• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۸۴۸۳۰
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۰
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه
دکتر حمیدرضا اشراقی:

فعالیت‌های عام‌المنفعه نیازمند همکاری گسترده و تلاش‌های مردم‌نهاد

مدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت با اشاره به حضور فعالانه خیران در ساخت و بهسازی خوابگاه‌های متاهلی و دانشجویی گفت: فعالیت‌های عام‌المنفعه نیازمند همکاری‌های گسترده و تلاش‌های مردم نهاد است.

فعالیت‌های عام‌المنفعه نیازمند همکاری گسترده و تلاش‌های مردم‌نهادبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما، دکتر حمیدرضا اشراقی در دومین روز از نشست معاونان فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت که در سالن جلسات کتابخانه دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، افزود: اداره کل دانشجویی فعالیت‌ها و وظایف متعددی از جمله موضوعات ورزشی به صورت قهرمانی و همگانی و مشاوره و سلامت روان را برعهده دارد تا از لحاظ جسمانی و روانی بتواند شرایط خوبی را برای دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی فراهم کند و در ضمن بتواند به امور رفاهی دانشجویان به نحو احسن بپردازد.
 وی ادامه داد: علاوه بر برنامه‌ریزی برای رشد امور رفاهی، مشاوه و امور ورزشی تاکیدات زیادی برای پرداختن به موضوعات خیرین و امور صنفی دانشجویان داریم. به همین منظور دبیرخانه امورصنفی دانشجویان و دستیاران را تشکیل داده‌ایم تا به‌طور خاص به این موضوع توجه داشته‌ایم. دغدغه دانشجویان دستیاری و رزیدنت در دیدار اخیر مقام معظم رهبری با دانشجویان نخبه مورد توجه ایشان قرار گرفته است و اهتمام داریم تا این دغدغه را به جد پیگیری کنیم.
 اشراقی با اشاره به حضور فعالان در ساخت و بهسازی خوابگاه‌های متاهلی و دانشجویی بیان کرد: فعالیت‌های عام‌المنفعه نیازمند همکاری‌های گسترده و تلاش‌های مردم‌نهاد است. به منظور بهره‌مندی پیوسته و نهادمند از خرد جمعی و تقویت همکاری در دست‌یابی به اهداف متعالی مشترک در زمینه مشارکت‌های اجتماعی و فعالیت‌های داوطلبانه و استفاده از امکانات و ظرفیت‌های طرفین باید از ظرفیت خیرین به صورت گسترده بهره ببریم و دکتر شیراوژن تاکیدات زیادی بر این موضوع دارد. به همین منظور امور مشارکت‌های اجتماعی و خیرین دانشجویی و فرهنگی تشکیل شده است.
 وی افزود: خیران حوزه خدمات ارزنده‌ای در کشور ارائه داده‌اند و ما به دنبال این هستیم که این فرهنگ نیز جا بیفتد که خوابگاه هم جای مناسبی برای حضور خیرین است.
 اشراقی با اشاره به بهره‌گیری بیشتر از ظرفیت خیرین بیان کرد: استفاده از اهمیت خیرین و واقفین برای ساخت، بهسازی و نوسازی خوابگاه‌های مجردی و متاهلی اهمیت زیادی دارد. در حال حاضر ۳۹ درصد خوابگاه‌ها فرسوده، ۴۴ درصد نیازمند بهسازی هستند و فقط ۱۷ درصد خوابگاه‌های ما استاندارد و نوساز است.
 وی افزود: در کنار تجهیز خوابگاه‌ها و بهره‌گیری از طرفیت خیران در مراکز استان‌ها بهینه‌سازی تجهیزات و امکانات برای ارائه خدمات مطلوب بسیار مهم است و بسیاری از موضوعات باهماهنگی و اولویت‌های بهداشتی بهتر ارائه می‌شود. در کنار آن وضعیت تغذیه و تهیه آشپزخانه صنعتی با حمایت و تسهیلات و صندوق رفاه درحال برنامه‌ریزی است.
