• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۶۴۰۱۱
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۳
کیش » اجتماعی

محیط زیست شاخص اصلی توسعه پایدار

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش محیط زیست را شاخص اصلی توسعه‌ پایدار عنوان کرد و افزود: تمام مشکلات کیش به علت دوری از طرح جامع است.

محیط زیست شاخص اصلی توسعه‌ پایداربه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کیش، جعفر آهنگران در نشست با رئیس و کارشناسان اداره‌های محیط‌زیست و دامپزشکی کیش، حوزه‌های محیط‌زیست و دامپزشکی را از بخش‌های زیرساختی دانست.

وي گفت: در شرایطی که کیش در بحث محیط‌زیست باید شاخص کل کشور باشد در حداقل امکانات هم، کمبود دارد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش تصریح کرد: هویت کیش به میزان رعایت معیار‌های زیست‌محیطی، بهداشت و امنیت قضایی وابسته است و آنجا که "سلامت" مطرح هست، جزیره کیش باید نمونه و کامل باشد.

آهنگران با بیان این مطلب که هر طرح و قراردادی برای اجرا باید پیوست محیط‌زیست و فرهنگی_اجتماعی داشته باشد، افزود: تاکید دبیرشورای عالی مناطق آزاد بر مباحث اینچنین نیز می‌تواند نویدبخش جلوگیری از آسیب‌های زیست‌محیطی در آینده‌ی مناطق آزاد باشد.

وی برای آموزش، جایگاه ویژه‌ای قائل شد و ادامه داد: فرهنگ‌سازی در حوزه‌های اینچنین باید از دوران کودکی آغاز شود.

آهنگران از برنامه‌ریزی شرایط و امکاناتی برای تامین خودرو‌های موردنیاز بخش‌های مختلف خبر داد و افزود: با توجه به دیدگاه‌های ایجادشده در دبیرخانه مناطق آزاد کشور، یکسان‌سازی شرایط استخدامی در دستور کار سازمان قرار گرفته است.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به رویکرد گردشگری جزیره و بازدید و حضور سالیانه دو میلیون گردشگر در کیش، افزود: همان‌طور که تامین امنیت فیزیکی مسافرین، اهمیت دارد، امنیت حوزه‌های دیگر نیز باید موردتوجه قرار بگیرد.

سعید پورعلی ضمن ابراز تاسف از کمبود‌های امکانات در بخش‌های مختلف، ادامه داد: خودرو‌های بیشتر مجموعه‌هایی که به آن نیاز داشتند، چه در حوزه‌های اجرایی و چه تفویض‌شده جمع‌آوری شد و این مشکل گریبانگیر بسیاری از مجموعه‌ها شده است.

پورعلی تصریح کرد: هزینه‌هایی که بابت نبود امکانات بدان دچار می‌شویم اصلا با هزینه‌های جاری امکاناتی که سلب شده‌اند، قابل مقایسه نیست.

وی همچنین بر تمرکز بر ساختار‌های محیط‌زیست تاکید کرد و گفت: در طرح جامع، برای محیط‌زیست، بخش مدیریت در نظر گرفته و تدوین شده است گرچه تاکنون توجه کمی به این حوزه و فرهنگ‌سازی شده است؛ و ارزیابی تسهیلات امور زیستی و اجتماعی گرچه از مصوبات قانونی برخوردار است، اما اعمال نمی‌شود و اجرایی شدن آن باید در شیوه‌نامه‌ها قرار بگیرد.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان از تشکیل شورای محیط زیست در یک سال و نیم گذشته خبر داد و افزود: این شورا مانند شورا‌های تامین و اداری، باید مورد اهمیت ویژه قرار بگیرد و از آنجایی که در آینده‌ی جزیره نقش موثر دارد باید جدی گرفته شود.

پورعلی در پایان بر لزوم تحول در حوزه‌های محیط‌زیست و دامپزشکی تاکید کرد و با اشاره به تصویب شیوه‌نامه حضور سازمان‌های غیردولتی بر استفاده از ظرفیت NJO‌ ها تاکید کرد و افزود: از حساسیت افکار عمومی نسبت به حوزه‌های زیست‌محیطی و امنیت قضایی و مطالبات اجتماعی متعاقب آن باید در جهت فرهنگ‌سازی و اقدامات لازم حسن‌استفاده و بهره‌برداری کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قهرمانی فون آلمن در داونهیل و کیمورا در بیگ ار
چادر سفید برف بر سر طبیعت بویین میاندشت
فراخوان انتخاب نماینده ایران در المپیاد بین‌المللی دانشجویی فناوری نانو
افزایش بیش از هزار و ۷۰۰ مترمربع به فضا‌های کتابخانه‌ای کشور
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
بخشودگی کامل جرایم مالیاتی تا سقف ۷۰۰ میلیون تومان در زنجان
کاهش ۳۸ درصدی بارش‌های همدان نسبت به بلندمدت
افتتاح وبیناری ۳۲۲ طرح شهرداری‌ها و دهیاری‌های ایلام
آغاز پلاک‌گذاری خودروهای وارداتی در منطقه آزاد اردبیل
افتتاح نخستین دوربرگردان غیرهمسطح کمربندی جنوب شیراز
پوشش پیش دبستانی در کشور به ۶۳ درصد ارتقا یافت
ثبت ملی ۶ اثر میراث ناملموس در مازندران
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
خرید با کالابرگ دهک‌های ۴ تا ۷ از فردا
باران در فارس
هفته ۲۱ فوتبال بوندسلیگای آلمان؛ دورتموند فاصله را بایرن در صدر کم کرد
اجرای ۶۰ پروژه زیرساختی در شهرک های صنعتی زنجان
اسامی کاروان قرآنی حج ۱۴۰۵ اعلام شد
تصادف مرگبار موتورسیلکت با پیکان وانت در کاشمر
بازگشایی ۹۴ کیلومتر از راه‌های اصلی و فرعی ایلام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
باران در راه کرمان؛ سامانه‌ی بارشی قدرتمند تا دوشنبه مهمان استان است
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
ترافیک نیمه‌سنگین جاده‌ها و آزادراه‌ها منتهی به تهران
ملاقات مردمی مسئولان سازمان وظیفه عمومی ۲۰ بهمن
گروه‌های حساس در خانه بمانند
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
تجهیز ۵۰ نقطه تهران به شتاب نگار و لرزه نگار
عراقچی: در خصوص موشکهایمان مذاکره نمی‌کنیم
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)