• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۳۰۹۴۲
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۸
اجتماعی » حقوقی و قضایی
بسته خبری پلیس

مواظب کلاهبرداری پیامکی باشید

کلاهبرداران سایبری همیشه در کمین‌اند تا با روش‌های مختلف از قبیل ارسال پیامک از شهروندان و کاربران اینترنتی کلاه‌برداری کنند.

مواظب کلاهبرداری پیامکی باشیدبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، توصیه می‌شود مراقب این‌گونه پیامک‌ها باشید:
از شماره شخصی ارسال‌شده باشد
شمارا مجاب به انجام کاری کند
دارای زمان اندکی برای اقدام خاصی باشد
مرتبط با یکی از موضوعات روز جامعه باشد
از شما درخواست تماس با یک شماره را داشته باشد
دارای لینک باشد و شمارا به کلیک بر آن ترغیب کند.

حرکت خلاف جهت حادثه آفرید

رییس اداره تصادفات پلیس راهور پایتخت از برخورد شدید بین موتور با سواری پژو ۴۰۵ بدلیل حرکت خلاف جهت موتورسیکلت در مسیر تونل آرش در محدوده ظفر و شکستگی شدید پای موتورسوار در این حادثه خبر داد.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور فاتب، سرهنگ "احسان مومنی" عنوان کرد: وقوع یک فقره تصادف جرحی در محدوده ابتدای تونل آرش به پلیس ۱۱۰ اعلام که گزارش اولیه حکایت از این داشت: موتورسواری که بسیار عجله داشته و به صورت خلاف جهت این محدوده را طی می‌کند ناگهان با سواری پژو ۴۰۵ که در مسیر صحیح خود در حال تردد بوده بشدت برخورد می‌نماید.
وی گفت: شدت این تصادف به حدی بوده که موتورسیکلت روی راننده نقش بر زمین شده افتاده و پای این راننده از چند جا شکسته و آسیب فراوان می‌بیند.
وی بیان داشت: تیم کارشناسی منطقه ۳ پلیس راهور پایتخت، بلافاصله در محل حاضر شدند و ضمن کنترل بار ترافیکی محل و ایمن سازی محدوده تصادف برای جلوگیری از تکرار حوادث ناگوار، به بررسی علل و عوامل این تصادف پرداختند.
این مقام انتظامی ادامه داد:راننده موتورسیکلت با حضور عوامل اورژانس، خدمات درمانی سرپایی را دریافت کرد، ولی به علت شدت ضربه وارده به بیمارستان منتقل می‌گردند.
رئیس اداره تصادفات پلیس راهور پایتخت بیان داشت: با بررسی‌های صورت گرفته توسط تیم کارشناسی منطقه ۳ پلیس راهور فاتب مشخص گردید حرکت خلاف جهت راکب موتورسیکلت و سرعت زیاد در رسیدن به مقصد باعث این حادثه شده است.
مومنی بیان داشت: در خصوص این تصادف کروکی جرحی تنظیم و برای سیر مراحل قانونی تحویل کلانتری مربوطه شد.
وی از رانندگان موتورسیکلت خواست همواره قبل از سوار شدن و حرکت کلاه کاسکت خود را بر سر بگذارند و از تردد خلاف جهت پرهیز کرده و به هیچ وجه اقدام به این کار حتی در مسیر‌های کوتاه ننمایند چرا که خودرویی که از مقابل و در جهت صحیح در حال تردد است پیش بینی حضور ناگهانی موتور را مقابل خود نداشته و در واقع فرصت تصمیم گیری و عکس العمل مناسب را ندارد و باعث بروز اینچنین حوادث می‌گردد.

