• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۶۳۸۷۳
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۰
اجتماعی » حقوقی و قضایی

کروکی هوشمند جلوی کلاهبرداری در تصادفات را می‌گیرد

رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ گفت: وقتی ترسیم کروکی‌ها به صورت الکترونیک و هوشمند باشد، همه اطلاعات فرد وارد سیستم می‌شود.

کروکی هوشمند جلوی کلاهبرداری در تصادفات را می‌گیردبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سرهنگ احسان مومنی درباره تاثیر هوشمند شدن ترسیم کروکی تصادفات بر نوع و کیفیت دخالت نیروی انسانی در شناسایی عامل تصادفات به میزان گفت: نباید تصور شود الکترونیکی شدن ترسیم تصادفات منجر به کم شدن از نقش نیروی انسانی در زمینه تشخیص عوامل تصادف می‌شود. تا به حال نحوه ترسیم کروکی تصادفات به شیوه سنتی و از طریق ترسیم دستی بر روی کاغذ انجام می‌گرفت، اما با برنامه‌ای که برای هوشمند کردن ترسیم کروکی در دستور کار قرار گرفته دست افزار‌هایی در اختیار کارشناسان پلیس راهور گذاشته می‌شود تا از این طریق این نوع خدمات به شهروندان ارائه بشود.
وی افزود: در واقع کل ماجرای الکترونیکی شدن ترسیم کروکی‌ها به این صورت است که تبلت‌هایی در اختیار افسرانی که کارشناس تصادف هستند، قرار داده می‌شود. این افسران هم از این به بعد به جای اینکه کروکی‌ها را روی کاغذ ترسیم کنند از طریق همین دست افزار‌ها اقدام می‌کنند.
سرهنگ مومنی ادامه داد: افسران ما از طریق این دست افزار‌ها هم کروکی صحنه تصادف را ترسیم می‌کنند و هم اطلاعات راننده و خودرو را وارد سامانه می‌کنند. مطلوبیت هوشمند شدن ترسیم کروکی‌ها این است که در این سامانه هوشمند وقتی مشخصات فرد راننده جستجو شود می‌توان همه اطلاعات مربوط به او را دریافت کرد. یعنی وقتی شماره ملی راننده در این نرم افزار وارد شود می‌توان همه اطلاعات و مشخصات او را دریافت کرد. باید اطمینان داشته باشیم که وقتی ترسیم کروکی به روش دستی کنار گذاشته بشود ارتباط پلیس راهور با شرکت‌های بیمه و سازمان‌های مختلف به صورت نظام یافته و سیستمی خواهد بود و پلیس راهور آمار‌های به روز را در اختیار خواهد داشت.
وی گفت: تحقق این مساله باعث خواهد شد تا جلوی انواع کلاهبرداری‌ها گرفته شود و شیوه‌هایی که کلاهبرداران برای جعل کروکی تصادف در پیش می‌گیرند مورد شناسایی قرار خواهد گرفت.
رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ در پاسخ به اینکه ایراد عمده‌ای که در ترسیم دستی کروکی‌ها وجود دارد به چه مواردی مربوط می‌شود؟ گفت: در شیوه دستی ترسیم کروکی تصادفات احتمال جعل و کلاهبرداری بالاست. در این نوع از ترسیم کروکی امکان دستکاری در کروکی‌ها وجود دارد و تخلفات دیگری هم می‌تواند در این روش اتفاق بیفتد. مثلا فرد متخلف این امکان را خواهد داشت که مشخصات راننده را تغییر بدهد و اطلاعاتی را کم و زیاد کند. این‌ها مشکلاتی است که در ترسیم دستی کروکی‌ها وجود دارد، اما وقتی ترسیم کروکی‌ها به صورت الکترونیک و هوشمند در بیاید همه اطلاعات فرد وارد سیستم می‌شود و کارشناس تصادفات پلیس راهور هنگام برخورد با یک تصادف رانندگی از طریق دست افزاری که در اختیار خواهد داشت می‌تواند متوجه شود که با چه نوع راننده‌ای روبرو شده است.
سرهنگ مومنی افزود: در واقع سیستمی شدن اطلاعات باعث می‌شود تا وضع و سوابق رانندگان برای افسر پلیس راهور روشن باشد و افسر پلیس با این هوشمندسازی‌ها این امکان را خواهد داشت تا اطلاعات گوناگونی نظیر سوابق تخلفات رانندگان یا سوابق استعلامات بیمه‌ای آن‌ها را به سرعت به دست بیاورد، همچنین از این طریق سوابق کروکی‌هایی که در تصادفات گذشته برای این راننده ترسیم شده را می‌توان به دست آورد. با این شیوه باید این اطمینان را هم داشته باشیم که آمار مربوط به جعل و کلاهبرداری در زمینه تصادفات رانندگی هم به شکل محسوسی کاهش پیدا خواهد کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای طرح دورت بگردم یزد من با محوریت علمی آموزشی
پایان هفته دوم لیگ برتر تفنگ و تپانچه بانوان
بومی سازی داروی سرکوب‌کننده سیستم ایمنی
پخش زنده بسکتبال یورو لیگ و سریال «بازرس مورس» از قاب سیما
تأمین نهاده‌ها و تلاش برای حل کمبود سوخت کشاورزی
پیاده‌سازی ۳۵۰ ساعت صوتی از خاطرات شهدا در بردسکن
تاریخ جنگ تحمیلی؛ کتاب عزت و افتخار
عضویت ایران در هیئت مدیره کنوانسیون میناماتا در مورد جیوه
استقامت و وحدت کلمه، رمز پیروزی ملت ایران
امام جمعه شیراز: تنها راه پیشرفت، قدرتمند شدن کشور است
بسیج نیرو‌های کارگری و ده‌ها دستگاه ماشین آلات تخصصی خدمات شهری
عنوان سومی کشور از آن اسکیت بازان قمی
تصادف مرگبار خودرو با پل عابر در محور شاندیز-مشهد
ذات آمریکا و رژیم صهیونیستی قابل تغییر نیست
تولید باکیفیت و دانش همراه با تعهد، مسیر اقتدار ایران برابر دشمنان
اتحاد، انسجام و همبستگی رمز موفقیت امروز کشور
جهش علمی ایران حاصل امید و تلاش جوانان ایرانی
صرفه‌جویی و تغییر الگوی مصرف ، یکی از مصادیق حیاتی امر به معروف قلمداد می‌شود.
اجرای طرح نظارت ویژه بر کالا‌های سلامت‌محور در استان بوشهر 
تغییر از درون خود؛ منجر به آغاز تحول جامعه خواهد شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)