 به گفته اشراقی افتتاح و بهره برداری از ۵ طرح خوابگاه دانشجویی مجردی با ظرفیت ۳۴۸۰ نفر و متراژ ۶۷۰۰۰متر مربع درسال، تعداد ۴ خوابگاه خریداری شده با ظرفیت ۶۴۸ نفر و با متراژ ۹۱۰۰ متر مربع، تکمیل ۷طرح خوابگاه دانشجویی مجردی و آماده بهره‌برداری با ظرفیت ۱۴۹۸ نفر و با متراژ ۳۰۷۰۵ متر مربع از جمله فعالیت‌های تعیین شده درسال۱۴۰۰ است.
 مدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت درباره وضعیت تغذیه دانشجویی اضافه کرد: در حال حاضر تعداد سالن‌های غذاخوری دانشجویی ۱۲۱۲ سالن و تعداد آشپزخانه‌های دانشجویی ۸۳ تعداد است. هم‌اکنون ۷ سالن غذاخوری دانشجویی در دست احداث است و امسال از ۲ پروژه سالن‌های غذاخوری دانشجویی به متراژ ۱۲۵۰ متر مربع افتتاح و بهره‌برداری می‌شود.
 وی افزود: برنامه‌ریزی برای حرکت به سمت آشپزخانه‌های صنعتی با توجه به کاهش جدی هزینه‌های امور تغذیه دانشگاه و همچنین هدف‌گذاری اداره کل دانشجویی و صندوق رفاه دانشجویی و حضور ظرفیت خیرین و مسوولیت اجتماعی بنگاه‌های اقتصادی و تولیدی مواد غذایی در پیگیری این برنامه اولویت زیادی برای ما دارد. در همین راستا تلاش داریم تا برنامه صنعتی‌سازی آشپزخانه‌های دانشجویی را با قوت در سال جاری پیگیری کنیم.
 مدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت تاکید کرد: موضوع افزایش ۲۰ درصدی کمک هزینه تحصیلی پیش از این در وزارت بهداشت مصوب شده است و به دانشگاه‌های علوم پزشکی اعلام شد که این کمک هزینه را برای تمام دانشجویان واجد شرایط اجرایی کنند.
 وی درباره کار دانشجویی دانشجویان علوم پزشکی در حوزه واکسیناسیون گفت: دانشجویان علوم پزشکی که به عنوان واکسیناتور در واکسیناسیون کرونا همکاری کرده‌اند یک حق الزحمه تحت عنوان کار دانشجویی دریافت می‌کنند که برای آن یک دستمزد قابل توجه درنظر گرفته شده است.
 اشراقی درباره اهداف اداره کل دانشجویی در آینده گفت: تشکیل پویش ملی حمایت دانشجویی و فرهنگی، تقویت موسسات خیریه دانشجویی، فرهنگسازی مشارکت خیرین و واقفین از کار‌هایی است که با پیگیری آن را دنبال کرده و دانشگاه‌های علوم پزشکی باید مجامع خیرین سلامت استان خود را در سطح هیئت‌رئیسه برگزار کنند.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشییع مادر شهید جهانگیر پناهنده در کیان
به یاد شهدای والامقام کارگری
آغاز پویش به عشق رهبر عزیزمان می‌بخشم در خوزستان
خسارت جنگ تحمیلی سوم به حوزه گردشگری اصفهان
جنگ تحمیلی سوم، نقطه عطف تاریخی و پیچ بزرگ تحولات جهانی
مردم امام رضایی شهرستان باشت میزبان پرچم رضوی
خلیج فارس مرهون روحیه رئیسعلی و میرمهنا
میزبانی سروش‌پلاس از ۵۰۰ هزار جلسه برخط روزانه و ۱۶ هزار مدرسه
اعضای بدن، هدیه فوتبالیست رامهرمزی به بیماران نیازمند
رونمایی از سلاح‌ های اهدایی وزارت اطلاعات به موزه حرم مطهر رضوی
جانبازان ستون‌های عزت و امنیت ملت ایران هستند
پشتیبانی از انقلاب اسلامی در رزمایش جان فدا
سیاست تعامل ایران با کشور‌ها بر پایه احترام متقابل است
اهدای ۱۳۵ واحد خون در عجب‌شیر
بسته حمایت از صنعت گردشگری آسیب دیده از جنگ
دسترسی برابر به منابع فرهنگی از طریق نمایشگاه مجازی کتاب
جوان یزدی در تولد مادرش، آزادی زندانی غیرعمد را هدیه داد
روایتی از نسل‌هایی که کنار هم ایستاده‌اند
تولید کالای منحصر‌به‌فرد بازار‌های جهانی در سربیشه
اعزام هیئتی از سوی آیت‌الله سیستانی برای دلجویی از خانواده شهدا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
امارات برای گذران زندگی طلا‌های خود را حراج کرد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)