• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۳۸۷۹۳
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۴
بوشهر » اجتماعی

۳۰۴۳ موقوفه در استان بوشهر وجود دارد

مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان بوشهر گفت: سه هزار و ۴۳ موقوفه در این استان وجود دارد که ۴۹۳ موقوفه منفعتی است.

۲۰۴۳ موقوفه در استان بوشهر وجود داردبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، امروز آغاز دهه وقف است و اولین روز به نام "وقف، رسانه و واقفان خیراندیش" نام گذاری شده روزی که در استان بوشهر به نام واقفینی بزرگی، چون علامه آل عصفور، قوام، بریمی و مظفری مزین شده که جامعه‌ای عاری از فقر را می‌پسندیدند.
 
مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان بوشهر با اشاره به اینکه این استان به عنوان دارالمومنین شناخته شده و با توجه به وسعت جغرافیایی، موقوفات زیادی را در دل خود جا داده است، افزود: در استان بوشهر ۴۹۳ موقوفه منفعتی دارای درآمد و ۲ هزار و ۵۵۰ رقبه یعنی موقوفات انتفاعی شامل مسجد، حسینیه و تکایا داریم.
 
حجت الاسلام محمدرضا اسماعیل پور عنوان کرد: از نیات اجتماعی در شرایط کرونایی، اداره کل اوقاف افزون بر ۵۰ هزار بسته معیشتی به ارزش ۶ میلیارد تومان بین نیازمندان و آسیب دیدگان از کرونا توزیع کرده و در کنار آن اهداء کارت هدیه و کمک به بیمارستان‌ها و بیماران از درآمد موقوفات نیز از جمله دیگر موارد بوده است.
 
وی بیان کرد: از یک سال گذشته تا کنون نزدیک به ۱۶۰ هکتار از موقوفات که توسط افراد یا گروه‌هایی تصاحب شده بود به سازمان اوقاف بازگشت، همچنین در همین مدت بیش از ۱۰۲ سند مالکیت موقوفات دریافت و ۳۹ سند با همکاری اداره کل ثبت و اسناد استان به تک برگ تبدیل شده است.
 
مدیر کل اوقاف و امور خیریه بوشهر عنوان کرد: در حال حاضر بزرگ‌ترین موقوفه در مرکز شهر بوشهر مربوط به مرحوم آل عصفور با هزار و ۸۵۰ رقبه است و پس از آن موقوفه‌های مرحوم مظفری، زائر حسین ریزی ومرحوم سلبعلی در شهرستان جم و مرحوم حاجیه آمنه در کنگان از بزرگترین موقوفه‌ها در استان است.
 
وی بیان کرد: در استان بوشهر موقوفات قرآنی مانند موقوفه قوام داریم که بخشی از درآمدش صرف ترویج قرآن و هزینه مسابقات قرآنی می‌شود که در همین زمینه امسال بیش از ۱۱۰ میلیون تومان از محل این موقوفات صرف هزینه برگزاری مسابقات قرآنی شد.
 
حجت الاسلام اسماعیل پور با اشاره به اینکه در استان بوشهر ۱۵۵ امامزاده، ۱۲۴ آرامگاه و ۳۹۱ قدمگاه داریم گفت: از سال گذشته تا کنون ۲۵ وقف جدید داشته ایم که ۱۸ وقف انتفاعی و ۷ وقف منفعتی بوده است و به تازگی براساس فتوای مقام معظم رهبری وقف پول هم خواهی داشت.
 
وی ادامه داد: در وقف پول، واقف یک سپرده گذاری و سرمایه گذاری انجام می‌دهد و از محل درآمد آن نیت خود را اجرا می‌کند.
 
مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان بوشهر عنوان کرد: وقف مشارکتی نیز نوع دیگری از وقف است که تعدادی از افراد با مشارکت هم ملک یا چیزی دیگری را وقف کرده و مسئولیت اجرای آن را خود به عهده می‌گیرند و لازم نیست موقوفه تحویل اداره اوقاف شود، زیرا اداره کل اوقاف مسئولیت اجرای نیات و مدیریت موقوفات فاقد متولی را دارد.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
همصدایی مردم بهارستان با کارگران؛ حمایت از تولید داخلی در اجتماعات شبانه
زیبایی های چشم نواز دشت گرمه
اعتراض سراسری به سیاست‌های ترامپ در تظاهرات روز جهانی کارگر
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، شنبه ۱۲ اردیبهشت
آتش سنگین مقاومت اسلامی لبنان به مواضع صهیونیست ها
استفاده ایران از حق خود در تنگه هرمز
آغاز فصل نوین مدیریت خلیج فارس
هشدار شرکت‌های بزرگ نفتی آمریکا: به پرتگاه نزدیک می‌شویم
صدور دستور کاهش نظامیان آمریکایی در آلمان
رهبر دموکرات های سنا: ترامپ مزخرف می گوید
روند اجرایی مگاپروژه سرمایه‌گذاری میدان امام (ره) تسریع یابد
قربانپور: سامانه بارشی جدید از دوشنبه وارد آذربایجان غربی می شود
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
شنیده شدن صدای چندین انفجار در اربیل عراق
سه فقره تصادف در آذربایجان غربی ۱۲ مصدوم برجای گذاشت
تداوم حماسه شب های اقتدار ملی در ارومیه در موج شصت و دو
حدود ۴۰ شهید و زخمی در حمله صهیونیست‌ها به لبنان
آسمانی شدن مادر شهیدان توکلی
گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و فرانسه
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه منطقه
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
صدور دستور کاهش نظامیان آمریکایی در آلمان
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
معیشت مردم نباید دست محتکران بیفتد
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
خلیج فارس؛ ایستگاه پایانی استعمارگران
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)