افزایش تاثیر سوابق تحصیلی در آزمون سراسری دانشگاه‌ها هم اشاره کرد و گفت: تاثیر ۶۰ درصدی سوابق کنکور از سال ۱۴۰۲ اعمال خواهد شد و نمرات امتحانات نهایی دانش آموزان معیار قبولی آن‌ها در دانشگاه خواهد بود.
وزیر آموزش و پرورش گفت: شهریه مدارس غیردولتی براساس خدمات آموزشی و فضای اختصاص یافته مدرسه تعیین می‌شود که از طریق سامانه مدارس غیردولتی به اطلاع مردم خواهد رسید.
وی به چاپ کتاب‌های درسی اشاره کرد و افزود: کتاب‌های سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱ آماده برای چاپ و خیلی از آن‌ها چاپ شده است و برای سال تحصیلی ۱۴۰۱ -۱۴۰۲ نیز هیات دولت ۴۰ میلیون دلار ارز برای خرید کتاب‌های درسی در نظر گرفته است.
آقای حاجی میرزایی به واگذاری مسکن ملی به فرهنگیان هم اشاره کرد و گفت: ۷۵ هزار فرهنگی شرایط استفاده از طرح مسکن ملی را دارند که تاکنون واحد‌های ۴۵ هزار نفر مشخص شده است و ۲۵ هزار نفر نیز واریز وجه داشته اند که ساخت مسکن آن‌ها آغاز خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تامین کالاهای اساسی و تشدید نظارت بر قیمت در بازار سمنان
ولایتی: خلیج فارس قرن‌ها پیش از پیدایش آمریکا با همین عنوان ثبت شده است
عاشقان حسین ، میدان دار دفاع از اقتدار ایران
قلعه نویی: انگیزه بازیکنان بالاست،۲۲ اردیبهشت راهی ترکیه می‌شویم
کمک ۳۸۶ میلیارد تومانی به پویش «جبهه مردمی ایران ما»
مراسم بزرگداشت روز خلیج فارس
همایش جان فدایان ایران امام رضایی در سپیدان
۲ کشته و مصدوم در حادثه رانندگی استان قزوین
حمایت از انقلاب و میهن به روایت حضور زیر بیرق امام رضا
مدودف: مدرکی برای اثبات اتهامات هسته‌ای علیه ایران وجود ندارد
ردپای معلمانی که سر مشق بصیرت می دهند
تمرکز برنامه‌ ریزی های آبی در خراسان رضوی بر عبور بدون تنش از تابستان
سند ۱۳۴ ساله در تبریز نام خلیج فارس در نقشه تاریخی ایران
برگزاری زیارت دوره برای زائران ایرانی در مدینه
توسعه مسیر‌های صعود به غار حرا برای تسهیل تردد حجاج
همدلی و اخوت، مهمترین سرمایه برای وحدت امت اسلامی
برپایی برنامه‌های متنوع مذهبی در دهه کرامت در آباده
اقلید در مسیر توسعه انرژی‌های پاک
میمند شهر ملی شیشه گری ایران
میدان داری مردم فارس تا پیروزی ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
امارات برای گذران زندگی طلا‌های خود را حراج کرد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)