قاچاقچی سابقه دار با ۹ کیلو مواد مخدر در چنگال قانون گرفتار شد

رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر تهران بزرگ از دستگیری یکی از سوداگران مرگ سابقه دار پایتخت خبر داد که اقدام به قاچاق و توزیع گسترده مواد افیونی در مرکز شهر تهران می‌کرد.
سرهنگ عبدالوهاب حسنوند گفت: در پی ارجاع چندین فقره گزارش و شکایت مردمی مبنی بر فعالیت مجرمانه یکی از سوداگران مرگ در یکی از محلات مناطق مرکزی شهر تهران پرونده‌ای در این رابطه تشکیل و تیمی از ماموران پایگاه ششم این پلیس رسیدگی به موضوع را بر عهده گرفتند.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران افزود: ماموران در بررسی مقدماتی دریافتند متهم از قاچاقچیان حرفه‌ای مواد مخدر در پایتخت است که خانه خود را تبدیل به دپو و نگهداری مواد افیونی کرده و پس از خرید مواد از قاچاقچیان مواد مخدر در مرز‌های شرقی کشور به این مکان منتقل و اقدام به توزیع آن در سطح کسترده در پایتخت می‌کند.
وی اعلام کرد: با پیگیری‌های محلی و تحقیقات گسترده و اطلاعات مفیدی که ماموران پلیس در بررسی‌های میدانی به دست آوردند سرانجام مختصات و نشانی دقیق مخفیگاه و انبار مواد مخدر شناسایی و اقدامات مقدماتی شامل اخذ مجوز قانونی جهت ورود به منزل و آماده سازی تیم عملیاتی برای اقدام غافلگیرانه و دستگیری متهم انجام شد.
این مقام انتظامی در پلیس پایتخت افزود: با توجه به تکمیل پرونده و ارائه گزارش به مرجع قضایی، مجوز قانونی جهت ورود به منزل و بازداشت ساکن یا ساکنان دریافت و تیم عملیاتی پلیس به محل اعزام شدند و متهم پرونده دستگیر شد و ماموران وارد محل شدند.
وی ادامه داد:با دستگیری متهم در جستجوی خانگی، ماموران موفق به کشف ۹ کیلو و ۳۶۵ گرم حشیش و تریاک شدند.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ در پایان خاطرنشان کرد:متهم پس از دستگیری به همراه مواد مکشوفه به مقر پلیس منتقل و پس از انجام تحقیقات پایانی و باز جویی‌های تکمیلی جهت سیر مراحل قانونی تحویل مقام قضائی شد.

دستگیری قاچاقچیان جنوب پایتخت

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر از دستگیری ۲ سوداگر مرگ و کشف بیش از ۸۱ کیلو تریاک خبر داد.
سرهنگ عبدالوهاب حسنوند گفت: بنابر اعلام شکایت و گزارش تعدادی از شهروندان محترم تهرانی در جنوب تهران مبنی بر فعالیت مشکوک مالک یک باب منزل در زمینه فروش و قاچاق مواد مخدر، پرونده‌ای در این خصوص در پایگاه نهم پلیس مبارزه با مواد مخدر فاتب تشکیل شد و بررسی و تحقیق پیرامون جزییات آن در دستور کار پلیس قرار گرفت.
وی ادامه داد: با پیگیری و تحقیقات میدانی پلیس در محل، صحت و چگونگی عملکرد متهمان پرونده برای پلیس محرز و اقدامات مقدماتی جهت اخذ دستور ورود به منزل از طرف مرجع قضایی انجام شد.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران افزود: پس از اطمینان از حضور متهمان در مخفیگاه شان، ماموران این پلیس به محل سکونت متهمان مراجعه و در عملیاتی متهمان را دستگیر کردند و در بازرسی از مخفیگاه متهم ۸۱ کیلو و ۲۰۰ گرم تریاک کشف شد.
سرهنگ حسنوند خاطرنشان کرد: متهمان به جرائم خود معترف و برای پیگرد قضائی پس از انتقال به مقر پلیس به مراجع قضائی معرفی شدند.

