• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۸۷۸۱۶
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۸
اجتماعی » جامعه و شهری

بر لبه فناوری دانش فضایی هستیم

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، دستیابی ایران به دانش فضایی و قرارگیری کشور بر لبه این فناوری را حاصل تلاش جوانان متعهد و متخصص کشور دانست.

بر لبه فناوری دانش فضایی هستیمبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما آقای عیسی زارع پور در حاشیه جلسه شورای عالی فضایی با بیان اینکه اولین جلسه شورای عالی فضایی کشور پس از یازده سال یعنی بعد از یک دهه برگزار شد گفت: ما ظرفیت‌های بسیار خوبی در حوزه فضایی داریم و جوانان متخصص و متعهد، کشور ما را به لبه دانش و فناوری روز رسانده اند.
وی با اشاره به بازدید امروز رئیس جمهور از نمایشگاه ظرفیت‌های کشور در این حوزه و آشنایی با تازه‌ترین دستاورد‌های ایران در حوزه ماهواره، ماهواره بر و ایستگاه‌های زمینی و همه ظرفیت‌ها اضافه کرد: متعاقب این بازدید، جلسه شورای عالی فضایی برگزار شد که در این جلسه آخرین ظرفیت‌های کشور در حوزه صنعت فضایی مرور و چالش‌های آن بررسی شد.
زارع پور افزود: در این جلسه جمع بندی بر این شد که دولت سیزدهم به دنبال ارتقای صنعت فضایی و توسعه این صنعت است و همه ظرفیت‌های دولت پای کار خواهد آمد تا بتوانیم شاهد رشد روزافزون صنعت فضایی کشور باشیم دوم اینکه صنعت فضایی کشور در عین حال که می‌تواند برای کشور اقتدار بیافریند و بعنوان یک مولفه قدرت جدید در معادلات جدید دنیا به حساب آید می‌تواند مشکلات کشور را نیز مرتفع کند.
وی با اشاره به تاکید‌های رئیس جمهور بر کاربردی کردن صنعت فضایی برای حل مشکلات صنایع مختلف و حل مشکلات زندگی مردم در این جلسه اضافه کرد: در این جلسه تاکید شد که ما باید به سرعت فناوری دستیابی به مدار‌های پایین و مدار‌های لئو یعنی مدار‌های از ۲۰۰ کیلومتر تا ۲۰۰۰ کیلومتر را تثبیت کنیم که الحمدلله الان به مرحله تثبیت فناوری رسیده ایم و به حول و قوه الهی در آینده نزدیک خبر‌های خوشی هم خواهیم شنید.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: رئیس جمهور همچنین تاکید کردند که هدف گذاری نهایی، دسترسی به مدار ۳۶ هزار کیلومتر یا ژئو است که در افق ۱۰ ساله برنامه ریزی شده بود، ولی ایشان فرمودند که ترتیبی داده شود تا در افق ۱۴۰۴ به این هدف دست یابیم.
زارع پور همچنین استفاده از ظرفیت بخش خصوصی را در صنعت فضایی از دیگر موارد مطرح شده در جلسه برشمرد و ادامه داد: در این خصوص تلاش داریم تا بخش صنعت فضایی اقتصادی شود تا بخش خصوصی نیز بتواند سرمایه گذاری کند.
وی گفت: صادرات خدمات فنی مهندسی و ظرفیت‌هایی که بواسطه صنعت فضایی وجود دارد و همچنین بحث سرریز فناوری‌های فضایی در صنایع دیگر که می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد ازدیگر موارد مورد بحث در این جلسه بود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: بحث دیگر مجموعه ماهواره‌ای است که قرار شد طرح منظومه‌های ماهواره‌ای را تا پایان سال تدوین کنیم تا بتوانیم از ظرفیت صنعت فضایی برای حل مشکلات ارتباطی کشور نیز استفاده کنیم.
وی گفت: شورای عالی فضایی محلی است برای هم افزایی سیاست‌ها بین ارکان مختلف کشور که در بخش فضایی در حال فعالیت هستند بنابراین این جلسات تداوم خواهد یافت و امیدواریم تا پایان سال جلسه دیگری با رئیس جمهور داشته باشیم و در آن جلسه برنامه ده ساله توسعه صنعت فضایی کشور تصویب شود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین درباره ماهواره‌های ساخته شده در دانشگاه‌های کشور افزود: انشاالله تا پایان سال در این خصوص خبر‌های خوشی خواهید شنید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، شنبه ۱۲ اردیبهشت
آتش سنگین مقاومت اسلامی لبنان به مواضع صهیونیست ها
استفاده ایران از حق خود در تنگه هرمز
آغاز فصل نوین مدیریت خلیج فارس
هشدار شرکت‌های بزرگ نفتی آمریکا: به پرتگاه نزدیک می‌شویم
صدور دستور کاهش نظامیان آمریکایی در آلمان
رهبر دموکرات های سنا: ترامپ مزخرف می گوید
روند اجرایی مگاپروژه سرمایه‌گذاری میدان امام (ره) تسریع یابد
قربانپور: سامانه بارشی جدید از دوشنبه وارد آذربایجان غربی می شود
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
شنیده شدن صدای چندین انفجار در اربیل عراق
سه فقره تصادف در آذربایجان غربی ۱۲ مصدوم برجای گذاشت
تداوم حماسه شب های اقتدار ملی در ارومیه در موج شصت و دو
حدود ۴۰ شهید و زخمی در حمله صهیونیست‌ها به لبنان
آسمانی شدن مادر شهیدان توکلی
گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و فرانسه
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
تظاهرات بحرینی‌ها علیه آل خلیفه
ورود بیش از ۶۵۰۰ زائر ایرانی به شهر پیامبر
نقش کلیدی زنجان در پایداری اقتصاد کشور با تولید ۱۴ میلیون تن مواد معدنی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه منطقه
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
صدور دستور کاهش نظامیان آمریکایی در آلمان
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
معیشت مردم نباید دست محتکران بیفتد
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
خلیج فارس؛ ایستگاه پایانی استعمارگران
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)