انهدام باند سوداگران مرگ

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر از کشف ۱۰ کیلو و ۲۰۰ گرم تریاک و دستگیری ۳ قاچاقچی حرفه‌ای خبر داد.
سرهنگ عبدالوهاب حسنوند در گفتگو با پایگاه خبری پلیس گفت: در پی ارجاع چندین فقره گزارش و شکایات مردمی مبنی بر فعالیت مجرمانه یکی از سرکردگان سابقه دار قاچاق مواد مخدر پرونده‌ای در این رابطه تشکیل شد و تیمی از ماموران معاونت عملیات ویژه پلیس مبارزه با مواد مخدر تهر ان رسیدگی به موضوع را به عهده گرفتند.
این مقام انتظامی در فرماندهی انتظامی تهران بزرگ ادامه داد: با پیگیری‌های شبانه روزی فعالیت متهم و چند مرحله تحقیقات گسترده پلیسی و زیر نظر گرفتن رفت و آمد‌های نامبرده مشخص شد وی با مراجعه به یکی از استان‌های جنوبی، مقادیر قابل توجهی مواد مخدر را از مبدا استان‌های شرقی تهیه کرده است و پس از انتقال آن به حومه پایتخت، نسبت به توزیع آن در سطح شهر تهران اقدام می‌نماید.
وی افزود: با مشخص شدن روش کار متهم و شناسایی محور حرکتی وی تیمی متشکل از ماموران معاونت عملیات ویژه پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ در محدوده شهرستان ملارد مستقر شدند و محل فعالیت متهم را زیر نظر گرفتند.
حسنوند ادامه داد:با تکمیل اقدامات مقدماتی شمارش معکوس برای دستگیری متهم آغاز شد و ماموران موفق شدند در عملیات ضربتی و غافلگیرانه، متهم و ۲ تن از همدستانش را دستگیر و در بازرسی از این مکان ۱۰ کیلو و ۲۰۰ گرم تریاک کشف کنند.
سرهنگ حسنوند گفت: هر ۳ متهم به همراه مواد مکشوفه به مقر پلیس منتقل شدند و پس از انجام تحقیقات تکمیلی در اختیار مقام قضائی قرار گرفتند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مهار آتش‌سوزی تالار الماس شرق آستانه‌اشرفیه
تخریب بیش از ۱۰۰ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز در منطقه کرشت پردیس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۴ دی ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۴ دی ۱۴۰۴ به افق قم
کسب رتبه دوم عمرانی آذربایجان شرقی حاصل تعامل دستگاه‌های اجرایی
جرم انگاری اعتراض به نسل کشی در انگلیس
رونق خرید کالا‌های دست دوم برای هدیه کریسمس
اجبار به غنی‌سازی صفر مذاکره محسوب نمی‌شود
افزایش معافیت مالیاتی تا سقف ۴۰ میلیون تومان
اسناد جدید پرونده اپستین ترامپ را بیشتر تحت تاثیر قرار می‌دهد
حبس هشتاد هزار مهاجر در انبار‌های اداره مهاجرت آمریکا
ترامپ تهدید کرد مجوز پخش شبکه‌های تلویزیونی بزرگ را لغو می‌کند
احتمال تعطیلی تنها کارخانه تولید بالگرد در انگلیس
پیش بینی بارش های پراکنده برف در ارتفاعات شرقی سمنان
برگزاری محفل انس با قرآن دانش آموزان کیش در مسجد امام حسن (ع)
صنایع دریایی بدون سفارش ساخت
بسته خبر‌های کوتاه سوم دی ۱۴۰۴
نام‌نویسی داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی شهر از ۲۱ دی
حضور موفق بخش خصوصی در صنعت فضایی
پیروزی تیم فوتسال مس سونگون مقابل عرشیا شهر قدس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
۸۰۰ هزار نفر در صف انتظار وام ازدواج و فرزندآوری
سقف مهریه تابع اراده طرفین است؛ حمایت کیفری تا ۱۴ سکه
افزایش مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی در سال ۱۴۰۵
بارش برف و باران در غرب کشور، امروز ۳ دی ماه
تشکیل هسته استانی برای اصلاح مقررات صنعت چاپ
اعمال لیلة الرغائب یا شب آرزو‌ها
وضع ورود گردشگران به کشور به شرایط عادی رسیده است
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳ دی
بخشنامه جدید فروش محصولات سایپا ویژه خودرو فرسوده
توافق جدید ایران و آذربایجان برای کاهش ترافیک کامیون‌ها در مرز آستارا
قوه قضائیه آماده برخورد با متخلفان حوزه تنظیم بازار و احتکار
حریفان احتمالی ایران پیش از جام جهانی فوتبال ۲۰۲۶
محدودیت‌های ترافیکی محور‌های شمالی در پایان هفته
پاسخ کوبنده ایران به غربیها: «غنی سازی صفر» درکار نیست
قهرمان جوجیتسو ایران درگذشت
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
قالیباف: ریشه بحران آب در ضعف حکمرانی مصرف است  (۱ نظر)
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
مدارس آذربایجان‌غربی روز چهارشنبه ۳ دی ماه تعطیل شد  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)
این بار سلاح سرما علیه مردم غزه  (۱ نظر)